De hevekurvene er helt annerledes enn alt jeg har sett. Brødet ligger stødig i en kurv som ikke er for stor. Etter en natt i kjøleskapet og jeg velter brødet ut beholder det formen og har fått en lit... Vis mer

Kjøpte 2 medium størrelse hevekurver laget av tremasse. Dette er virkelig de beste hevekurver jeg noengang har brukt. Det trengs minimalt med mel i formene før bruk, og brødene slipper formen uten pro... Vis mer

Brødkurvene var av god kvalitet. Brødet treng nesten ikkje noko mjøl for å ikkje kliste seg til kurven. Skorpa blir også veldig god om du kaldhever brødet med kurven.

Relativ kort leveringstid. Enkel produkt som fungerer godt. For høy pris for en så enkel konstruksjon.

1. Forhandler av bakerutstyr

Hevet.no er en liten butikk drevet av hobbybakere for hobbybakere.

4,8

Enestående

Fantastiske kurver

Veldige hyggelige og hjelpsomme folk. Kurvene funker godt og er lette å rengjøre.

26. august 2025

Svar fra Hevet.no

Mange takk for en hyggelig tilbakemelding, Simon! God baking.

Likte produktet

Likte produktet. Men det var altfor lang leveringstid

29. juli 2025

Svar fra Hevet.no

Hei, Tone! Takk for tilbakemeldingen. Normalt sender vi samme dag eller senest dagen etter (avhengig av tidspunkt for bestillingen). Jeg ser din bestilling ble lagt 7. juli da vi var på sommerferie i Japan. Vi hadde et banner på forsiden som informerte om at bestillinger i det tidsrommet ikke ville bli sendt før vi var tilbake i Norge. Jeg sendte deg også en e-post 9. juli for å informere om dette: "I tilfelle du ikke la merke til banneret i nettbutikken vil jeg bare informere om at vi for tiden er på sommerferie i Japan. Bestillingen din blir ikke sendt før vi er tilbake i Norge i uke 31." Men jeg skal prøve å være enda tidligere på dette i fremtiden.

Fantastiske kurver, lang leveringstid.

Kurvene er helt fantastiske! Får minus på leveringstid og kommunikasjon rundt dette.

24. juli 2025

Svar fra Hevet.no

Hei, Ida! Takk for tilbakemeldingen. Normalt sender vi samme dag eller senest dagen etter (avhengig av tidspunkt for bestillingen). Jeg ser din bestilling ble lagt 1. juli da vi var på sommerferie i Japan. Vi hadde et banner på forsiden som informerte om at bestillinger i det tidsrommet ikke ville bli sendt før vi var tilbake i Norge. Jeg sendte deg også en e-post 2. juli (dagen etter bestillingen) for å informere om dette: "For tiden er vi på sommerferie i Japan. Så alle bestillinger blir ikke sendt før uke 31 (ref. informasjon i banneret på nettbutikken)." Men jeg skal prøve å være enda tidligere på dette i fremtiden.

Dette er de beste heveformene

Dette er de beste heveformene. Har fått dem anbefalt av flere, og jeg ble ikke skuffet!

10. juni 2025

Svar fra Hevet.no

Takk for en hyggelig tilbakemelding, Ketil! God baking!

De beste hevekorgene som finnes er…

De beste hevekorgene som finnes er deres! Meget fornøyd med de. Bestillingen ble gjennomført fort og pakkeen kom på bar noen få dager!

20. november 2024

Svar fra Hevet.no

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene og leveringstiden. Takk for en hyggelig tilbakemelding!