Det er seriesvindleren Alen Alexander Jacob står bak dette. Han har nå startet opp en vedforretningen vedinorge.no etter han slo denne konkurs og stakk av med pengene. Telefonnummeret hans er 901 21 5... Vis mer
Har ved i vedbanken, men de sier at dem skal levere 11/11 for ny mail at de kan levere med en ny dato. For ikke ny mail og sa sier de at de skal komme med en ny dato som jeg selfølgelig ikke for. S... Vis mer
Jeg har bestilt ved av Hoggestaben ved flere anledninger og alltid fått levering til avtalt tid. Jeg bestilte også ved før sommeren 2025 og fikk levert i oktober, som avtalt. God kvalitet til god pris... Vis mer
Det er ett dritt firma som tar opp bestillinger, uten å ha ved, forlanger betaling på forhånd, og jeg la inn bestilling 09/25 snart 4 mnd siden. Selvfølgelig svarer ikke Hoggestabben på mail eller tel... Vis mer
Salg og hjemlevering av ved og relaterte produkter.
Frysjaveien 29, 0884, Oslo, Norge
- post@hoggestabben.no
- hoggestabben.no
Har svart på 4 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Leverer ikke som avtalt
Leverer ikke som avtalt. Har solg ved de ikke har. Avtalte levering tidlig i Desember, men får kun meldinger om utsettelse. Etter hvert svarer de ikke på henvendelser, sender kun beklagelser. Endte til slutt med å anmelde selskapet v/daglig leder for bedrageri. Så får jeg bare vente å se hva som skjer…
INGEN VED ER LEVERT, eller penger tilbake
Vi har bestilt ved i november som skulle vært levert 28.11, men etter noen utsnettelser på SMS er det ingen ved som er blitt levert. Telefonen er stengt og vi får ikke tak i dem. IKKE KJØP VED HOS HOGGESTABBEN!
Hadde det vært mulig å gi null stjerner…
Hadde det vært mulig å gi null stjerner skulle jeg gitt det. Jeg bestilte ved i august. Og fikk hele tiden avlysning på kjøring pga uforutsette hendelser??? Er vel strengt tatt ikke mulig å få uforutsette hendelser annenhver uke i 2,5 mnd. Til slutt, etter 2,5 mnd fikk jeg mast meg til at de skulle komme med veden. Når de først kom, så er jo veden nesten ubrukelig. Alt for fuktig, så neste umulig å få fyr i den…….
Håpløs service og håpløs ved….
Svindlere
Svindlere. Bestilt og betalt for ved i juli, skulle ha levering slutten av oktober. Ikke sett noe til ved. Gjentatte mail om utsettelse etc etc, kan ikke nås på telefon. Bedt om tilbakebetaling av pengene men ikke fått noe. Har politianmeldt selskapet for svindel.
De har ikke levert og overfører ikke…
De har ikke levert og overfører ikke pengene tilbake til etter flere purringer.
Ekstremt dårlig
Ikke levering etter 3 forsøk. Null informasjon - penger kommer ikke tilbake. Ekstremt dårlig
Ett selskap man bør holde seg unna inntll videre
Var er selskap som leverte ved til "nesten" avtalt tid, til å ikke levere i det hele tatt! Sender bare ut AI genererte svar virker det som. Så intill videre bør ingen nye kunder kjøpe ved herfra, først må de levere det som folk har betalt for.
Useriøs svindel
Bestilte ved 18/10. Ikke fått den levert ennå (20/12) og får ikke kontakt med dem. De har tatt betalt og svarer ikke på henvendelse om å refunderr beløp. Regner dette som ren svindel.
Advarsel!!
Advarsel, useriøst firma!!
Vi bestilte OG betalte for 30 sekker med ved 15. november og vi fikk opplyst at det skulle leveres den 24.november. Da dagen for levering kom fikk vi plutselig beskjed om at det var tomt for ved men ingen videre informasjon. Siden den gang, en måned senere, har det vært umulig å få tak i noen i bedriften per e-post og telefon. Pengene har ikke blitt returnert… Dette er i beste fall svært dårlig kundebehandling men fremstår mer som svindel.
Skikkelig møkkafirma som er ute etter å…
Skikkelig møkkafirma som er ute etter å lure deg!! Leverer ikke forskuddsbetalte varer. Svarer ikke på telefon eller mail. Selger hver dag gjennom nettbutikken og er tomme på lager. Eier på Hoggestabben er kjent for å slå tidligere firmaer konkurs til egen vinning.
