reshoppit.dk Herning Anmeldelser

4,5

Altid god oplevelse at komme i denne butik. Kommer gerne ugentligt og kigger på vej hjem fra skole

Vil give mine bedste anbefalinger både som standlejer og alm. kunde. Højt serviceniveau og altid venlig personale. Pigerne er så søde. Hyggelig atmosfære og altid mulighed for at finde lækkerier til g... Vis mer

Stedet er ryddeligt, det er nemt at finde ud af systemet, ligesom personalet er venlig. Salget har været ok. Det er dog en skam, at der er så lidt fokus på drengetøj i fht. marketing på sociale med... Vis mer

Reshopit Herning er et super sted at sælge sit “gamle” guld. Der er godt flow i salget af både sko, tøj og tasker. Pænt rent og ryddeligt over det hele. Du er garanteret skønne varer og et godt s... Vis mer

1. Gjenbruksbutikk
  2. Bruktbutikk
  3. Bruktklærbutikk

LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Herning er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Masser af supergode køb og dejligt…

Masser af supergode køb og dejligt hjælpsom personale altid med et smil. Tak.

24. februar 2023

Hej Conni,

Tak for de fine ord - det så dejligt når man kan give gammelt tøj nyt liv 🤍

Mvh. Nanna, reshoppit

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse som standlejer i jeres butik i Herning. I har været hjælpsomme, og gjort det let for mig at sælge mit tøj og ting i jeres butik. Jeg vil helt sikkert anbefale jeres butik til at andre, der er interesseret i at have en stand.

Venlig hilsen

22. februar 2023

Hej Linette,

Hvor er det bare dejligt at høre du hat haft en god oplevelse som standlejer - det så fedt at man kan rydde ud i klædeskabet og give gammelt tøj nyt liv ♻️
Tak for de pæne ord til personalet 🤍

Godt koncept

Godt koncept, hvor det altid er til at finde sødt og hjælpsomt personale! Butikken er også let overskuelig og hyggelig :))

20. februar 2023

Hej søde dig!

Mange tak for de pæne ord - de betyder virkelig meget 🤍

God oplevelse

Billig standleje og jeg har tjent godt på at have stand hos Reshoppit. God oplevelse

19. februar 2023

Hej Sille,

Hvor det fedt at høre du har haft succes som standlejer og tak for de søde ord 🤍

Mvh. Nanna, reshoppit

Mega sødt og hjælpsom personale

Mega sødt og hjælpsom personale! Vi har haft stand herude flere gange, og bliver altid mødt af imødekommende og hjælpsomt personale. Vi elsker at have stand hos Reshoppit Herning ⭐️

15. februar 2023

Hej Mathilde,

Virkelig mange tak for de søde ord!
Så dejligt at høre i er glade for at have en stand 🤍

Mvh. Nanna, reshoppit

Det er virkelig et godt sted.

Det er virkelig et godt sted.
Søde og rigtig imødekommende personale.

13. februar 2023

Hej Anette,

Mange 1000 tak for de pæne ord 🤍

Føler sig velkommen

Dejligt personale som altid er hjælpsomme og venlige. Man finder mange gode ting i Herning afdelingen

13. februar 2023

Hej Elisa,

Tak for de søde ord 🤍

Elsker butikkens koncept

Elsker butikkens koncept, som jeg har brugt flittigt som både standlejer og kunde gennem flere år.

12. februar 2023

Hej Helle,

Så dejligt at høre du både har glæde som standlejer og kunde - tak for de pæne ord 🤍

Mvh. Nanna, reshoppit ♻️

Dejlig butik hvor man altid kan finde…

Dejlig butik hvor man altid kan finde noget fint tøj!
Personalet løber svært for at opretholde en pæn butik samtidig opretholder de en god kundeservice!

14. oktober 2022

Hej Amalie,

Mange tak for de pæne ord, dem tager vi virkelig til os 🤍