1. Gulvbeleggbutikk

Hos Hema Gulve ApS har vi specialiseret os inden for epoxy og polyurethan gulve. Vores mål er, at kunderne skal have den bedste løsning for dem, hvorfor kvalitet er vores øverste prioritet for at opnå det bedste resultat. Vi har med vores erfaring siden 2007 oparbejdet en stor ekspertise indenfor branchen. Om du er privat eller erhverv, så er ingen opgave for stor eller for lille til os.

4,3

Enestående

Fantastisk service, også efterfølgende.

Jeg var under tidspres i forbindelse med en ombygning og fik Henrik anbefalet gennem et andet firma. Allerede fra den første dialog stod det klart, at han havde stor faglig indsigt og samtidig var meget fleksibel i forhold til den korte tidsfrist.

Henrik mødte til den aftalte tid og udbedrede skader efter reoler samt almindelige brugsskader på det eksisterende epoxygulv – endda hurtigere end først estimeret. En efterfølgende reklamation på enkelte områder blev håndteret ekstremt hurtigt, og der var samtidig god dialog og imødekommenhed gennem hele forløbet.
Jeg kan varmt anbefale Henrik til andre. Han bliver også kontaktet næste gang jeg skal bruge hjælp til et epoxygulv

10. juli 2025

Stor anbefaling herfra

Henrik er utrolig behagelig og dygtig til sit håndværk. Vi fik virkelig god service af ham, en fair pris og så var han punktlig og overholdt de aftaler, der blev lavet. Kunne ikke være mere tilfreds.

1. oktober 2025

Flot arbejde

Jeg har hurtigt og effektivt fået lagt epoxy gulv ovenpå gamle malede fliser i mit bryggers. Det er blevet så flot og Henrik var hurtig og kunne indordne sig i vores stramme ombygningsskema. Samtidig syntes jeg også prisen var rimelig, uden jeg havde fået et tilbud, kun et estimat af prisen

22. oktober 2024

5⭐️ til HEMA gulve

5⭐️ til HEMA gulve
Den største anbefaling til Henrik. Han lavede epoxygulv i vores garage i august 2024. Han var fra første kontakt pålidelig. Han var lynhurtig ved tasterne og svarede tilbage på alt hvad vi manglede.
Han var effektiv og overholdte alle aftaler under hele processen. Vi tog det helt rigtige valg 🙂

7. august 2024

Svar fra Hema Gulve ApS

Tak for ordene. Vi gør altid hvad vi kan for og komme effektivt i mål😊 Uden det går ud over kvaliteten.

Jeg fik fornøjelsen af at have Henrik…

Jeg fik fornøjelsen af at have Henrik til at lave et fantastisk resultat. Et projekt der havde mange udfordringer, forskellige etager niveauer, men alligevel leverer et konge resultat. Kæmpe anbefaling herfra

26. august 2024

Svar fra Hema Gulve ApS

Tak for det. Det er altid spændende med lidt udfordringer. Og med god dialog, så finder vi altid frem til en løsning på diverse udfordringer 😊

Kæmpe tak til Henrik Andersen

Kæmpe tak til Henrik Andersen, Hema Gulve for et flot stykke arbejde. Henrik er superflink og omhyggelig. Ring til ham, hvis I skal have lavet gulv, ude eller inde.

7. juni 2024

Svar fra Hema Gulve ApS

Tak for det. Godt vi fandt frem til den rigtige løsning til jer😊