Adrian og Hjulfix har leveret en service, jeg aldrig har oplevet før. Vores fire alufælge havde store ridser på kanten, og jeg havde ærligt talt ikke forventet, at de kunne blive rigtig flotte ig... Vis mer
Super god service, super flot resultat, fik lavet mine originale Audi rotor hjul, der både var kedelige, skæve og matte i malingen udover kosmetisk grimme efter kantstensskys. Efter diamant C... Vis mer
Hjulfix leverede et super flot resultat og god service. Fælgene står som fabriksnye selvom de var ret slemt skadede og ridsede, og hele forløbet var hurtigt og effektivt. Ekstra plus for dækskift samt... Vis mer
de laver et godt stykke arbejde, og husker næsten hver gang at afhente fælge :-)
Gladsaxe Møllevej 21, 2860, Søborg, Danmark
- Website@hjulfix.dk
- hjulfix.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Hvis jeg kunne give minus så havde jeg…
Hvis jeg kunne give minus så havde jeg det. Magen til amatør skal man lede længe efter. Jeg aflever 4 21” som skal renoveres. Males, rettes osv. de bliver malet, malingen skaller af allerede inden fælgene er taget i brug, der er løber, og det det er split fælge, så er der bolte igennem dem, der maler man kun fronten på bolten men ikke møtrikkerne på bagsiden. Samt de er ikke ens de bolte fælgen er samlet med nu! Der ud over så er 2 af fælgene stadig skæve. Så svinden firma. Fin hjemme side og service. Men det de laver er noget l….!!!!!
Og nu er jeg blokket fra dem, så jeg ikke kan komme i kontant med dem.
Nydeligt arbejde.
Super god service of arbejde udført på Audi rotorhjul
Efter diamant Cut, maling og lakering fremstår de som helt nye.
Og fremfor alt, så ser min vil fantastisk ud med de “nye” hjul
Så derfor 5/5
Thomas
Jeg fik rettet samt pulverlakeret /…
Jeg fik rettet samt pulverlakeret / diamond cuttet 4 fælge. Arbejdet blev super professionelt udført (De er som nye). De havde super god service og jeg er meget tilfreds
Reparation
Reparation, opretninge og lakering - fælgene står som nye :-)
Super service til aftalt tid
Suler dygtige julfix fik oprettet 2…
Suler dygtige julfix fik oprettet 2 gange 20t fælge og afbalancered alle 4 hjul det tog Max 45min og jeg ku kører derfra med hjulene
Kan klart anbefales til alle, jeg kommer helt sikkert til jer igen en anden gang hvis jeg for evt andre fælge så det jer jeg besøger
Kaotisk oplevelse med et godt resultat
En noget kaotisk oplevelse med indlevering og (mangel på) færdigmelding. Jeg kan anbefale Hjulfix at købe en ny telefon. Det er meget svært at høre, hvad der bliver sagt.
Men fælgene blev rettet op, så de nu er helt runde, og bilen kører helt uden at hoppe.
Fik fikset 4 20" med kantstensskader og…
Fik fikset 4 20" med kantstensskader og en enkelt skæv fælg. Virkelig god og hurtig service, ligeledes kvalitet helt i top. De er blevet som fabriksnye - pulverlak gør hele forskellen.
absolut fin service
absolut fin service, pænt stykke arbejde og super information under processen
Klar anbefaling herfra !
Fantastisk service og super flot resultat !
Jeg var lidt tidspresset i forhold til at få lavet en reparation på min ene fælg fra Mercedes, inden tilbagelevering efter leasing. Især fordi jeg ikke ville kunne undvære min bil i dagene imens fælgen blev lavet. Hjulfix kunne tilbyde mig lånefælge imens jeg ventede, hvilket var en fantastisk god service. Resultatet er også virkelig flot. Det ligner at jeg har fået helt nye fælge. Klar anbefaling herfra !
I fik liv i mine 45 år gamle fælg
I fik liv i mine 45 år gamle fælg! de er så flotte som nye! Tak for hjælpen!
God service og flinke folk.
Skæv alu.fælg
Havde købt fire alu.vinterhjul. Den ene fælg havde en skade på indvendig kant. Det blev rettet og fint.
Blev lidt træt af mine Diamond Cut/…
Blev lidt træt af mine Diamond Cut/ bi-color fælge til BMW i4. Alle kører med samme fælge. Hjulfix lakerede dem sorte. Ser meget bedre ud. Faktisk pissegodt :-)
De er hurtige, profesionelle og har rimelige priser.
Alle aftaler overholdt
Alle aftaler overholdt, superflot arbejde. Fik rigtig god forklaring og hjælp med at vælge den for mig bedste løsning.