HellesgavekurvAnmeldelser

3. Sjokoladebutikk
  4. Firmagaveleverandør
  5. Plukk selv-bondegård

Skrevet av virksomheten

Hos Helles Gavekurv tilbyder vi eksklusive gavekurve og personlige gaver, fyldt med nøje udvalgte gourmetprodukter og luksuriøse specialiteter. Vi har specialiserer os i at levere eksklusive, lækre og personligt pakkede gavekurve, der spreder glæde og skaber varige minder. Vi ønsker at hjælpe dig med at forkæle familie, venner, medarbejdere eller en særlig person med en gave, der skiller sig ud. Vi er kendt for vores gavekurve, som sammensættes med stor omhu, æstetik og omtanke. Uanset om du søger en værtsgave, firmagave, julegave eller en personlig hilsen, hjælper vi dig med at skabe en gave, der forkæler sanserne og rører hjertet. Med fokus på kvalitet, smag og detaljer skræddersyer vi hver gavekurv, så du får en unik og mindeværdig gave til enhver anledning. Hos Helles Gavekurv tilbyder vi eksklusive gourmetprodukter og luksuriøse specialiteter. Her indbydes du til duften fra kvalitets kaffe, aromatisk te og søde lækkerier. Den varme og indbydende atmosfære gør det nemt at finde inspiration til den perfekte gave til dig selv eller en du holder af.​ Lad os hjælpe dig med at skabe gaver, der både berører hjertet og forkæler sanserne. Lokal specialvareforretning siden 2011 Helles Gavekurv.dk er en del af Kaffebønnen ApS. Kaffebønnen ApS er en fysisk specialbutik i hjertet af Vordingborg, Sydsjælland. Siden 2011 har vi haft passion for at forsyne lokalbefolkningen med kvalitetskaffe, specialvarer og skønne dekorationer. I 2015 flyttede vi til vores nuværende adresse på Algade 89B, hvor vores hyggelige butik dagligt byder kunder velkommen med varme smil, personlig betjening og nøje udvalgte kvalitetsprodukter fra både lokale danske og internationale leverandører.

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super kundeservice

Super kundeservice - blev ringet op fordi en ting jeg havde bestilt ikke længere var tilbage.

24. november 2025
Logoen til Hellesgavekurv

Svar fra Hellesgavekurv

Tusind tak
Det glæder os virkelig, at du havde en god oplevelse - Selvom bestilte varer, desværre ikke længere var på lager.

Tak for din tillid💕 Vi glæder os allerede til, at byde dig velkommen igen og sende din næste ordre afsted.

De bedste hilsner
Helle fra Helles Gavekurv

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv