Heyingrid Anmeldelser 176

3,5

3,5

Middels

Har svart på 43 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Manglende levering, svarer ikke på mail.

Jeg bestilte i slutten av April. Det har hele tiden stått på nettsiden at de har produktet og sender i løpet av en dag. Nå har det gått en måned, og ingenting er sendt. Jeg var i kontakt med kundeservice, men etter at jeg spurte om de kunne garantere varen i posten før jeg skal på sommerferie, sluttet de å svare. Kan dessverre ikke anbefale firma. Har du leveringsproblemer må du oppdatere nettsiden med det. Nå lurer jeg på om pengene er tapt. Utrolig useriøst.

31. mai 2025

Fornøyd med produktet, men savner VOEC registrering

Er fornøyd med produktet og levering av varen jeg har kjøpt. Det eneste som så langt gjør at de får en stjerne mindre er at de ikke er VOEC registrert. Man må derfor betale forenklet fortolling for varen når den ankommer Norge, som selvfølgelig blir en ekstra kostnad på toppen av prisen man betaler på nettsiden ved kjøp.

8. november 2024

Veldig bra produkt

Veldig bra produkt, utrolig fint at de selger et lite kit med samples som også gir avslag når du kjøper en parfyme! Gode deals, nydelige lukter, god konsistens og fint design på både produkt og hjemmeside. Anbefales sterkt

8. mars 2024

Svar fra Heyingrid

Thank you for your kind words :)!

Rask levering og nydelig duft!

Veldig fornøyd med min Whisper parfyme. Den er praktisk å ha med seg, får plass selv i den minste vesken. Og jeg har fått flere komplimenter for duften!
Tips: Bestill testpakken først, slik at du kan lukte på alle de forskjellige duftene.
Rask levering og hyggelig kommunikasjon.
Men obs: nettbutikken er ikke VOEC-registrert, så ta høyde for at du må betale mva/toll i tillegg.

26. februar 2024

Svar fra Heyingrid

Thank you for your kind words :)!

styr unna

Innhold i det faktiske produktet stemmer ikke med hva som oppgis på nettsiden. På nettsiden oppgis produktet å inneholde kun naturlige ingredienser, faktum er at voksen er kunstig.
Det fremkommer heller ikke at kjøper dekker retur, og at kjøper må betale toll og merverdiavg (Norge), som gjør at prisen er ca 200,- kr mer enn hva som oppgis. Produktet er definitivt ikke verdt prisen kjøper må ut med. Produktet innpakket i plast, umulig å kjenne på duften uten å åpne, og da reduseres det kjøper får igjen når varen returneres, siden varen ikke lenger er i orginal forpakning.
I kontakt med kundeservice, gis kun standardiserte svar.
Anbefaler alle styre unna denne bedriften.

23. mars 2024

Svar fra Heyingrid

Hi there Ann! So sorry to hear your order was delayed. We create all our scents by hand and when the demand suddenly surges we sometimes have a hard time keeping up with all orders. But dont worry! All orders are safe with us and are being shipped as soon as we can. Thank you for your order, we know you will love your new perfume <3

Vis anmeldelser på alle språk. (176 anmeldelser)