Gjort et kjøp. Var visst prisfeil på produktet - greit nok, men tok 3 uker før jeg fikk noe form for bekreftelse, selv om jeg tok kontakt med kundesupport ukentlig… Så tre uker av min tid (hvor jeg... Vis mer
Gulvramma var det liten vits i å montere. Veldig ustabil og jeg så ikke vitsen i den. Bolter altfor små uten stoppskiver (som er normalt). Karosseriskruene var også altfor små og ble byttet ut med... Vis mer
Jeg fant en vare til lav pris og kjøpte denne. På vei i frakten fant de ut av at prisen jeg betalte var alt for lav og trakk derfor varen tilbake. Altså, er prisen du finner for lav er det ikke s... Vis mer
Jeg var noe skeptisk når jeg mottok uthuset, utrolig mange deler som i utgangspunktet virket lite solide, men når alt var montert virket det veldig bra! Super monteringsanvisning og alle deler var god... Vis mer
Handle utstyr av høy kvalitet for trening, sport og fritid fra kjente nordiske merkevarer til lave priser | GRATIS og rask frakt | Beste priser | Handle nå på: hobbybox.no
Elimäenkatu 15, 00510 , Helsinki, Finland
- info@hobbybox.no
- hobbybox.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 69 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
7 varer bestilt
Bestilt varer 14. juni, enda ikke levert. Ser ut som de er sendt, men forsendelsen er enda ikke oppdatert selv om det ble gitt varsling om sending til transportør 2. juli.
Sendte 30. juni en etterlysning av bestilte varer, fikk der bare et autogenerert svar om mye rush.
Altfor lang tid fra bestilling til…
Altfor lang tid fra bestilling til levering, nesten 4uker.
Styr unna
Dårlig opplevelse. Utrolig lang leveringstid.
Gått to uker og ikke fått opp sporing på pakken engang.
Oppdatering: fikk kontakt med klarna og fjernet kravet. Etter dette fikk jeg mail fra hobbybox om at varen ikke var sendt likevel, selvom dem påsto at varen var sendt for 10 dager siden..
Jeg bestillte for 4 uker siden og har…
Jeg bestillte for 4 uker siden og har eenda ikke mottatt varene!! Anbefales ikke!!
Jeg har ikke fått varen enda
Jeg har ikke fått varen enda. Det tar utrolig lang tid. Det hadde vært mye lettere å hente den selv jo.
Sykkelstativet er greit
Sykkelstativet er greit. Kjøpsopplevelsen og leveringstiden er under enhver kritikk.
enkelt å registrere seg
enkelt å registrere seg , og å foreta bestilling
Dropp Hobbybox
Har enda ikke fått det jeg bestilte, bestilte 23.06.25, i dag er vi kommet til 20.07.25.
Har sendt flere eposter om spm. Men får desverre ingen svar.
Har enda ikke fått teltet
Har enda ikke fått teltet. Bestilt for en måned siden ca, og det har vert "sendt" i 2/3 uker, begynner å tro at jeg har blitt lurt
Har fremdeles ikke mottatt varen
Har fremdeles ikke mottatt varen, men har betalt for den. Får ikke svar fra kundeservice.
Samlet klage til EUs forbrukerråd.
Hei alle sammen. Skal vi samle oss og klage til EUs forbrukerråd. Høres ut på anmeldelsene her som at sene og manglende leveranser ikke bare er tilfeldig, men ren strategi. Om vi alle står samlet burde det fordre en undersøkelse. Hva synes dere?
Fikk ikke levert det jeg bestillte..
Bestilte 19/6 og ennå ikke fått varen
Bestilte 19/6 og ennå ikke fått varen, så syns det tar altfor lang tid! Så ikke så fornøyd med et førstegangs kjøp hos dere….
Tok alt for lang tid å motta pakken
Tok alt for lang tid å motta pakken, ingen svar på servicemelding eller på mail jeg sendte.
Har enda ikke fått sykkelstativ til bil.
Styr unna!
Dårlig kommunikasjon ! Tok veldig lang tid. Styr unna!!!
Mangler 1 stige
Alt for lag leveringstid.
Alt for lag leveringstid.
Bestilte den 17. juni og fikk pakken 3 uker senere.
Denne ble returnert uåpnet samme dag, da jeg hadde avbestilt varen pga leveringstid.
Videre var det ingen respons på mailer jeg sendte for å forhøre meg om når pakken kom!!
Oppgitt sendingsnummer står fremdeles som ikke levert!!
har enda ikke mottatt veksthuset
har enda ikke mottatt veksthuset. Hvor er det?
Fortsatt ikke mottatt varene og det…
Fortsatt ikke mottatt varene og det altfor seint!!! Helt elendig service og leveranse.