Wegens overlijden van ons kind hebben wij een mooie herinneringen doos besteld. Bestellen gaat zeer gemakkelijk, mooie ontwerpen die je kan customizen. Tussendoor keurige communicatie over het pr... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb het een herinneringsdoos laten maken met een merel. Mijn vader is pas overleden en ik wilde mijn stiefmoeder verrassen met een cadeau waar zij al haar herinneringen in kon bewaren. Ik heb al... Vis mer
We hebben zowel een geboortebord- als een herinneringen doos laten maken. Het resultaat is echt ontzettend mooi en we zijn dan ook heel tevreden. Ook is er van te voren goed met ons overlegd wa... Vis mer
We zijn ontzettend goed geholpen. We wilde onze vrienden verrassen met een herinnerdingendoos waarvan de opdruk het geboorte kaartje. Helaas hadden we dit bestand niet in pdf. Na wat mailcontact met h... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
De Herinner-Dingen-Doos is een kwalitatieve vurenhouten bewaarbox in 4 formaten verkrijgbaar met daarop een persoonlijke print in hoge kwaliteit. Denk hierbij aan een foto (evt met tekst), een ontwerp naar geboortekaartje, huwelijkskaart, rouwkaart, etc. Ook kunt u kiezen uit onze ruime collectie. De doos is verder te personaliseren met bijvoorbeeld witte buitenzijde of uitneembare vakverdeling. Herinner-Dingen-Doos Classic is een handgemaakte houten herinneringsdoos in de maten Large, XL Cube (kubus) en XXL met praktisch uitneembaar binnenwerk, waarin je op een praktische, duurzame en veilige manier, tastbare herinneringen (ofwel herinner-dingen) kunt bewaren voor later. Elke Herinner-Dingen-Doos Classic is volledig uniek en wordt voor jou persoonlijk gepersonaliseerd. Bij uit doos uit de Classic serie kan zelfs elke zijde worden beprint met een persoonlijk design.
Kontaktopplysninger
Markeloseweg 7-A, 7245TJ, Laren, Nederland
- +31624803773
- info@luckywoodworks.nl
- herinnerdingendoos.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prachtige houten wegwijs-/naamborden
Prachtige wegwijs-/naamborden zijn er door dit bedrijf voor mijn nagelsalon gemaakt door Jochem. Hij nam de tijd om echt een persoonlijk ontwerp voor me te creëren en het overleg is steeds transparant open en eerlijk, waar ik veel waarde aan hecht. Jochem heeft echt feeling en talent voor zijn vak! Absoluut een aanrader en ik kom zeker terug bij dit bedrijf als ik weer een mooie houtbewerkings-opdracht heb! Erg blij met het resultaat!
Goede kwaliteit voor een mooie prijs
Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Heel tevreden. Niet twijfelen, echt mooi gedaan de herinneringsdoos voor ons katje die onlangs overleden is. Dank jullie wel💌
Mooi product van goede kwaliteit
Mooi product van goede kwaliteit. Graferingen zijn ook erg mooi en strak gelukt. De doos voelt af en stevig aan.
De levering was heel snel.Het bestelde…
De levering was heel snel.Het bestelde zag er precies zo uit als op de website. Super mooi.
Nette en snelle levering,mooi produkt
Lijkt mij vanzelfsprekend dat iets wat je besteld goed is en naar verwachting
Vanzelfsprekend dat iets wat je leverd goed en naar verwachting is.
Snelle levering en mooie doos voor alle herinneringen van mijn vader. Heel blij mee
Persoonlijke service
Wat een fijne, persoonlijke service. Echt een heel mooi maatwerk product geleverd (prachtig houten naambord voor aan de deur). We zijn er heel blij mee.
Herinneringsdoos met gravure
Ik heb 2 herinneringsdozen besteld met een persoonlijke gravure aan de binnenkant. Het resultaat is prachtig.
Ook een hele goede klantenservice. Je hebt de mogelijkheid om bij de bestelling opmerkingen of vragen aan te geven. Ik twijfelde over het lettertype van de gravure aan de binnenkant van de doos. Je kunt verschillende lettertypes kiezen, maar ziet niet hoe de hele tekst er uit komt te zien. Ik heb dit aangegeven en kreeg in een mail afbeeldingen toegestuurd met voorbeelden van mijn persoonlijke tekst in beide lettertypes. Het is heel mooi geworden en ben er heel erg blij mee. De gravure aan de binnenkant maakt de doos speciaal en persoonlijk.
Ik raad dit bedrijf zeker aan
Fijne service
Fijne service, snelle respons en goede kwaliteit
Absolute aanrader
Het doosje is mooi en stevig.
De foto die ik erop wilde, het ziet er echt perfect, en veel mooier uit, dan wat ik verwacht Had! ♡
Een hele mooie kist besteld voor mijn…
Een hele mooie kist besteld voor mijn overleden paardjes, eerst super netjes het ontwerp ontvangen via de mail en na bevestiging hebben ze de kist gemaakt. Alles bij elkaar een weekje moeten wachten, super snelle levering dus! En daarbij nog mooier dan dat ik gedacht had! Zeer tevreden!!
Goed meegedacht
Goed meegedacht, mooi ontwerp en persoonlijk gezorgd dat dozen voor sinterklaas binnen waren.
voor herhaling vatbaar
Ik heb 2 kisten besteld met een eigen ontwerp op de deksel en ze zijn beide naar volle tevredenheid gemaakt en op tijd geleverd. In het verleden heb ik ook al 2x een kist besteld en ook toen is alles helemaal goed gegaan. Als ze denken dat er aan het eigen ontwerp iets moet worden aangepast leggen ze je dat voor. Ik zou zo weer bij hun bestellen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.