Hobbii.no Anmeldelser

5 927

4,5

Har alltid vært fornøyd med det jeg har kjøpt. Også nå sist når jeg kjøpte t- nåler. De ruster ikke! Jeg har blokket ut 5 bunadssjal og nålene er akkurat like fine. Kjempekort leveringstid er det også... Vis mer

Fine produkter og greie priser. Frakt og sporing er helt ubrukelig. Nettsiden hadde ikke bestillingen registrert på min side og sporingslinker til både helt hjem og hobbii flytter seg ikke fra første... Vis mer

Aldri opplevd "utsolgt". Garnet jeg har kjøpt er av god kvalitet. (Har blitt en god del kilo Bomull: Rainbow 8/4 for det meste og noe Rainbow 4-ply sock wool.) Strikker/hekler/vever for salg... Vis mer

Har handlet flere ganger. En gang fikk jeg feil garn levert, men det ble enkelt fikset med en mail. Og jeg fikk beholde garnet som var feil. Jeg bruker Klarna som betaling, men flere betalingsalterna... Vis mer

1. Nr. 3 av de 4 beste virksomhetene i kategorien Garnbutikk
  2. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Kunsthåndverksforretning
  3. Nr. 10 av de 11 beste virksomhetene i kategorien Hobbybutikk
  4. Nr. 3 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Strikketøybutikk

Om Hobbii.no

Hobbii er en garnbutikk for alle garnelskere i Norge. Vi har ALT av hva du trenger til ditt neste strikke- eller hekleprosjekt. Klikk og finn: Vi tilbyr selvfølgelig alltid:
- Enkel & sikker handel 🔒
- 100% fornøyd-garanti ❤️

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i vår webshop 😊

Enestående

6k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(5 927)

617 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Svar fra Hobbii.no

Hei Karin! 👋 Takk for de fem stjernene! 🌟 Vi er glade for å høre at du er fornøyd med vår raske levering. Lykkelig håndarbeid! 😊 Vennlig hilsen, Kristina fra Hobbii.

Helt elendig når det gjerder sending

Helt elendig når det gjerder sending. Jeg bestilte garn i førsten av mars som fortsatt ikke har kommet og nå har det blitt juni. Det er vist blitt borte i posten 2 ganger på rad så de skulle prøve å sende en tredje gang som dem ikke en gang har sendt fra lageret enda etter 5 dager. Synes det burde være litt mer hastverk og litt mer hjelp å få når man skal vente 3 måneder på et par garn. De gidder ikke engang bytte leverandør etter dette har skjedd 2 ganger med samme leverandør, også bruker de den samme leverandøren for en tredje gang...

1. juni 2026

Hei UAine,

Jeg er utrolig lei meg for å høre om denne uakseptable forsinkelsen! 😔 Selv om pakker dessverre kan bli borte underveis, tar selv vårt tregeste fraktalternativ til Norge 4–7 virkedager, så dette er absolutt ikke det servicenivået vi ønsker å tilby.

Siden du ikke har lagt igjen noen ordreopplysninger her, får jeg dessverre ikke søkt opp saken din i systemet vårt for å se nøyaktig hva som har skjedd, eller rettet det opp herfra. Kan du være så snill å ta kontakt med kundeserviceteamet vårt på support@hobbii.com igjen? Vennligst nevn navnet mitt, Nicole. Vi ønsker å finne ut av hva som gikk galt, og sørge for at dette blir løst for deg med én gang 🙏

Tusen takk for tålmodigheten din, og jeg ser frem til å høre fra deg!

Nicole & the Hobbii team 🧶🌻

Så fornøyd

Så fornøyd. Varene kom raskt og prisen var bra

Svar fra Hobbii.no

Hei Linn Halås-Grøttjord, takk for din flotte anmeldelse og femstjerners vurdering! 😊 Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med våre varer og priser. Lykkelig håndverk! Hilsen Kristina fra Hobbii

Beste bomullsgarn

Kjøpte Friends Cotton 8/4 og garnet var jeg virkelig spent på. Tok den i bruk her en kveld, og noe så lett og behagelig å hekle med. Noen får tallerken brikker i gave. 🎁

Svar fra Hobbii.no

Hei Eva! 😊 Vi er glade for å høre at du liker Friends Cotton 8/4 så godt! Dine mottakere av tallerken brikker er helt sikkert overlykkelige, de er heldige som har deg! Ha det gøy med hobbyen din. -Kristina fra Hobbii 🧶

Ingen problemer

Rask og grei levering. Alt var som det skulle.

Svar fra Hobbii.no

Hei AGB, 😊 Takk for den flotte vurderinge din! Vi setter veldig pris på det. Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med vår service. Velkommen tilbake for mer kreativ moro. Lykkelig håndarbeid! 🧶 Med vennlig hilsen, Kristina fra Hobbii

17. mai 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Mette Kaspara Bakke! 😊 Tusen takk for den flotte anmeldelsen og for å gi oss full score! 💖 Vi er veldig takknemlige for at du valgte Hobbii, og er glad for at du er fornøyd med leveringstiden vår. Godt håndarbeid! 🧶 Mange hilsener, Kristina fra Hobbii

Bra varer og raskt levert

Bra varer og raskt levert

17. mai 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Ruud! 🌟 Tusen takk for den strålende anmeldelsen din! Vi er super glad for at du er fornøyd med våre produkter og leveringen. Fortsett å nyte håndverket ditt! Beste hilsen, Kristina fra Hobbii 🧶🌈

Alltid fornøyd med Hobbi.no hver gang…

Alltid fornøyd med Hobbi.no hver gang jeg bestilte garn. Levering er raskt.

6. januar 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Jackies Channel! 😊 Tusen takk for de fine stjernene og den positive tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på det. Vi er glade for at du alltid er fornøyd med Hobbii og vår raske levering. Vi ser fram til å sende deg mer garn for litt lykkelig håndverk! Hilsen, Kristina fra Hobbii 🧶🌸

Tofarget garn

Kort leveringstid. Ikke for høy pris og fine produkter. Noen garn hadde tynnere tråder enn jeg forventet. Bruker bulky garn da eg strikker med strikkerunding (knitting loom). Det ene garnet var tofarget da på bildet det så ut som ensfarget. Derfor tre stjerner

10. mai 2026

Hei Ronja,

Tusen takk for anmeldelsen din! Jeg er kjempeglad for å høre at du var fornøyd med den raske leveringstiden vår, de gode prisene og de fine produktene 😊

Jeg er derimot lei for å høre at et par av garnene ikke helt levde opp til forventningene! Når du strikker på strikkering (knitting loom), er det jo superviktig med den rette tykkelsen på det tykke garnet. Siden garntykkelser kan variere litt mellom ulike merker, er det alltid lurt å sjekke anbefalt pinnestørrelse eller strikkefasthet i produktbeskrivelsen for å være sikker på at det passer til pinnene på strikkeringen din.

Jeg beklager også at fargen på det ene garnet så ensfarget ut på nettet, men viste seg å være tofarget i virkeligheten. Skjermer kan av og til forvrenge farger litt, men vi ønsker selvfølgelig at bildene våre skal være så nøyaktige som mulig, så jeg vil absolutt ta denne tilbakemeldingen videre til teamet vårt.

Hvis du ønsker å returnere garnene du ikke får brukt, må du gjerne ta kontakt med oss på kundeservice@hobbii.no, så kan vi sende deg instruksjonene for hvordan du gjør det.

Ella 🧶🌻

Kjempeservice og kjapp levering

Kjempeservice og kjapp levering! Svært godt utvalg, og gode priser!

10. mai 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Fride! 🌸 Tusen takk for de flotte ordene og de 5 stjernene! 😊 Vi er svært glade for å høre at du er fornøyd med vår service og levering. God håndarbeid! 💕 Beste hilsen, Kristina fra Hobbii

Kjempe fornøyd

Kjempe fornøyd med det jeg handlet,1 uke så var varen på døren

Svar fra Hobbii.no

Hei Lene, Takk for din positive tilbakemelding 😊 Vi er så glade for at du er fornøyd med kjøpet ditt og leveringstid. Happy crafting 🧶 Vennlig hilsen, Kristina fra Hobbii.

Svar fra Hobbii.no

Hei Berit, Tusen takk for de flotte 5-stjerners rangeringen og for dine fine ord! 😊 Vi setter stor pris på det. Ha en flott dag med masse kreativitet! Hjertelig hilsen fra Kristina i Hobbii.

Godt tilbud på garn

Godt tilbud på garn
Rask ekspedisjon av bestillingen.
Oppskrifter som passer til garnet.

Svar fra Hobbii.no

Hei Bjørg, tusen takk for din fem-stjerners vurdering! 🌟 Vi er så glade for at du er fornøyd med garnet og oppskriftene. Takk for at du handler hos oss, og lykkelig håndarbeid! 🧶 Hilsen Kristina fra Hobbii

Veldig rask levering og gode kampanjer.

Veldig rask levering og gode kampanjer.
Veldig enkelt å finne produktene man ønsker, og veldig fint å kunne velge mellom forskjellige farger på det samme type garnnøstet.

Svar fra Hobbii.no

Hei Charlotte! Tusen takk for de flotte ordene og femstjerners anmeldelsen 🌟 Vi er glade for å høre at du er fornøyd med våre leveranser og kampanjer. Glad håndarbeid! Vennlig hilsen, Kristina fra Hobbii 😊

Rask levering

Rask levering. Bra kvalitet på garnet.

Svar fra Hobbii.no

Hei Grethe, tusen takk for de fem stjernene! 😊 Vi er så glade for at du er fornøyd med kvaliteten på garnet og leveringstiden. Lykkelig håndverk fra oss på Hobbii! Med vennlig hilsen, Kristina.

God kundeservice!

God kundeservice!

12. februar 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Ann, Tusen hjertelig takk for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjernene. Vi blir så glade når kundene våre er fornøyde! 😊 Fortsett med den lykkelige håndverksarbeidet! 🧶 Vennlig hilsen, Kristina fra Hobbii.

Fikk det jeg bestilte

Fikk det jeg bestilte. Raskt og effektivt. Glad for dere

6. mai 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Sølvi! Tusen takk for den gode tilbakemeldingen og 5-stjerners vurdering 😊 Vi er veldig glad for at du er fornøyd med bestillingen din. Fortsett med dine spennende håndverksprosjekter! -Kristina fra Hobbii 🧶

Svar fra Hobbii.no

Hei Rita! 🥳 Tusen takk for de fem stjernene. Vi er så glade for at du er fornøyd med dine bestillinger. Ønsker deg masse glede med din hobby! 🌈 Lykkelig håndarbeid! Hilsen Kristina hos Hobbii

Helt fantastisk

Jeg har opplevd at dere er flinke til å sende nytt garn hvis d jeg bestilte var ødelagt og at d er lett å finne d man skal ha osv. levering går fort å d elsker jeg

5. mai 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Elisabeth, takk for din fantastiske 5-stjerners vurdering! 😊 Vi er glade for å høre at du har hatt gode opplevelser med oss hos Hobbii. Vi ser frem til å hjelpe deg med ditt neste håndarbeidsprosjekt! Hyggelig håndarbeid! - Kristina fra Hobbii.

Anbefales

Rask levering, rask hjelp når problem oppstår. Garn er i god kvalité og finns i mange farger og typer.

15. mai 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Kira! 🌸 Tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse og for de snille ordene dine. Vi setter stor pris på det! Hvis du trenger noe mer, er vi her for deg. Glad håndarbeid! 😊 Hilsen Kristina fra Hobbii.