Hillewaere Vastgoed - Hasselt Anmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Thonissenlaan 82, 3500 Hasselt, Vlaams Gewest, BE

Ondanks scherpe prijsstelling in vergelijking met andere makelaars is Michel erin geslaagd zijn target zo goed als volledig te bereiken. Verder waren we erg tevreden over zijn volwassen en rustgevend... Vis mer

Zeer professioneel op alle vlakken. De huisbezoeken werden perfect gepland en we kregen direct feedback van Michel na iedere bezoeken. Door de mooie foto’s van onze woonst en onze brochure hebben we... Vis mer

We hadden een afspraak gemaakt met Hillewaere om een van hun huizen te bezichtigingen. Nadat we de eerste keer gingen kijken had de makelaar ons meteen warm gemaakt. Echter hadden we aan het eind nog... Vis mer

1. Eiendomsmeglere
  2. Boligblokk
  3. Takstmann for eiendom
  4. Eiendomsmegler
  5. Takstmann
  6. Eiendomskonsulent

Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

93 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Deskundige dienstverlening en vlotte verkoop

Duidelijke uitleg en goede begeleiding tijdens het hele proces. Realistische schatting van de marktwaarde waardoor de verkoop zéér vlot verliep. Heel tevreden van de deskundige dienstverlening!

25. juni 2024
Logoen til Hillewaere Vastgoed - Hasselt

Svar fra Hillewaere Vastgoed - Hasselt

Bedankt voor uw mooie review. Een transparante communicatie en totale ontzorging vinden wij erg belangrijk in onze dienstverlening. Fijn dat u dit ook zo ervaren heeft!

Zeer positieve ervaring bij de verkoop van ons huis

Wij zijn heel tevreden over onze samenwerking met Hillewaere. Alexander Willems is een zeer ervaren makelaar met veel passie voor zijn vak. Hij is dan ook altijd vriendelijk en komt gemaakte afspraken correct na. Daarnaast zorgt Aron ervoor dat alle administratie perfect in orde is. Kortom, wij zijn heel blij dat we ons huis via Hillewaere verkocht hebben en zouden iedereen aanraden om met deze makelaar in zee te gaan. Bedankt Alexander en Aron, topklasse!

20. februar 2024

Topmakelaar

Topmakelaar, Alexander is duidelijk, communiceert vlot en is open, transparant. Je weet direct waar je aan toe bent en niks wordt verzwegen of weggelaten in een gesprek met hem. Hij kan ook zeer goed antwoorden op alle vragen, snel en met kennis van zaken. Een aanrader wat ons betreft!

31. januar 2024

Dankzij Alexander is onse huis…

Dankzij Alexander is onse huis verkocht. De combinatie van zijn eigenschappen is echt de sleutel voor het succes! Bravo dus. Ik zeg niet dat Hillawaere ideaal is, of dat Alexander een ideale persoon is. Als u uw doel wilt bereiken- uw huis wilt verkopen - dan vraag maar Alexander dat doen, maar zelf ook moet u heel oplettend blijven voor elke detail en elke letter en cijfer van uw contract.

3. august 2023

Ons huis gevonden😀

Alles is vlug en goed velopen, Michel is een hele vriendelijke en proffesionele menheer, wij voelden ons dadelijk goed bij hem. Wij hebben ons huis gekocht aan heel sympatieke mensen waar het dadelijk goed mee zat en denk dat we elkaar nog gaan terug zien ..wij zijn als een blok voor het huis gevallen ...

5. juni 2023