Se hva andre synes
MC er en verdensklasse formidler, som gør ny læring motiverende og engagerende. Han deler generøst ud af hans enorme viden, med stort engagement, høj energi og altid en kæmpe positiv tilgang. Gør e... Vis mer
Jeg har haft MC som coachmentor i forbindelse med min coachuddannelse og som underviser i forbindelse med master modulet “Vanecoaching”. MC var som coachmentor utrolig skarp til at spotte mine u... Vis mer
Jeg deltog i det gratis 5 dages forløb, som MC har pt. Det var rimelig intenst og spændende at arbejde på den måde. Øvelserne var reflekterende og relevante, og forløbet havde en fin rød tråd, så jeg... Vis mer
Selskapet har svart
Passioneret og faglig dygtig coachmentor og underviser
MC var som coachmentor utrolig skarp til at spotte mine udviklingsområder og prioritere, hvor det var vigtigst at sætte ind først. Hans feedback er anerkendende og konstruktiv - jeg følte mig forstået og “rigtig”.
Som underviser har MC en stor faglig viden, og jeg kan tydeligt mærke hans passion, energi og dedikation, som er dejligt smittende. MC er en underviser, der meget gerne indgår i en faglig dialog, hvor der er plads til forskellige inputs og perspektiver.
MC bringer god energi
MC bringer god energi! Han stiller gode spørgsmål, som hjælper med at reflektere og lære sig selv bedre at kende. Efter få sessioner med MC, oplevede jeg en forskel, og fik hurtigt implementeret hans tilgang til optimal teknisk træning. Blev også lidt overrasket over at mentaltræning er bredere end blot værktøjer til at håndtere pres, tanker og præstation på golfbanen. Jeg blev mere bevidst om mine talenter / styrker og svagheder, og dermed hvordan jeg bærer mig selv bedst ud fra disse.
Jeg kan varmt anbefale MC til enhver golfspiller som ønsker at præstere bedre på og udenfor banen.
MC's understanding of the craft spans from corporate boards to sports arenas.
I approached MC from our past discussions where I found his advise helpful. But when it came to committing to a six month long program - I wasn't sure! He took the time to guide me through the process and set the expectations correctly before we get started.
I have been working with MC for three months now - and I am already seeing a noticable shift in mindset. He has certainly managed to guide some exceptional revelations and hold me accountable for it. It is also helping me reinforce my core personality traits.
MC has mastered the art to coach people. He has a knack to be direct yet warm and supporting. I also appreciates that his understanding of the craft spans from corporate boards to sports arenas. So naturally for someone focussing on a wide performance, he is the guy to go to.
Beyond regular check-in sessions, I find the program well-paced and structured. Love the functions where all discussions are recorded with transcripts! Some videos and exercise content could be slightly more coherent. The website platform could also be more intuitive and visual - perhaps integrated with some tools to guide through the exercises and more reference vidoes, or links. But these don't hinder the overall process and there is always room to clear it out in face to face discussions.
I'm happy with the experience so far! I strongly recommend anyone in any domain looking to reclaim their performance and mindset to give MC a call!
MC is a master of his craft and a natural in applying it
I have worked with MC for a while now.
What I particularly like and respect about MC is his natural way of approaching both situations and people.
Over the years, I’ve met many coaches, and quite a few of them come across as somewhat pretentious or forced. What truly sets MC apart is how genuine he is—he radiates positive energy effortlessly, and never in a way that feels affected or artificial.
In other words, my experience with MC is that he truly embodies what he teaches.
That’s the fundamental difference between someone who is simply trying to “fake it till they make it” and someone who has fully internalized their own approach.
You should definitely give him a shot if you are looking for a coach and mental trainer!
MC er en verdensklasse formidler
MC er en verdensklasse formidler, som gør ny læring motiverende og engagerende.
Gør emner som vaner og det der driver os, super nemt at forstå og dermed nemmere at skabe positive ændringer for mig selv efterfølgende.
Kæmpe high five til MC
Kan varmt anbefales
MC har hjulpet mig enormt meget – både med at tage vigtige valg i livet og med at blive en bedre performer. Det betyder meget at have en, der holder mig op på min udvikling og udfordrer mig undervejs. Samtidig er det virkelig fedt at have en stærk sparringspartner, som jeg altid kan henvende mig til. Kan varmt anbefales!
Skarp og ydmyg på samme tid
MC er en af de få der er skarp og ydmyg på samme tid. Det er noget jeg sætter stor pris på. Jeg kan varmt anbefale hans online forløb, hvis du vil lykkes med at etablere nye sunde vaner. Tænk på ALLE dem der IKKE lykkes med deres nytårsforsæt. Hvis du vil lykkes, så tag fat i MC
Top klasse coaching!
Jeg mødte MC i 2025, og siden da er både min vision, struktur og mål fuldstændig ændret. Som gokartkører med en ambition om at gøre motorsport til min fremtid har MC fuldkommen ændret mit perspektiv på den mentale side. Ved hjælp af ham har jeg fået struktur og orden i alt, jeg laver, hvilket både har påvirket mit resultat på banen, men også udenfor. Med hans hjælp har mit liv fået en skarpere retning, og jeg arbejder nu konkret mod mine mål. Uden hans hjælp ville jeg aldrig komme så langt, som jeg troede, og derfor giver jeg ham 5 stjerner.
Jeg følte at jeg havde prøvet alt for…
Jeg følte at jeg havde prøvet alt for at komme ovenpå og få det godt med mig selv igen efter en lang og svær periode i mit liv.
Men havde aldrig prøvet mentaltræning og tænkte at jeg ville gribe chancen med 5 dags gratis mentaltræning ved MC. Så det gjord jeg og for mig har det virkelig vært en øjneåbner! Det at få tingene skrevet ned om hvordan jeg gik og havde det, både med mig selv, mit arbejde og mit liv generelt. Det har givet mig et helt andet indblik og et andet syn på tingene i mit liv. På bare de 5 dage gik det op for mig at jeg så alt for negativt på tingene i min dagligdag og kunne ikke se positivt på ret meget og følte mig tom inden i. Men efter de 5 dage og et kæmpe indblik i mit liv har gjort at jeg kan stå op om morgen og være glad når jeg kommer på arbejde, fordi at jeg nu kan se de positive ting i mit job og alle de fordele som jeg har der og at det enlig er det hele rigtig job for mig lige nu, som mit liv er, da det hele enlig hænger ret godt sammen for mig med det job jeg er i. Det kunne jeg på ingen måde se før de 5 dage ved MC.
Så jeg vil helt klart anbefale til andre at tage fat i MC, hvis man slogs med negative tanker, dårlig selv opfattelse, rod i livet og hvis man ikke ved hvor man skal starte, for at få det godt igen, både med sig selv, sit job osv.
Det har vært en kæmpe øjenåbner for mig!🙏🏼
Mentorforløb
Jeg har haft stor glæde af mit mentorforløb med Mads Christian som performancecoach og mental træner.
MC har givet mig nye perspektiver på, hvordan jeg kan bygge og udvikle min forretning på en mere bæredygtig og meningsfuld måde. Jeg har fået konkrete indsigter i, hvordan jeg kan arbejde med min motivation – også i de perioder, hvor det er svært, og hvor tvivlen fylder mere.
Vi har arbejdet med alt fra kunderelationer og tidsstyring til fokus og indsats, og det har givet mig langt større klarhed og ro i min hverdag. Når jeg har stået i konkrete udfordringer i min forretning, har MC altid mødt mig med oprigtig nysgerrighed og nye perspektiver, som har gjort opgaverne mere overskuelige og givet mig mod til at handle.
MC er ekstremt dedikeret til, at jeg skal lykkes, og hans engagement, ærlighed og skarpe blik mærkes tydeligt i samarbejdet.
Jeg har sat utrolig stor pris på sparringen med MC, som har været både nærværende, støttende og handlingsorienteret. Hans evne til at udfordre mig på en tryg og konstruktiv måde har givet mig både klarhed, mod og nye handlemuligheder – og har gjort en reel forskel for både mig og min forretning. Jeg kan varmt anbefale MC.
Jeg mødte MC i 2025
Jeg mødte MC i 2025, vi er sidenhen i netværk sammen, og han er én som jeg vender mange ting med, da han er empatisk, spørgende og nysgerrig på den gode måde. Han er en bundærlig og solid fyr med gode erfaringer og egen historie som helt sikkert hjælper andre i deres søgen på vindermentalitet og styrkelse af mindset.
Rewiring your mindset for success
MC is fantastic at breaking down complex performance concepts and then tailoring them uniquely to you. I've struggled with maintaining a reflective and optimistic mindset when professional life becomes unruly. MC helped me recognize our mindsets' innate wiring but more importantly how I can adjust it to serve me and not the other way around.
Eksamensangst
Jeg er lige nu i forløb hos MC, da jeg overtænker meget, og egentlig er meget selvkritisk, selvom jeg har prøvet alverdens ting inden har jeg ikke fået nogle konkrete redskaber til at skulle håndtere dette problem.
Jeg synes det fedeste er at hver uge er der nye opgaver, med redskaber, som kan bruges til lige netop mit problem.
Jeg går selv på studie lige nu, dertil kommer der eksamener, som gør mig sindssygt nervøs, derfor tog jeg en session med MC, for at få endnu flere redskaber til at håndtere min eksamensangst. Jeg kan sige så meget at inden sessionen, var jeg nervøs for eksamen, men med sparring, har jeg fået redskaber til at øve mig i, inden det går løs med eksamen, og havde efter sessionen MEGET mere ro i kroppen.
High Five MC er en energifyldt og…
High Five MC er en energifyldt og empatisk mental træner der gør en stor forskel for de mennesker der er heldige at arbejde sammen med ham.
MC fik sat skub i min forretning
Jeg har haft MC som mentor for at få sat skub i min forretning – og det har jeg ikke fortrudt et sekund!
Gennem forløbet er jeg blevet markant skarpere på min elevator pitch, på hvordan jeg bruger mit netværk aktivt, og ikke mindst på, hvordan jeg går nysgerrigt og strategisk til mine salgssamtaler.
Hvis du overvejer at finde en mentor, kan jeg varmt anbefale at tage en snak med MC.
Fantastisk coaching - har gjort en stor forskel for min søn!
Min søn har haft fornøjelsen af at arbejde med MC i forbindelse med hans gokart-kørsel og det har været en virkelig positiv oplevelse. MC har hjulpet ham med at få struktur på hans visioner og mål, og det har givet ham både klarhed og motivation i sin træning og udvikling som kører.
Det har været tydeligt, at coaching ikke kun handler om teknik, men også om mental styrke og personlig udvikling. Min søn føler sig mere fokuseret og målrettet og det har haft stor betydning for hans selvtillid - både på og uden for banen.
Vi er meget taknemmelige for den støtte og indsigt MC har givet, og kan varmt anbefale ham til andre unge sportsudøvere, der ønsker at udvikle sig både mentalt og sportsligt.
Tusind tak for et fantastisk samarbejde!
Ledelse Coach session
Jeg vil anbefale MC til en hver tid, jeg har haft rigtig mange timers snak med MC og det har virkelig givet mig meget at tænke over.
Min tilgang til MC var at blive en bedre leder og jeg synes selv at det lykkes, med den ekstra gevinst at jeg hele tiden tænker på noget MC har sagt og derved bliver endnu bedre :-)
Kompetent og imødekommende
Inden de fem dage begyndte, kæmpede jeg med følelsen af uoverskuelighed, indre uro og manglende overskud.
I løbet af de fem dage oplevede jeg en større indre ro, fordi jeg blev mere bevidst om mine mål og begyndte at handle mere målrettet mod at realisere mine drømme. Det blev en vigtig påmindelse om at forblive tro mod mig selv, bevare fokus og fortsætte kampen – også når jeg møder modstand eller pres. Jeg blev mindet om, hvor vigtigt det er at være tro mod sig selv.
Flere af de pointer, MC fremhævede i sine videoer, var virkelig tankevækkende. Det var rart at mærke, at man ikke står alene med sine udfordringer, og at det er helt naturligt at mangle visse redskaber, hvis man aldrig har lært dem.
MC fremstår både kompetent og imødekommende og formår at skabe refleksion omkring væsentlige emner.
MC som mentaltræner
Følte mig fastlåst i alle mine ambitioner og ideer, som kørte rundt i manegen og aldrig rigtig kom ordentligt ud. Stolede ikke nok på mig selv og var usikker-ingen ide om hvordan pokker jeg skulle komme videre.
Det føles lidt skørt at sige, men blot efter 5 dage synes jeg faktisk at jeg er et stykke væk fra den person(mit gamle jeg). Jeg ved jeg har potentiale til at gøre rigtig mange ting, men også at jeg skal tage det i skridt for ikke at ende i det jeg plejer. Muligheder er det jeg ser mest af lige nu og jeg føler mig godt klædt på til at træne hjernen kontinuerligt.
Du får 5 flotte stjerner fra mig, det har gjort en kæmpe forskel for mig både personligt og professionelt, at flytte fokus og kigge på en fremtid hvor jeg kan se den jeg gerne vil være.
Fedt med din feedback hver dag-det styrker gevaldigt.
Jeg er ovenud lykkelig for, at netop jeg fik muligheden for at være en del af dette. Og så er du bare mega god
Åbne øjner
Det har været inspirerende, læring og god energi. Fantastisk mini rejser.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.