1. Spillbutikk

HITSTER is the music card game where you and your friends listen to over 100 years of hits and take turns placing them in chronological order.

2,6

Under middels

Har svart på 18 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Spillet er artig, men noe uklarhet i reglene

Spillet er artig og passer godt i lystig lag, men det er en viktig detalj i spillereglene som skulle kommet tydeligere frem. Den som sitter til venstre for Dj får starte spillet; noe som er en stor fordel. God stemning blir fort til dårlig stemning når man oppdager at vinnerlaget har spilt en runde mer enn de andre og at man ga dem den fordelen gratis. I en musikkinteressert gjeng hvor ingen legger feil er det svært vanskelig å vinne spillet hvis man er uheldig å starte som andre, tredje lag osv. Hos oss vant laget som spilte 10 runder, mens de andre lagene som hadde 9 rett kun fikk spille 9 runder. Dette føltes som svært urettferdig og en såpass viktig detalj at den burde vært løst på en annen måte i reglene. For eksempel sudden death til lagene med 10 rett etter like mange spilte runder.

19. april 2025

En del feil i spillet

Egentlig et morsomt spill, men ble skuffet da kortene viste feil artist og sang i forhold til hva som egentlig ble avspilt. Ca 20 % feil i den første bunken med kort som vi brukte

15. april 2025

Svar fra HITSTER

Hei, takk for tilbakemeldingen! Det kan være flere grunner til at dette skjer:

App-oppdatering nødvendig: Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av Hitster-appen.

Spotify-konto mismatch: Hvis du har en gratis Spotify-konto, men har valgt "Premium-konto" i Hitster-appen (eller omvendt), prøv å bytte pålogging – det burde hjelpe!

Regionale restriksjoner: Hvis du bruker en versjon av Hitster fra et annet land, kan noen sanger være utilgjengelige i din region på grunn av copyright-problemer. Dette kan føre til at Spotify spiller en tilfeldig sang eller ingenting i det hele tatt.

Hvis dette ikke hjelper, gi oss beskjed, så ser vi nærmere på det.

Takk,
Hitster-teamet

Enkelt og veldig gøy.

Veldig gøy og et spill man blir hekta på. Veldig enkle regler og man er i gang etter 5 min første gang. Prøvd i målgruppa 35-50 og vi har kost oss maks! Har satt meg på venteliste på Guilty Pleasure versjonen som slippes i oktober og gleder meg. Beste spillet på lenge.

4. august 2024

Hei,

Takk for den fine tilbakemeldingen, og så hyggelig å høre at dere liker det! Håper også at Guilty Pleasures faller i smak, og hvis dere er interesserte i rock, kan jeg også nevne at en rockversjon kommer her på slutten av sommeren/begynnelsen av høsten.

Alt godt!

For lite variasjon i tid

Spillet og konseptet er greit, men de reklamerer med musikkspenn på 100 år. Å ja det var en låt der fra 1916! Men det var det. Resten er stort sett musikk fra 1990 og 2000 tallet med noen få låter fra 60, 70 og 80-tallet. Spillet er med andre ord for fjortisser og litt eldre.

12. juli 2024

Hej,
Takk for tilbakemeldingen din! Det stemmer at det er relativt få sanger fra begynnelsen av 1900-tallet, av den enkle grunn at den musikken ikke er like kjent og festlig som senere sanger. Derimot stemmer det ikke at spillet kun skulle være for tenåringer. Musikken er fordelt som en bellkurve med toppen omkring 80- og 90-tallet, men det finnes mange sanger tidligere, så vel som senere, enn denne toppen. Nå vet jeg ikke hvor gammel du er, men tanken med fordelingen var at sangene skal være gjenkjennelige for en bred målgruppe i ulike aldre. Du har helt rett i at en slik fordeling automatisk gjør at miksen ikke blir spisset mot noen spesifikk målgruppe, men spenner over både tid og sjangre. Med det sagt tror jeg det kan være rom for mer nisjeutgaver i fremtiden som tar et smalere grep om ulike aspekter av miksen. Et slikt grep er at vi på slutten av sommeren/begynnelsen av høsten lanserer en rockversjon.

Ha en fortsatt fin sommer!

Helt supert med refill...bare veldig…

Helt supert med refill...bare veldig synd at dem ikke er lagd på samme måte som stand alone boksen. Går ikke at kombinere gamle å nye. Det trekker ned. Ellers er det et meget bra spill.

28. februar 2024

Svar fra HITSTER

Stor takk for tilbakemeldingen og godt å høre at du liker spillet! Det høres ut som du hadde versjonen med DJ-bordet fra før. Oppdateringen som er gjort med QR-kodene på baksiden av kortene har blitt gjort på alle spill, inkludert originalspillene, og er en utvikling vi har gjort for å forbedre brukeropplevelsen i forbindelse med at vi utviklet vår egen app for QR-skanning. Jeg forstår at det kan være litt vanskelig å kombinere med kortene fra det gamle spillet, og et tips der kan være at DJ-en trekker annethvert kort fra hvert spill (selv om det betyr at de må skannes på forskjellige måter).

Supert spill

Supert spill, passer for alle

19. desember 2023

Svar fra HITSTER

Så hyggelig å høre, tusen takk for de fine ordene og for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding!

QR kode for å nå listene fungerer ikke.

QR kode for å nå listene fungerer ikke, kommer bare til en lang lenke som ikke last seg åpne/ikke finnes. Og da blir jo spillet ganske verdiløst. Vi forsøkte alle rundt bordet med ulike telefoner. Kjøpte Hitster Original Nor for å være sikker på at det fungerte i Norge, og ikke den engelske som de hadde i butikk.

19. desember 2023

Hej,
Det låter märkligt. Om du vill att vi fortsätter försöka reda ut vad problemet beror på så är det kanske lättare att göra det per mail. Du får i så fall gärna maila oss på marcus@hitstergame.com med en bild på ditt spel och gärna en skärmdump på vad som händer när du skannat en QR-kod.

Vis anmeldelser på alle språk. (174 anmeldelser)