JC & Claire Woman Anmeldelser 35

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

JC & Claire Woman er den skønneste butik i det gamle Latinerkvarter i Aarhus. Den's charme passer perfekt ind i bybilledet og mine øjne kan slet ikke blive mættet af at kigge på alle de lækkerier but... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alt fungerede fint, og pakken kom i god behold. Vil ikke være sidste gang jeg køber noget på hjemmesiden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilte en skjorte og en kjole. De blev leveret hurtigt, og de levede fuldt ud op til de forventninger, hjemmesiden havde givet mig. Varme anbefalinger herfra :) Jeg kommer helt sikkert til at handle... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god og overskuelig hjemmeside, som gør det let at finde det man søger. Hurtig og billig levering af sine varer, samt rigtig god service - som gør oplevelsen meget positiv at shoppe hos Herli'... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Dameklesbutikk
  2. Butikk for yttertøy
  3. Vintageklesbutikk

Skrevet av virksomheten

JC & Claire Woman er en Webshop med fysisk butik i Århus, der til dagligt drives af Jane og Christina. Bogstaverne JC er forbogstaverne i vores navne. Vi driver butikken i samarbejde med danske Claire Woman fra Ikast, og derfor er navnet sammensmeltet til "JC & Claire Woman". JC har tilmed sine egne varer, som sælges under navnet " JC Woman". Dem kan du finde her på webshoppen, men også i vores fysiske butik i Guldsmedgade 21, 8000 Århus C.

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Super oplevelse at handle på herli.dk

Super oplevelse at handle på herli.dk
Fik nogle flotte ting og fik endda en lille gave med oveni købet!

27. november 2020

Hej Julie,

Tak for din dejlige anmeldelse af Herli.dk. Jeg er glad for at dit køb var lige efter dit hoved, og den lille gave kan bruges ✨😍

En fornøjelse

En fornøjelse. Hurtig levering, fin indpakning og en lille hilsen med i pakken.

23. november 2020

Hej Dr. Dra,

Tusinde tak for din gode anmeldelse af Herli.dk. Det betyder enormt meget for os 😍

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg oplever hurtig ekspedition og varen…

Jeg oplever hurtig ekspedition og varen er helt som afbilledet og forventet.
Det er super.

23. november 2020

Hej Maria,

Tusinde mange tak for din gode anmeldelse. De rosende ord om vores ekspedition og varer betyder SÅ meget 🤗

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god service og fantastisk tøj i…

Super god service og fantastisk tøj i god kvalitet, til gode priser 👌🏻

12. november 2020

Hej Pia,

Tusinde tak for din anmeldelse - den er jeg SÅ glad for 😍

Hej Ulla,

Hvor er vi glade for din anmeldelse - og ikke mindst at den service, vi yder var lige efter dit hoved :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og kvalitet..

God service, hurtig levering og ikke mindst virkelig lækker kvalitet på jeres tøj. Jeg er meget tilfreds med mit køb på Herli’ 😍

9. november 2020

Hej Cecilie,

Hvor er vi glade for din anmeldelse, og ikke mindst glade for, at tøjet er lige efter dit hoved :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nem og hurtig levering og produkter i…

Nem og hurtig levering og produkter i super kvalitet. Kan klart anbefales!

3. november 2020

Hej,

1000 tak for din anmeldese af Herli.dk - Det betyder enormt meget for mig 😍

Hurtig og dedikeret service

Hurtig og dedikeret service, det er bestemt ikke sidste gang jeg kigger forbi eller handler hos jer på nettet 😊

26. oktober 2020

Hej Ida,
1000 tak for din anmeldese af os.
Vi gør alt for at give vores kunder den bedste oplevelse 🤗

Fantastisk

Elsker mine nye sko fra Herli'x Claire Woman. Hurtig levering og fantastisk service :)

7. oktober 2020

Hej Maria,

Tusinde tak for din anmeldese. Jeg er SÅ glad for, at dit skokøb gik lige efter planen 😍

God oplevelse at handle på herli.dk

God oplevelse at handle på herli.dk
Lækre styles til fornuftige priser
Kommer helt sikkert igen!

6. oktober 2020

Hej Julie,

TAK for din anmeldese 🤗
Det sætter vi stor pris på.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god og overskuelig hjemmeside

Rigtig god og overskuelig hjemmeside, som gør det let at finde det man søger.

6. oktober 2020

Hej Kristoffer,

Tak for din skønne anmeldelse af vores side, og ikke mindst den service vi giver 😍

Jeg håber, vi "ses" på webshoppen igen.

Nanna // Herli' x Claire Woman

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv