SVINDEL !! Er umulige at få fat på.
SVINDEL !!! Er umulige at få fat på. De borede igennem væggen indefra nabolejligheden og lavede tre store huller i vores badeværelse som de nægter er udbedre. Find hellere en professionel håndværker.
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg fik sat et nyt køkkenarmatur op. Alt virker godt, flink håndværker. Selvom vandhanen sidder meget besværligt var prisen som aftalt og helt fair pris
Fantastisk service -
Har brugt deres vvs, elektriker samt tømrer.
God service til fair priser.
johnny lauridsen
Local Guide·18 anmeldelser
for 6 dage siden
Ny
Dette firma skal man holde sig langt væk fra.
Vi bestilte en VVS mand og fik et skriftligt tilbud fra en pige hos Håndværker Gruppen i Dragør.Pigen skrev direkte i tilbuddet at det kostede 895,-kr pr time.
VVS manden kom den 21/7 og undersøgte vores varmtvandsbeholder og anbefalede at vi ikke skulle skifte den når vi alligevel skal overgå til fjernvarme inden for 1-2 år.
VVS manden var hos os fra kl.10 til 10:45 altså mindre end 1time,men da tilbuddet lyder på 895,-pr time vil jeg naturligvis gerne betale dette.
Jeg får så en faktura den 29/7 hvor der står omgående betaling(på deres hjemmeside står der 8 dages betalingsfrist)
Fakturaen er på 1,5 montørtime +miljøtillæg hvor der ikke er udspecificeret hvad dette miljø tillæg skal dække,og det er en(Overtrædelse af vildledningsbestemmelserne kan medføre bøde og politianmeldelse.)
Fakturaen lyder samlet på 1461,- kr for en VVS mand der kommer og kigger på vores varmtvandsbeholder i 45 minutter.
Det er det beløb de kræver,selv om det forudgående skriftlige tilbud er på 895,-kr pr time.
Jeg har sendt mail til dem og ringet til dem flere gange,men ingen vender tilbage til mig.
Jeg har betalt de 895,-kr den 4/3..naturligvis, for det var det som deres skriftlige tilbud lød på.
I dag den 13/8 sender de så en rykker1 hvor de vil have at jeg skal betale de resterende 566,-kr.
Jeg ringer med det samme til dem og fortæller for 4 gang hvor dan de har lavet fejl og beder om at tale med den der sender fakturaer og rykkere til kunder.
Den person kan jeg ikke få lov til at tale med.
Men personen i telefonen lover at de nok skal vende tilbage til mig.
Men nu tænker jeg, hvorfor spurgte han ikke efter adresse eller fakturanummer,hvordan vil de nu vide hvem de skal vende tilbage til.
De er ikke for kvikke.
Og de 566,-kr de prøver at snyde os for kan de godt glemme alt om.
De har givet os et skriftligt tilbud på 895,-og de penge har de fået.
Så vi har overholdt aftalen....det er Håndværker Gruppen i Dragør der ikke overholder deres del af den aftale de selv har indgået.
Så opfordring til alle:
Hold jer væk fra Håndværker Gruppen i Dragør.
Jeg erfarer 03.07.25 fra Trustpilot, at I har forsøgt at få min anmeldelse fjernet begrundet tvivl om min identitet og min fremstilling af sagen! Dette til trods for, at I - i Jeres (for)svar direkte bekræfter forløbet! Efter at jeg har fremsendt dokumentation, skulle min anmeldelse være retableret! Jeg vil hermed pointere, at trods Jeres og Ankenævnets opfattelse, er jeg overbevist om, at flertallet af "almindelige, private" brugere af håndværker ydelser enige med mig, at de forventer, at en tilkaldt VVS'er møder velforberedt op, medbringende "almindeligt udstyr" incl. fx. et udvalg af pakninger, når opgaven er beskrevet som "toilet drypper på gulv"!
Super flinke håndværker. Fik hevet en hæk op og bygget et stakit fik også lave ny fugning på min sokkel. Alt er lavet pænt og de har ryddet op så man kan ikke se de har været her. Vil klart anbefale dem👍👍👍
Jeg bookede dem til mindre el-arbejde (2 timer).
Kommunikationen med kontoret var ret dårlig og deres ansatte kunne ikke svare på ret meget og var meget lidt hjælpsom. Jeg fik oplyst en timepris, som jeg accepterede.
Da jeg først fik direkte kontakt til håndværkeren gik det bedre med kommunikationen. Han var flink og løsningsorienteret. Han løste i øvrigt opgaven fint.
Ved fakturering blev jeg opkrævet 800kr+moms for en medhjælper. Dette var slet ikke en del af aftalen og jeg er rystet over, at firmaet uden videre bare opkrævede 1000kr ekstra.
Jeg kan således ikke anbefale denne virksomhed. Skulle du alligevel kaste dig ud i et samarbejde så få direkte nummer på håndværkeren og en fast pris på skrift.
Benyt aldrig dette firma!
De arbejder en gang i 25 min.- og en gang 35 minutter og forlanger derefter for 3 timer- uden at de forøvrigt har fixet mit problem med gulvvarme og efterfølgende ikke har reageret på hverken mails og opringninger. Har ringet. Har sendt en klage over regningen og har ringet til dem følgende tidspunkter: d.17. februar, d.18. februar, d. 20. februar, d.24. februar, d. 25. februar. I dag d.26. februar modtager jeg den samme faktura med en kort resumé af 2 linjer med det samme beløb.
De virker meget uprofessionel En skændsel rent ud sagt.
Vi valgte at sætte håndværkergruppen på alt maler arbejdet, da vi skulle fraflytte vores lejebolig.
Dette har vi på ingen måder fortrudt.
Lige fra vi fik tilbudsgiver Morten i røret til deres maler Svend Hysen afleveret en perfekt malet lejlighed, har vi følt os i gode hænder.
Vores oplevelse er, at de ikke er et firma som går på kompromis med vigtigtheden i at levere et godt resultat og at de går meget op i faglig stolthed.
Så 5 store stjerne herfra.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.