Henkterhorst Anmeldelser

TrustScore 3 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Die Designs der Schuhe sind wirklich ansprechend, keine Frage. Leider steht die Qualität in meinem Fall in keinem Verhältnis zum hohen Preis. Das Paket kam in einem katastrophalen Zustand bei mir a... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan kun anbefale firmaet. Hurtig levering til min firmaadresse med UPS. Størrelserne passede på nær et par bukser der måtte sendes retur. Dette fore uden ekstra omkostninger med indlevering på UPS dro... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg bestilte nogle varer, hvoraf den éne vare var på tilbud og jeg tænkte, at dette var et godt tilbud - hvorefter jeg bestilte. Derefter henvendte virksomheden sig og sagde, at prisen var en fejl og... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg blev oplyst om stort set alt, der var oplysning om stort set alt, og forsendelsen var også ok,betalingen var meget sikker og blev først gennemført. nogle dage efter modtagelsen af tøjet! Jeg vil b... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

Middels

TrustScore 3 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Lækre produkter

Jeg har bestilt 2 mørkeblå jakkesæt til børn og er super tilfreds. De er super flotte og i utrolig god kvalitet. En ok leveringstid.

25. april 2016

Hvid smokingjakke

Jeg returnerede jakken,fordi den jeg modtog var lys beige/æggeskalsfarvet.
Jeg havde også købt en hvid butterfly, og den var fin hvid.
Levering skete hurtigt og præcist, og det var meget let at returnere varen, då der var vedlagt forud udfyldte labels.
Jeg prøver en gang til.

21. mars 2016
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alt gik lige efter planen...

Alt gik som aftalt, hurtig levering, god kvalitet på tøjet, desværre passende størrelse ikke, nemt at sende retur, og fik mine penge igen uden problemer.

8. mars 2016

Fantastisk service

Har købt en habit med vest til en usandsynlig lav pris. Leveret ved døren 3 dage efter (flot).
Desværre returneret fordi jakken ikke passede med mål. Afhentet og pengene sendt retur til mig 14 dage efter afsendelse af varen fra Horsens.
Det kalder jeg god stil.
Jeg vil ikke være nervøs for at handle hos Henkterhorst.
Erik

29. desember 2015

Rimeligt hurtig levering

Bestilte en smoking. Er normalt str. 50 i jakkesæt. Smoking str. 50 var alt for stor. Sendte den retur, med pakkelabels der var vedlagt i leveringen. Forholdsvist længe om, at modtage det returnerede beløb. Den næste smoking jeg bestilte i str. 48 kom hurtigt og passede.

15. desember 2015

Hurtigt og effektivt

Jeg har talt med Henk ter Horst afdeling i Danmark. Søde og hjælpsomme. Pakken kom lynhurtigt - det er virkelig effektivt og super professionelt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Henk ter Horst.

26. november 2015

Perfekt

Bestilte varen fredag den 12/11 og den ankom den 17/11.
Varen var helt som forventet, alt var OK.
Super. Jeg vil handle hos Henkterhorst igen

20. november 2015

Lidt mærkeligt

Vi bestille en blå smoking til min søn. Leveringstiden var kort og der var absolut ingen problemer der. Men sættet der kom var sort ikke blåt. Jeg ringede og fik lovning på bytte, men min søn syntes godt om det sorte og syntes ikke det var værd at bytte. Så alt i alt en god handel, men lidt mærkeligt at farven var forkert.

9. november 2015

Skide godt

Hurtig bearbejdning af min ordre, hurtig afsendelse og levering af min pakke, og ingen problemer med at sende pakken retur, i forbindelse med forkert størrelse fra min egen side :)

21. oktober 2015
Vurdert til 5 av 5 stjerner

jeg er meget tilfreds med firmaet.

Bestilling af varerne var meget let at foretage. Pakken kom meget hurtigt frem. Varerne levede meget fint op til mine forventninger. Det er ikke sidste gang, jeg handler med firmaet.

26. september 2015

Plads til forbedringer

Selve handlen forløb uden problemer.
Postfirmaet "UPS" formåede ikke at løfte opgaven. Handler gerne med firmaet igen , hvis jeg kan vælge en en forsendelses form.

5. august 2015
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv