Chattede med Johan via hjemmesiden. Han ydede en super god service og gav et godt tilbud på varen jeg var ude efter. Handler gerne hos hifiklubben.dk igen og kan varmt anbefale dem.
Lidt forsikret levering, men varen kom frem 😊 og lyden er perfekt.
Meget enkelt og ukompliceret at bestille. Måske en kombling til leveringsapp. Hos PostNord. Men det er en ubetydelige detalje.
Godt vareudvalg - kvalitetsprodukter i alle prisklasser. De ansatte i butikkerne ved rent faktisk noget om de varer de sælger og tager sig tid til at besvare spørgsmål, rådgive osv.
I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!
Europaplads 4, 8000, Aarhus C, Danmark
Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Kanon god service i butikken i Silkeborg og hurtig ekspedition fra hjemmesiden efterfølgende da jeg købte en Beam selvom det var Black friday.
Man får god service og rådgivning i HiFi Klubben samtidigt med 3 års garanti, hvilket også er et stort plus.
HiFi Klubben Roskilde
Super service.
Faglig kompetent betjening.
Kan kun anbefale HiFi Klubben til alle som skal handle, Tv - lyd,
Bestilte den nye soundboks klokken 16 på en torsdag. Klokke 10 dagen efter var den klar til at blive hentet. Virkelig god service. Pakken var heller ikke skadet. Kan helt sikkert anbefales.
Super betjening. Levering fra dag til dag med Post Nord. Bare super👍
Flot service og en pris som matcher markedet. Der er derfor man også skal handle hos en fagmand.
HiFi klubben kan jeg kun anbefale.
Hilsen
Ole Mouritsen
Super service.
Hvilke andre steder kan man få gratis support på et 5 år gammelt produkt?
Tak til Jørn!
Fremragende jeg vil anbefale jer til andre
Har handlet hos jer siden audioscan dagene. Altid en “nørdet” god behandling.

Svar fra HiFi Klubben Danmark
Gode priser og fremragende betjening ;)
Super god service. Kan kun anbefales.
Meget hurtig levering den korrekte vare😄