Bestilte noget for snart 5 uger siden og pengene blev trukket med det samme. Har ikke modtaget noget og når jeg sender mail til dem kommer den i retur med adresse ukendt. Virkelig dårlig service

Jeg har bestilt nogle støvler og de er ikke kommet frem. Jeg bestilte i begyndelsen af oktober. Jeg har skrevet en mail og der kommer intet svar. Det er virkelig dårlig service.

Jeg er ret imponeret over serviceniveauet hos HelloSkin, hvor jeg har lavet 2 bestillinger på creme. Her kom den ene creme dagen efter bestilling og virker ret godt :-) Min bestilling af en and... Vis mer

Min kæreste og jeg bestilte en creme hver. Cremenes ingrediens var 99 % ens trods vores hudtyper er vidt forskellige. Cremen er en standard fed hudlotion, som intet godt gjorde for vores hud. Kval... Vis mer

1. Skjønnhet og velvære

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vores produkteksperter har samlet et udvalg af gode og venlige produkter til danskere, der døjer med eksem, psoriasis, akne og andre problemer med tør hud.

2,3

Under middels

Hurtig

Hurtig, effektiv og venlig kundeservice. Varen ankom dagen efter bestilling. Det kan ikke gøres bedre

Fremragende

Fremragende, den vil jeg anbefale til dem der mangler en god creme ☺️☺️🇩🇰

30. juli 2018

Alt for dyr Harald Nyborg er meget…

Alt for dyr Harald Nyborg er meget billigere

Logoen til HelloSkin DK

Svar fra HelloSkin DK

Hej Jørgen,

Tusinde tak for din anmeldelse (:

Vi har prismatch, så hvis Harald Nyborg har noget billigere end os, så skal du bare sig til.

Ha' en skøn dag

Det er 2 gang jeg bestiller fra…

Det er 2 gang jeg bestiller fra helloskin!
Og jeg har kun gode ting at sige om dem, deres forsendelse er lynhurtig, og deres kundeservice inkluderer søde små håndskrevne beskeder i ens pakke, vildt sødt og dejlig betjening. Regner da helt sikkert med at købe flere ordre fra dem.
Meget tilfreds!
Hilsen Iman

3. mars 2018

Super nemt

Super nemt, fed indpakning og rigtig god service!
Her vil jeg bestemt handle igen.

2. januar 2018

Har haft psoriasis så længe jeg kan …

Har haft psoriasis så længe jeg kan huske . Og har prøvet alt mellem himmel og jord . Sorio creme Har hjulpet 98% er stort set fri for psoriasis efter 5 uger , hvor jeg har smurt 2 gange om dagen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻.

1. desember 2017