Hjælper dig i processen og bruger sin erfaring til at berolige og sørge for at alle ting bliver taget med og at intet bliver glemt.
Selskapet har svart
Vi følte os rigtig godt hjulpet af Nicolai i forbindelse med vores huskøb. Han er meget imødekommende og hjælpsom, og vi har været meget tilfredse.
Selskapet har svart
Hjælp til huskøb – uvildig køberrådgivning til boligkøbere i hele Danmark Jeg hedder Nicolai Vinum og er stifter af Hjælp til huskøb. Jeg har mere end 25 års erfaring fra den danske boligbranche, og min eneste opgave er at hjælpe dig som køber – fra første boligvisning til nøglerne er i hånden. Hjælp til huskøb er 100% uafhængig. Jeg modtager ingen provision fra banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber eller ejendomsmæglere. Det betyder, at du altid kan stole på, at min rådgivning udelukkende varetager dine interesser. Hvad jeg hjælper med: Et boligkøb er den største investering de fleste nogensinde foretager – og processen er kompleks. Jeg hjælper dig med at forstå tilstandsrapporten, gennemgår alle dokumenter og juridiske forhold, og sørger for at du ikke betaler for meget eller overser noget vigtigt. Jeg forhandler prisen på dine vegne, og i de fleste tilfælde opnår du et bedre afslag, end du ville have gjort alene. Jeg tilbyder gratis købsscreening, inden du tager ud og ser på boligen første gang – og gratis gennemgang af købsaftalen, inden du skriver under. Herefter kan jeg følge dig hele vejen igennem: fra prisforhandling og dokumentgennemgang til det juridiske og den endelige overdragelse. Jeg hjælper med alle boligtyper: hus, lejlighed, sommerhus, andelsbolig, landejendom og projektkøb – over hele landet. Jeg arbejder også med internationale kunder og har stor erfaring med at guide udenlandske boligkøbere trygt igennem det danske system. Det kunderne fremhæver igen og igen er tryghed, tilgængelighed og en rådgiver der er til stede hele vejen – ikke kun ved underskriften. Mange beskriver forløbet som at gå "fra A til Z" med en fast hånd at holde i. Førstegangskøbere sætter særlig pris på, at alt bliver forklaret klart og pædagogisk. Internationale kunder fremhæver, at den danske boligproces er gjort enkel og overskuelig for dem. Jeg er tilgængelig alle ugens dage fra kl. 8 til 20 – også i weekenden – fordi bolighandler ikke altid passer ind i normal åbningstid. Kontakt mig gerne tidligt i processen. Jo tidligere jeg kommer med, jo bedre kan jeg hjælpe dig. 📞 +45 93 93 06 78 | ✉️ mail@hjaelptilhuskoeb.dk | 🌐 hjaelptilhuskoeb.dk
Søborgvej 4, 7130, Juelsminde, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Hjælp til huskøb
Nicolai har gennem hele processen med at skifte hjem været professionel og effektiv, Nicolai giver stor tryghed gennem alle processer i ejendoms handel. De bedste anbefalinger til Nicolai som rådgiver.

Svar fra Hjælp til huskøb
Jeg kan kun give min aller varmeste anbefalinger til at bruge Hjælp til huskøb. Nicolai har været en stor hjælp ved mit første huskøb og jeg har følt mig meget tryg hele vejen igennem -ligefra da det første bud skulle gives til sidste punktum i handlen blev sat. Jeg er meget glad for at Nicolai tog telefonen den søndag eftermiddag tilbage i januar.

Alle pengene værd.
Mængden af dokumenter, beslutninger, ubesvarede spørgsmål osv. bliver hurtigt overvældende når man er ved at handle hus. Vi valgte derfor ifbm. vores ejendomshandel at søge hjælp hos Nicolai, og det har på alle måder været pengene værd.
Nicolai har altid stået til rådighed når der var behov, har taget sig den tid til at hjælpe os på vej der skulle til, og fået os til at føle at vi havde ro i maven undervejs i processen.
Til alle der overvejer om det er pengene værd at tilknytte en rådgiver i deres ejendomshandel, vil jeg bare sige at prisen for køberrådgivning har, i vores tilfælde, tjent sig hjem op til flere gange. Dette var, vel og mærke, pga. ting som Nicolai gjorde os opmærksom på ifbm. hans arbejde.
Nicolai har vores fulde anbefaling til alle der skal købe deres næste hus/ejendom!

Svar fra Hjælp til huskøb
Vi har været glade for samarbejdet med HJÆLP TIL HUSKØB. Vi fik god og grundig rådgivning. Nicolai var altid til at træffe og hurtig til at tage teten hvis der var behov for det. Selv efter handlen var afslutte følger han lige op, for at være sikker på at alt er ok. De bedste anbefalinger her fra.

Svar fra Hjælp til huskøb
Det har bare hele vejen igennem været en god oplevelse, vi fik en struktureret og god gennemgang af processen, dokumenter, samt Nicolaj var opfølgende, det var lige som det skulle være.
Ville uden tøven bruge hjælptilhuskøb igen

Svar fra Hjælp til huskøb
Vi har haft en super god oplevelse hvor vi igennem hele forløbet har været i særdeles trygge hænder.
Rådgivningen hos Nicolai er i top og han er god til at formidle budskaberne på en god og letforståelig måde.

Svar fra Hjælp til huskøb
It was not the easiest request that we have given Nicolai as we are buying the property from overseas, but he has taken it on with utmost professionalism and gusto. His advice was transparent and well-thought. Efficient, timely and always at hand to answer our concerns, we couldn't have found our dream home without Nicolai's help. We highly recommend his services to anyone considering buying a property. We will certainly engage him again in future should the need arise.
Thanks a million, Nicolai!!!

Svar fra Hjælp til huskøb
Very much recommended, only thanks to Nicolai was the purchase smooth and fast. Especially good choice for foreginers wanting to get through the labyrinth of Danish bureaucracy.

Svar fra Hjælp til huskøb
Alle pengene værd! Vi har haft fornøjelsen af Nicolai, som blev anbefalet gennem netværk. Nicolai er super professionel, menneskelig og yderst skarp når det kommer til rådgivning i forbindelse med huskøb.
Du bliver taget med helt fra A-Z i rejsen og der er super gennemsigtighed. Nicolai er nærværende i samarbejdet og super tilgængelig, hvis man skulle brænde inde med spørgsmål. Kæmpe anbefaling herfra!
Tusind tak for samarbejdet indtil videre.

Svar fra Hjælp til huskøb
Vi har fået den bedste hjælp, vejledning og rådgivning af Nicolai. Vi kan varmt anbefale Hjælp til huskøb.
Trygt og godt

Svar fra Hjælp til huskøb
Hjalp til da vi skulle købe vores første hus og alt er gået smertefrit og Nicolai har været en kæmpe hjælp under hele forløbet.
Mange tak for hjælpen!

Svar fra Hjælp til huskøb
Vi kan på det kraftigste anbefale at tilknytte Nicolai til ens bolighandel. Nicolai svarer lynhurtigt og vi føler os godt oplyst gennem hele processen. Herudover har det været en stor hjælp som førstegangskøber, at Nicolai har hjulpet med meget af det administrative. Det var i øvrigt et godt initiativ at få præsenteret handlen på et teams møde, hvor Nicolai gennemgik stort set alle facetter i handlen.

Svar fra Hjælp til huskøb
Fantastisk god oplevelse med Nicolai. Vi siger mange tak for hjælpen.

Svar fra Hjælp til huskøb
Jeg har brugt Nicolai til mit huskøb. Det var en virkelig god oplevelse. Han gjorde mig tryg i hele processen fra første kig på huset hvad jeg skulle være opmærksom på til jeg havde købt og underskrevet. Virkelig professionel rådgivning. De bedste anbefalinger herfra.

Svar fra Hjælp til huskøb
Usually I overthink and check everything 100 times on big live decisions, but with Nicolai's help it was so stress-free buying a house, we felt super secure and had no doubts about anything. Nicolai is truly a one of a kind professional. Highest recommendations!

Svar fra Hjælp til huskøb
Very fast, professional and sincere communication enabled us not only to get the house of our dreams, but for a reasonable price as well!

Svar fra Hjælp til huskøb
Hjælp til huskøb v. Nicolai Vinum leverer professionel, tryg og effektiv køberrådgivning.
Kommunikationen er klar, rådgivningen kompetent, og hele forløbet håndteres med stor omhu.
Kan varmt anbefales til alle, der ønsker sikkerhed og kvalitet i forbindelse med boligkøb.

Svar fra Hjælp til huskøb
Personlig, fagligt stærk og pædagogisk rådgivning og assistence ifm. hele processen for mit nylige huskøb. Der var ikke noget jeg kunne have ønsket mig anderledes fra HjælpTilHuskøb’s side.

Svar fra Hjælp til huskøb
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.