Det er seriesvindleren Alen Alexander Jacob står bak dette. Han har nå startet opp en vedforretningen vedinorge.no etter han slo denne konkurs og stakk av med pengene. Telefonnummeret hans er 901 21 5... Vis mer

Har ved i vedbanken, men de sier at dem skal levere 11/11 for ny mail at de kan levere med en ny dato. For ikke ny mail og sa sier de at de skal komme med en ny dato som jeg selfølgelig ikke for. S... Vis mer

Jeg har bestilt ved av Hoggestaben ved flere anledninger og alltid fått levering til avtalt tid. Jeg bestilte også ved før sommeren 2025 og fikk levert i oktober, som avtalt. God kvalitet til god pris... Vis mer

Det er ett dritt firma som tar opp bestillinger, uten å ha ved, forlanger betaling på forhånd, og jeg la inn bestilling 09/25 snart 4 mnd siden. Selvfølgelig svarer ikke Hoggestabben på mail eller tel... Vis mer

1. Fyringsvedleverandør
  2. Energileverandør
  3. Logistikk
  4. Tømmerleverandør

Salg og hjemlevering av ved og relaterte produkter.

2,3

Under middels

Har svart på 4 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Dagens råd: ikke bestill ved fra Hoggestabben!

Ikke bestill fra Hoggestabben!
Vi bestilte og betalte for 100 sekker ved før sommeren, og første uttak er ikke levert enda, selv om vi bestilte det I midten av oktober. Kansellert utkjøring tre ganger.. vi venter bare på nr fire.
AI genererte svar sendes ut på e-post og ingen tar telefonen. De har nok ingen som sitter å besvarer tlf, bare en svarer som informerer om at ingen er ledig.

28. november 2025

Fra god leverandør til svindelbedrift?

Brukte Hogestabben og vedbanken i hele 2024 med veldig god erfaring. Fylte derfor opp vedbanken i våres og forhåndsbetalte for hele denne vinterens behov. Bestilte første "uttak" 7.oktober, men denne leveransen er nå blitt kansellert 4 ganger og 5e forsøk var for 4 dager siden, uten at det er gitt noe beskjed om ytterligere forsinkelse eller ny dato.
Utrolig irriterende når man ikke får levert noe av det som allerede er forhåndsbetalt og ikke heller får svar på mail eller tlf når man prøver å kontakte de.

28. november 2025

Jeg ble lovet ved i slutten av oktober

Jeg ble lovet ved i slutten av oktober, men har fortsatt ikke fått noe. De sier de har leveringsproblemer. JEg har forsøkt å kansellere ordren slik at jeg kan kjøpe ved et annet sted. Det eneste svaret jeg får er "vi leverer snart" Dette er skikelig dårlig

Bestilte ved i september

Bestilte ved i september. Nå er det straks desember. Sendte melding ved første avlysning og skyldte på sjåførene. Andre gang skyldte de på at lageret var tomt, og at importen var forsinket.
Kommer ikke igjennom på tlf til kundeservice, og eposter blir ikke besvart. Eller, det vil si i dag fikk jeg en "lover å levere" -epost, og beskjed om å ikke sende svar med mindre det gjaldt noe annet eller viktig.
JEG VIL HA VEDEN MIN!

10. november 2025

Styr unna !!!

Samme situasjon som mange andre her. Jeg bestilte ved i september, og leveringen har nå blitt utsatt fire ganger. Dette er helt uakseptabelt.

Dette er svindel. Styr unna

Dette er svindel. Bestilte 40 sekker for 2 mnd siden. Fått endret leveringsdato på grunn av at det ikke var kapasitet på den planlagte leveringsruten og at de ikke har ved. Har sendt 10 mail for å få bekreftelse på refusjon av kjøpet. Får ikke svar på det. Bare svar om at de beklager og setter opp en ny dato. Fortsetter å purre på bekreftelse på refusjon. De svarer heller ikke på telefon.

Styr unna!!

Dette er vitterlig den dårligste kundeservicen jeg noen gang har opplevd. Bestilte ved for en stund siden, og bare fått utsettelse på utsettelse på levering hjem og store lovnader på prioritert levering i flere uker. Var der for å hente veden selv i kveld, og hallen er så tom! Lukter svindel lang vei dette her. Bedt om pengene mine tilbake, men spørs om man ser noe til dette også. Dette blir anmeldt videre, hvis ikke.

God Jul'a...

27. november 2025

Anbefaler ikke å bestille levering

Anbefaler ikke å bestille levering! Jeg bestilte levering av 30 sekker i oktober, har fått utsatte datoer flere ganger. Fikk levert 5 sekker etter 2 gang. Venter fortsatt på resten og vi nærmer oss desember.

