Hip in het wild Anmeldelser

4,9

Naast dat ik hier super originele artikelen heb besteld, vind ik het heel attent dat er een leuk cadeautje werd meegestuurd. Dit ter compensatie omdat ik de 10 % korting gemist had. Super lief♡ Een e... Vis mer

Hele leuke webshop met veel leuke spulletjes waar ik regelmatig vragen over krijg op campings :) Zeer klantvriendelijk, makkelijk te bereiken en je bestelling wordt heel mooi met zorg ingepakt. Echt... Vis mer

Wat een positieve ervaring was dat. Snelle persoonlijke reactie op mailtjes en zeer behulpzaam. Met extra inspanning is het gelukt om nog 7 mutsen te bestellen voor me. Prachtige kwaliteit. Deze winke... Vis mer

1. Friluftsutstyrsbutikk
  2. Reiseeffektbutikk
  3. Utendørs sportsutstyr

Hip in het wild is jouw online conceptstore voor vakantie, kids & cadeaus. Met een warm hart voor kamperen en een vleugje fun voor elk seizoen, ontdek je hier unieke accessoires die jouw momenten speciaal maken. 24/7 online winkelen binnen 2 werkdagen verstuurd.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

41 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super snel bezorgd ondanks de…

Super snel bezorgd ondanks de decembermaand en hartstikke leuke kerstballen voor in mijn alternatieve kerstboom.

9. desember 2025

Svar fra Hip in het wild

Wat fijn om te horen, bedankt voor de review! Groetjes Annika

Snelle levering

Snelle levering, mooi (maar breekbaar) product, reuze goed ingepakt!

5. oktober 2025

Mega bedankt voor de mooie review! Groetjes Annika

Svar fra Hip in het wild

Bedankt voor je beoordeling en de 4 sterren! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering. We waarderen je feedback over de kwaliteit en nemen dit mee om onze service en producten verder te verbeteren. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Groet, Annika

Super tevreden

Ik had na mijn bestelling nog een mailtje gestuurd met een vraag over het verzenden. Dat is persoonlijk beantwoord en het pakketje heel snel verstuurd omdat het een cadeautje was wat ik snel nodig had. Het product waa zoals afgebeeld en was stevig verpakt(want breekbaar) En ook nog leuk in cadeaupapier. Het was mijn 1e bestelling en heel goede ervaring

22. september 2025

Svar fra Hip in het wild

Wat een ontzettende leuke review! Fijn dat het allemaal zo goed is bevallen, hopelijk tot de volgende keer :) Groetjes Annika

Omdat ik vergeten was de kleur vd…

Omdat ik vergeten was de kleur vd camper ( naam ) cirkel door te geven stuurden ze me netjes een appje om dit te vragen, en de uiteindelijke cirkel was prachtig !!!!!!!! Dikke duimen hoor !!!

30. august 2025

Svar fra Hip in het wild

Nou wat een leuke review! Fijn dat het zo goed terecht is gekomen. Groetjes Annika

Leuk geprijsd, lieve en snelle service

Supercute badpakje van salted stories, voor een leuke prijs. En het werd ontzettend leuk en lief ingepakt als kadootje bezorgd met de post!

26. august 2025

Wat een leuke review! Dank je wel daarvoor. Groetjes Annika

Snel & prima advies!

Binnen zeer korte tijd geleverd, goed verpakt én een persoonlijk kaartje van eigenares Annika met schoonmaakadvies (drinkfles niet in de vaatwasser).

29. august 2025

Dit is zo leuk om te lezen. Echt waardering. Nogmaals dank! Groetjes Annika