Dette er skikkelige avskum av værste sort.Kyniske idioter som ikke bryr seg overhode.Mange familier sitter hjemme uten sin vinterved de har betalt for. Ikke alle har mulighet til å kjøpe ny ved!!!!!!
Kos deg med penga , håper du er skikkelig fornøyd med deg selv og setter ribba i halsen.Håper karma kommer å møter deg på neste korsvei.
Her er en oversikt over alle firma som eies av:Alen Alexander Jacob
Sax as Org.nr 925 898 945 ( som driver og eier Hoggestabben)
Jacob Service AS
Cats AS
Vedinorge.no AS
Vitchi Vilani AS
HOLD DERE LANGT UNNA DISSE FIRMAENE OG SPRE ORDET PÅ SOSIALE MEDIA
Unngå Hoggestabben, leverer ikke som avtalt
Vi bestilte og betalte for ved som vi skulle hente den 5. desember. Møtte opp og ble fortalt at det var tomt fra leverandør, men at de skulle si fra så snart vi kunne hente. To uker, flere e-poster og utallige forsøk på å nå Hoggestabben per telefon uten å få svar, har vi enda ikke sett noe til veden.
Anbefaler alle å holde seg unna, de leverer ikke som avtalt på tross av gjennomført betaling. Umulig å nå gjennom på telefon.
Svindel!
Svindel!
Bestilte og betalte 50 sekker ved og lovet å levere 20 sekker den 7.nov., den er fortsatt ikke levert. Har fått utsatt levering 4 ganger, alltid beskjed samme dag som leveringen skal foregå. De refundere ikke og svarer bare med ferdig genererte svar på e-post, og ingen svarer på telefon. Hold dere langt unna!
Manglende leveringer og elendig info
Jeg kjøpte vedvare i september for å sikre meg ved for vinteren og bestilte levering hjem 24. oktober. Samme dag fikk jeg. Beskjed om at de ikke fikk levert da de ikke hadde ved. Ny melding kom etter 2 uker om at jeg var prioritert og levering var satt til 18 oktober uten at det kom noe ved. Nå står det utsolgt. Ikke bruk disse og i allefall ikke kjøp ved bank for det gir deg ingen fordeler og ingen ved
Svært dårlig erfaring med firmaet
Manglende levering av ved og svært dårlig kommunikasjon i etterkant. Blir lovet at det vil komme svar flere ganger uten at det skjer noe. Bedt om refusjon, men dette får man ikke svar på heller. Inntrykket av dette firmaet er svært dårlig.
Hold dere unna! Svindel!!
Bestilte ved i oktober, fått utsatt levering fire ganger.
Bedt om refusjon av penger siden starten av desember - får ikke svar. Ingen penger, ingen ved.
Hold dere langt unna! Svindel!
Styr unna
Styr unna
Disse er totalt useriøse.
Svarer ikke på henvendelser selv om de lover levering og ny levering når levering uteblir. De betaler heller ikke tilbake innbetaling for varer. Så dette ser for meg ut som svindel på høyt plan.
Mangel på leveranse og svar
Bestilt 3. oktober og fortsatt ikke mottatt varene per 18. desember. Forsøkt å ta kontakt for å heve kjøpet og motta refusjon, men får ikke svar. Har nå sendt inn reklamasjon via kredittkort selskapet jeg gjennomførte kjøpet via (kortreklamasjon).
Svindel
De klarer ikke levere forhåndsbetalt ved innen 3 måneder. Man bestiller levering i oktober og har enda bare fått beklagelser og nå er det 18.12.
Dette er svindel.
Ingen svar på mailhenvendelser eller…
Ingen svar på mailhenvendelser eller telefon. Utsatt hjemlevering 4 ganger. Dårlig kundebehandling.
Rein svindel
Rein svindel, her kan man jo lure på om dette var målet med denne vedbanken helt fra start, å få folk til å betale på forhånd og så deale med konsekvensene seinere. Sender ut utspekulerte AI-genererte svar til frustrerte kunder i et desperat forsøk på å utsette klaging. Klag! Anmeld! Alle monner drar, dette er virksomhet som skulle vært fratatt retten til å drive næring for lenge siden.