27. november 2025

Jeg bestilte ved i August og ble…

Jeg bestilte ved i August og ble forespeilet levering i oktober (2025). Nå har leveringen blitt utsatt 6 ganger og det er ikke mulig å komme i kontakt med Hoggestabben eller hente ved på egenhånd. Hoggestabben AS er heller ikke et aktivt AS - de oppgir dette på nettet men det er ikke tilfelle - STYR UNNA - SVINDEL!

Hold dere unna

Hold dere unna. Disse driver bare med scam. De leverer aldri i tide og unnskyldningen er alltid at sjåføren har hatt en uhell…. Men det er bare tull. De utsetter leveringen gang på gang. Ikke betal og ikke bestill - du blir bare lurt.

Verste jeg har opplevd

Verste jeg har opplevd. Blir bedt om å være hjemme en lørdag mellom 08:00 og 16:00 pga. leveringen vil ankomme. Det gjør den selvsagt ikke. Jeg får melding om at de ikke klarer å levere på den dagen. DET kunne jeg vel fått vite litt før?

Javel, de gir en ny leveringsdato mer enn TO UKER senere. Igjen ber meg være hjemme 08:00-16:00 på en arbeidsdag. Igjen ingen som kommer. IGJEN ingen kommunikasjon før ETTER at dagen er gått. Altså hvem er det som opererer sånn?

25. november 2025

Helvete frøys til is, veden kom!. 🤩😅

Jeg bestilte 3000 l og skulle få levert 10.okt. Levering er blitt avlyst 4 ganger rett før levering og jeg har skrevet at det er svindel her for noen dager siden. Krevde pengen tilbake og fikk bare nye datoer for levering. Så har egentlig ansett de 5.064 kr som tapt😡.
SÅ i dag ut av det blå fikk jeg melding om levering i 19.30 tiden på sms av en sjåfør. Tenkte de bare ville plage meg ytterligere men sjekket tlf nr og det kom opp et mannsnavn i Lier på tlf nr. Det kom en veldig hyggelig mann og lempet av ca. 74 40 liter sekker med ved og 4 bokser med opptenningsbriketter. Veldig serviceinnstilt sjåfør og jeg er utrolig glad over å fått ved levert.
Superglad i dag og utrolig overrasket. Masse rot med hoggestabben og bestiller ikke der igjen for å si det mildt!. MEN de sjokkerte meg og kom med veden, så da trekker jeg tilbake utsagnet om at de er svindlere. Men veldig mye rot og totalt uforutsigbart, betal aldri ved eller annet på forskudd!!. Jeg bruker Klarna og betal innen 30 dager på alt jeg bestiller nå. Anbefaler det til alle når det gjelder hva som helst. Det er en forsikring mot sånt.
Håper flere opplever en lykkelig slutt og får ved de også😅. Håper Hoggestabben får ordnet ting så de får troverdigheten tilbake til neste år.

STYR UNNA!!

STYR UNNA!!
Jeg har aldri opplevd så useriøs og uprofesjonell behandling som dette. De lovet levering på en bestemt dato, utsatte den flere ganger, og hver gang jeg tok kontakt fikk jeg nye unnskyldninger og falske lovnader om at “de kommer”. Dagen kom og gikk — og ingenting ble levert.

Jeg ga dem flere sjanser, men resultatet var alltid det samme: tomme løfter, ingen varer og null respekt for kundens tid.

Nå har jeg krevd refusjon, og fortsatt venter på svar.

Styr unna denne butikken. Jeg deler dette for at andre ikke skal gå gjennom samme dritt-opplevelse

26. november 2025

flyttet leveransen fire ganger…

Jeg har flyttet leveransen fire ganger siden 15. september. Har fortsatt ikke mottatt veden min. De sier de skal prøve igjen, men de klarer aldri å få den levert. Samme gang jeg skal motta veden, får jeg en e-post om at den heller ikke kommer i dag. Kundeservice gir meg dårlige svar som «du får en ekstra sekk med ved».

2 måneder senere og fire forsøk. Har fortsatt ikke mottatt veden min.

Noe av det verste.😡😡😡😡

😡😡 Noe av det verste.. Ble lovet 2 ganger levert ved. De kom Ingen av gangene. Holdt av to dager. Den første gangen gav de beskjed litt utover dagen at de har for mye å gjøre og de rekker det ikke.. fikk ny leverings dato om 3 /4 uker. Andre gang tok de verken opp tlf eller svarte på mailene jeg skrev.
Etter hele dagen fikk jeg en mail med en unnskyldning om at de ikke hadde mottat ved og bla bla..
jeg ble bedt om å vente til de har en ny dato for meg.
Jeg nekter å tro på de.
Krever pengene mine tilbake. Kommer aldri til å handle hos dem igjen.
Begynner å lure om det er en fake nettside, det her var elendig kundeservice 😡😡😡😡

25. november 2025