Wegens overlijden van ons kind hebben wij een mooie herinneringen doos besteld. Bestellen gaat zeer gemakkelijk, mooie ontwerpen die je kan customizen. Tussendoor keurige communicatie over het pr... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb het een herinneringsdoos laten maken met een merel. Mijn vader is pas overleden en ik wilde mijn stiefmoeder verrassen met een cadeau waar zij al haar herinneringen in kon bewaren. Ik heb al... Vis mer
We hebben zowel een geboortebord- als een herinneringen doos laten maken. Het resultaat is echt ontzettend mooi en we zijn dan ook heel tevreden. Ook is er van te voren goed met ons overlegd wa... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
De Herinner-Dingen-Doos is een kwalitatieve vurenhouten bewaarbox in 4 formaten verkrijgbaar met daarop een persoonlijke print in hoge kwaliteit. Denk hierbij aan een foto (evt met tekst), een ontwerp naar geboortekaartje, huwelijkskaart, rouwkaart, etc. Ook kunt u kiezen uit onze ruime collectie. De doos is verder te personaliseren met bijvoorbeeld witte buitenzijde of uitneembare vakverdeling. Herinner-Dingen-Doos Classic is een handgemaakte houten herinneringsdoos in de maten Large, XL Cube (kubus) en XXL met praktisch uitneembaar binnenwerk, waarin je op een praktische, duurzame en veilige manier, tastbare herinneringen (ofwel herinner-dingen) kunt bewaren voor later. Elke Herinner-Dingen-Doos Classic is volledig uniek en wordt voor jou persoonlijk gepersonaliseerd. Bij uit doos uit de Classic serie kan zelfs elke zijde worden beprint met een persoonlijk design.
Kontaktopplysninger
Markeloseweg 7-A, 7245TJ, Laren, Nederland
- +31624803773
- info@luckywoodworks.nl
- herinnerdingendoos.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super service!
We zijn ontzettend goed geholpen. We wilde onze vrienden verrassen met een herinnerdingendoos waarvan de opdruk het geboorte kaartje. Helaas hadden we dit bestand niet in pdf. Na wat mailcontact met herinnerdingendoos, konden hun ons helpen door het kaartje na te maken via de website waar het geboorte kaartje is gemaakt. Wauw, wat fijn dat het is gelukt en het eindresultaat is mooi geworden. Ontzettend bedankt voor jullie goede hulp, we raden jullie zeker aan!
Perfect herdenking kist
Precies zoals op de website. Met een mooie hartje in het midden tussen de datum wat ik had aangegeven. Super mooi.
Wauw fantastisch
Wauw fantastisch gedrukt! En de kleur met de tekstachtergrond is goed aangepast volgens mijn foto!
Heel erg blij met de herinnerdingen…
Heel erg blij met de herinnerdingen dozen, het ziet er erg mooi uit. Goede communicatie en veel mogelijkheden. Wij zijn erg blij!! Bedankt!!
Snelle en goede service
Snelle service en een hele mooie bedrukte herinnerdoos ontvangen!
Heel fijn meegedacht vanuit het bedrijf om de kwaliteit van de afdruk zo goed mogelijk te krijgen. Heel erg bedankt!
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering
Goede kwaliteit.
We zijn er heel blij mee
Wat een prachtig kado voor onze…
Wat een prachtig kado voor onze kinderen, de bruiloft herrinneringen doos!
Perfect gemaakt, prachtig en goed verpakt en snel verstuurd! Een echte aanrader
Omdat ze goed met je mee denken....en…
Omdat ze goed met je mee denken....en je extra controle geven voor een goedkeuring....
En ze hebben bij mijn extra hartje toegevoegd ongevraagd waar ik heel blij met ben..
Dus zeker een 9+..
Sprakeloos mooi
Een prachtige herinneringskist met naam ingegraveerd. Snel geleverd en goed verpakt. Irene minor minpuntje vind ik de onduidelijkheid betreffende de tray (die je als optie kunt mee bestellen).
Ik moest echt foto’s zoeken bij andere kisten om een voorbeeld te zien. Persoonlijk had ik een andere voorstelling van de tray. Ik dacht dat het een tray was waar je zelf met schotjes een verdeling in kon maken. Ik heb nu losse schotjes voor onder in de kist en de tray heeft gewoon twee vakken. Ik had natuurlijk contact op kunnen nemen, maar dat heb ik niet gedaan. Het is ook geen mega probleem hoor. Mijn advies zou zijn om bij iedere kist een foto van de tray te plaatsen of om een aparte pagina op de website te plaatsen.
Top bedrijf
Ontzettend mooi bedrijf die het mogelijk maakt om mooie herinneringen te bewaren in persoonlijke dozen.
Elke doos is bijzonder door eigen ontwerp of ideeën van de makers.
Heel mooi kwalitatief product en…
Heel mooi kwalitatief product en persoonlijke aanpak! Er wordt geluisterd naar en geantwoord op de vragen/opmerkingen die je hebt. TOP! Bedankt !
Prachtig cadeau ter ere van 21ste verjaardag
Voor allebei mijn dochters prachtige opbergdozen voor hun baby herinneringen laten maken met een foto op de bovenzijde. Fijne, duidelijke en vooral snelle communicatie.
Goede kwaliteit en expertise
De verkopers hebben zelf de nodige aanpassingen aangebracht in kleur , contrast en grootte zodat de herinneringsdozen er fantastisch uitzagen.
Fijn ervaring met jullie ik zou weer…overdoen
Fijn ervaring met jullie ik zou weer over doen. heelgoed in gepakt in de doos .ik vond heel mooie herinneringdoos met mooie bovenkant
Verdient een goede review
Prettig en snel contact over de bestelde dozen. Open en duidelijke communicatie. Meedenkend in ontwerp en de levering was eveneens snel. Zeer klantvriendelijk en mooie kwaliteit dozen, print en gravering. Super blij mee om op deze wijze onze herinneringen een mooie plek te geven.
Prachtige herinner-dingen-doos!!
Prachtige herinner-dingen-doos, erg mooi gemaakt en snel geleverd! Echt een aanrader. Mooi dat je het ontwerp van tevoren toegestuurd krijgt. Dit was trouwens de 2e doos al... ;-)
Wat ik erop wilde was goed gebeurd
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.