Alt fungerede godt
Rigtig god pris og hurtig afsendelse. Præcis som man gerne vil have det.
Rigtig god pris og hurtig afsendelse. Præcis som man gerne vil have det.
Havde et par spørgsmål forud for køb. Fik hurtigt og brugbart svar. Maskerne kom hurtigt, så alt i alt en rigtig god oplevelse. 5 stjerner herfra.
Helt fantastisk service! Jeg stod i 11.time og manglede kostume til Halloween, og jeg kunne på under 12 timer bestille det gennem dem og hente det hos dem. Det er hvad jeg kalder service udover det sædvanlige! Mange tak for det. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
På ALLE områder en unik oplevelse!!
Vedr. ordre #007816
Varen jeg købte lever ABSOLUT op til mine forventninger og prisen er næææsten for billig :-)
Varen blev leveret i pakkeboks dagen efter bestilling og selv om jeg på Ingen måde havde forventning om dette, så gjorde Michael/Helloween i den grad sit for at det lykkedes, da vi kort efter bestilling skrev sammen. TUSIND TAK
Dejlig lige til hjemmeside.
Jeg ligger helt sikkert vejen forbi helloween.dk næste gang der skal være fest og sjov i gaden.
PostNord havde smidt min pakke væk. Skrev en mail til Helloween.dk.... De sendte en ny pakke, som kom frem 👍
Hurtig levering og varen som beskrevet. Takker ++++++++++++++
Ubrugeligt Mundbind m/Magnetisk visir
Købte et Mundbind - Magnetisk visir, men det kræver åbenbart en helt speciel hovedform for at kunne bruges.
Alt for lille til mig (som forventet efter beskrivelse)
Kan ikke sidde fast på min kone.
De er til og stole på og kom hurtigt