Fantastiskt bra pris på takräcket jag beställde. Precis fått hem, och monterat ihop det. Snabb leverans. Produkten ser/verkar vara av gedigen kvalitet visuellt. Har ej provat med takboxen än. Pr... Vis mer
Se hva andre synes
Takräcket passade inte till bilen trots att det vid beställningen uttryckligen angavs att det skulle passa. Lämnades i retur för 12 dagar sedan men har ännu inte fått något besked om att fakturan har... Vis mer
Selskapet har svart
Lastbågarna var verkligen över förväntan, snygga och bra kvalitet. Frakten tog lite längre tid än planerad, men det är ju inte Owens fel. I det stora hela mycket nöjd ! Mvh Bo-S Carlzon
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mycket bra passform

Svar fra Owen
Fick varan snabbt
Fick varan snabbt. Dock var det förpackat i par så jag behövde inte 2.
Snabb frakt
Frakten gick oväntat snabbt, beställde söndag o den fanns att hämta onsdag morgon. De va bra kvalitet men lite sämre instruktioner på taktältet. Takräcke köpte jag också, de va helt ok men benen var för tjocka så fick montera taktältet på utsidan om ena benet. 4/5
Snabb hantering.Bra hemsida och en bra…
Snabb hantering.Bra hemsida och en bra produkt till bra pris.
Dålig passning
Takräcke skulle passa till min Ford Kuga, men den främre bågen passar dåligt - takrelingen på min bil är inte parallell vilket gör att räcket inte ligger an mot relingen.
Bra och prisvärt takräcke
Bra och prisvärt takräcke. Enkelt att montera, och känns mycket stabilt.
Väldigt bra takräcken
Mycket snabb frakt och äntligen lite design på dom, sedan så prisvärda
Mycket nöjd med totalupplevelsen
Produkten är säkert värd 5 stjärnor i sig.
Nu ger jag 4 stjärnor för helhetsupplevelsen. OBS! Endast för att jag själv ej monterat å kört med lastad takbox än.
Kia Xceed passar dom inte till
Ringde å kollade så att det skulle passa på Kia Xceed å blev försäkrad om att det skulle passa å det gjorde dom inte
Så jag kan inte rekommendera dom

Svar fra Owen
Otroligt bra bemötande och snabba att…
Otroligt bra bemötande och snabba att svara på mail, det negativa är att fel takräcke skickades trots att jag gett dom reg nummer, årsmodell och bild på bilen, jäkligt trist.
Lång leveranstid
Kommer från Tyskland. Övrigt bra takräcke som man själv fick sätta ihopp ,... Byggsats.
Nöjd!!!!!!
Enkelt
Inget att klaga på, enkelt att beställa, kvaliten verkar god, förpackning bra.betalning enkel.
Lätt å handla relativt snabb leverans
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.