Kan för det första börja med att…
Kan för det första börja med att berätta att alla som givit 5 stjärnor här är företagets egna anställda. Säljchefen har bett dem lösa sjyssta kommentarer på arbetstid.
Kan även berätta att detta företag fokuserar på att ringa till äldre människor som inte har koll på att ta in flera offerter, ju äldre desto bättre. Är folk för unga eller har utländska namn åker inte säljarna ut och försöker göra affärer.
Det är heller inga riktiga besiktningsmän som kommer ut. Endast folk som börjat som mötesbokare på deras callcenter och har ingen riktig utbildning.
Var försiktig med att anlita detta företag. De gör inga jobb under 150.000 och ligger en bra bit över genomsnittet i kostnad för att tjäna mer.
Tips är att alltid ta in fler offerter och jämföra. När de ringer är det för att boka in gratis besiktningar av tak och fasad i hopp om att leta fel för att sen göra allt i sin makt att den äldre människan signerar offerten direkt.
När de som ringer säger vi är i ett område eller vi är på er gata och sånt är det bara en bluff.