Banner for HelloBUS

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

In momenten van spoed/omstandigheden is het fijn als het vervangende personeel goed ondersteund wordt mbt tot de route. Contact met HelloBus was goed, we werden op de hoogte gesteld van de vertraging... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op 4 verschillende plekken mensen opgepikt en afgezet op Schiphol voor een familiefeest naar Lapland. Alles perfect op tijd met een goede communicatie. Week daarop weer opgepikt op Schiphol en gee... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb een enorm fijne ervaring gehad met dit bedrijf: ze waren het meest voordeligst vergeleken met andere partijen, en de service die ze boden was echt heel vriendelijk en top niveau. Ze hebben met... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel fijn telefonisch contact gehad, bevestiging email en een email vooraf aan de trip met naam en telefoonnummer van de chauffeur! Top! Bericht voor de buschauffeur: Bedankt buschauffeur Thomas, we... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bussreiseselskap
  2. Turistbusselskap
  3. Minibuss- og varebilutleie

Skrevet av virksomheten

HelloBUS is hét online boekingsplatform voor touringcarvervoer in heel Europa. Via onze online prijsberekening ontvang je direct een prijs voor jouw rit. Of het nu gaat om een schoolreisje, bedrijfsuitje of grootschalig evenement, met HelloBUS ben je verzekerd van professioneel, efficiënt en betrouwbaar groepsvervoer. HelloBUS is in 2022 ontstaan vanuit het idee dat het huren van een touringcar voor iedereen toegankelijk moet zijn: waar je ook woont en voor elke gelegenheid.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Bus was erg warm

Bus was erg warm. Chauffeur kreeg de verwarming niet kouder. Wist niet hoe het werkte. Voor de rest prima geregeld.

16. januar 2026

Svar fra HelloBUS

Bedankt voor je feedback.
Jammer om te horen dat de temperatuur in de bus niet prettig was tijdens de rit. Dat had natuurlijk beter gemoeten. We nemen dit mee richting de vervoerder, zodat chauffeurs hier beter op zijn voorbereid.
Fijn om te lezen dat de rest van de rit wel goed is verlopen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Enkel stress en teleurstelling

Eigenlijk ging alles mis. Een jaar geleden boekte ik een VIP bus voor 40 personen. (wat gewoon zou passen volgens de webiste). Een week voor vertrek krijg ik te horen dat we een gewone bus krijgen omdat het 40 mensen niet zouden passen in de VIP bus. Over de extra toeslag die betaald is werd niets gezegd. Ook beweerden ze dat ik zelf toestemming had gegeven voor de wijziging. Maar dat bleek niet uit ons contact (uitsluitend via mail). Er werd vrijwel geen advies of hulp geboden voor catering nadat ik vroeg om ideeën of tips. De verkeerde buschauffeur was aan de reis gekoppeld. Toen ik belde tijdens de openingstijden kwam ik rechtstreeks bij een voicemail van HelloBus. En als kers op de taart bleek vlak voor vertrek de ophaal tijd en locatie niet goed zijn doorgegeven aan het busbedrijf. Wat een stres heb ik hier van gehad. Een tip! Boek rechtstreeks bij het bedrijf. Via deze weg doe ik het nooit weer.

16. januar 2026

Svar fra HelloBUS

Bedankt dat je dit zo uitgebreid hebt gedeeld.
Het spijt ons om te lezen hoeveel stress en teleurstelling deze boeking heeft veroorzaakt. Dat is niet hoe een reis hoort te beginnen.
We hebben je gegevens en nemen persoonlijk contact met je op om dit samen door te nemen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Overzichtelijke website met duidelijke…

Overzichtelijke website met duidelijke tekst. Je weet gelijk waar je aan toe bent.

17. januar 2026

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk en duidelijk vindt. Transparantie is precies wat we willen bieden.
Graag tot een volgende boeking!

Te laat

Gevraagd of ze om 20:00 bij ons konden zijn.

20:15 nog geen bus te zien, proberen te bellen, geen gehoor.

Uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen en gaven ze aan dat de buschauffeur er rond 20:50 zou zijn.

Zou fijn zijn als er gecommuniceerd wordt als de bus vertraging heeft.

24. desember 2025

Svar fra HelloBUS

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat de bus later arriveerde dan afgesproken en dat het lastig was om ons te bereiken. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is.

Vertraging komt gelukkig niet vaak voor, maar kan soms voorkomen. We zijn het met je eens dat duidelijke communicatie hierbij erg belangrijk is. We nemen je feedback mee om onze bereikbaarheid en communicatie bij vertragingen verder te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service met een snelle prijs

Goede service met een snelle prijs. Fijn om deze manier een bus te kunnen boeken.

14. november 2025

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je onze service en het snelle prijsaanbod prettig vindt. We maken het graag zo gemakkelijk mogelijk om een bus te boeken.
Graag tot een volgende rit!

Het was top geregeld

Het was top geregeld. Snelle antwoorden, goede afspraken, keurig op tijd, geduldig en correct. Mijn collega's hebben er tijdens de rit een feestje van gemaakt.

12. desember 2025

Bedankt Elly!

7/10

Contact met HelloBus was goed, we werden op de hoogte gesteld van de vertraging. En kregen uiteindelijk het rechtstreekse telefoonnummer van de vervangend buschauffeur. Helaas bleef de tijd oplopen en liep hierdoor de planning uit. Uiteindelijk is alles goed gekomen. Waarvoor dank! Excuses zijn aangeboden door het bedrijf, wat als prettig is ervaren.

19. desember 2025

Hi Iris,

Dank voor je uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat het contact als prettig is ervaren en dat alles uiteindelijk goed is gekomen. We nemen je punt over ondersteuning van vervangend personeel mee ter verbetering. Bedankt voor je begrip en graag tot de volgende keer!

Groetjes,
Amanda

Busrit gehad met HelloBus

Busrit gehad met HelloBus. Erg fijne organisatie die makkelijk zijn in de communicatie, goed op tijd zijn en afspraken na komen.
Al met al een positieve ervaring en voor herhaling vatbaar!

3. desember 2025

Svar fra HelloBUS

Bedankt voor je fijne review! Een volgende keer staan we graag weer voor je klaar.

Perfect geregeld

Perfect geregeld, goede timing en een superleuke chauffeur! Voor ons volgende bedrijfsuitje maken we zeker weer gebruik van HelloBus

18. desember 2025

Svar fra HelloBUS

Graag tot de volgende keer Maurice!
Groetjes, Amanda

Fijn contact

Fijn contact, afspraken zijn nagekomen en het scheelde ons een hoop geregel. Ik zou het aan iedereen aanbevelen!

14. november 2025

Svar fra HelloBUS

Wat leuk om te lezen, dank je wel! 😊
Fijn dat alles soepel is verlopen en dat we jullie hebben kunnen ontzorgen. Bedankt voor de aanbeveling!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We really enjoyed the trip

We really enjoyed the trip. And your driver is the best, he made us to feel at home, he also drive us safe in and out, I will alway recommend Hellobus to my friends in the other clubs.

13. desember 2025

Svar fra HelloBUS

Hey Milton, happy to read your feedback! Thanks so much and we hope to see you next time! Kind regards, Amanda

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv