HeliumHardware.nl Anmeldelser

3,0

Ik wil minder dan 1 reviewer ster geven aan deze tokko. Eerste klas oplichting's praktijken. Op 13-02-2023. Ik ben niet te spreken over deze webshop helium har... Vis mer

Voor het bestellen al binnen 10 minuten geholpen meet een vraag, daarna het product gelijk besteld. Bleek even later dat de site niet up to date was en de gewonen ps5 disc variation niet lerverbaar wa... Vis mer

Overal was de playstation 5 uitverkocht. Ik heb hem bij helium hardware kunnen bestellen op vrijdag besteld en woensdag in huis en dat met de drukte van de post. Miste alleen een stroomkabel maar dir... Vis mer

1. Dataspillbutikk

HeliumHardware.nl is jouw provider van crypto miners, accessoires en game consoles.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ik wil minder dan 1 reviewer ster geven…

Ik wil minder dan 1 reviewer ster geven aan deze tokko.
Eerste klas oplichting's praktijken.

Op 13-02-2023.
Ik ben niet te spreken over deze webshop helium hardware,
Ik had al me twijfels over de prijs
Van de PS5, die aanzienlijk duurder is.
Dat gezegd te hebben:
Ik de PS5 besteld voor 713,00euro.
(Mijn zoontje kon niet meer wachten)
Je verwacht een nieuwe en een goed product te krijgen,
hellemaal voor deze prijs.
Maar wat ik aantrof in de doos na ontvangst, was zeer treurig,
Daar word je niet happy van.
Ik twijfelde aan de nieuwstaat van de PS5 bij openen van de doos,
Eenmaal aangesloten en aangezet,
Kraakte de PS5 heel hard en de disc-player deed het totaal niet?
Ik contact gezocht met helium hardware
Want de nieuwe PS5 is kapot geleverd,
En normaal gesproken hoor je je koopware te checken voor verzending
(het leek op een kapotte retourproduct)
Verkocht aan mij, in Nieuwstaat.
Ik kreeg de optie van helium hardware,
Om me nieuwe! PS5 naar Sony te sturen,
Reparatie/garantie.
Een splinternieuwe overgeprijste PS5.
die in mijn bezit nog nooit gespeeld is.
En een andere nieuwe PS5 is me nooit aangeboden door helium hardware? Gelijk op garantie, zonder verdere aansprakelijkheid,
Zeer diepe spijt schoot door me lichaam heen, door deze armoedige handeling,
Van helium hardware.
En na 7 weken reparatie bij Sony, na het opsturen van me nieuwe PS5 voor reparatie/garantie. Was de PS5 gemaakt en kon eindelijk me zoontje spelen,
En verders geen garantie meer
Op de nieuwe PS5.
Die ondertussen alweer gemaakt moest worden op 06-10-2025.
Zonder garantie, Betaald uit eigen zak.

In vervolg koop ik alleen nog maar van erkende webshops, dan weet je pas zeker dat het nieuwstaat is
en klant vriendelijkheid krijgt.

6. oktober 2025

Service ontbreekt

Ik probeer contact te maken met Helium Hardware om een defect toestel binnen de garantieperiode op te lossen, maar krijg absoluut geen reactie op mijn vraag.

3. juli 2024

Ps5 nooit ontvangen pakketbezorger…

Ps5 nooit ontvangen pakketbezorger heeft zelf voor pakket getekend 3 maanden bezig geweest om mijn geld terug te ontvangen meerdere klachten ingediend bij post nl en heliumhardware

Klantenservice niet te bereiken reageren niet op whatsapp ook niet op mail en klanten service telefonisch niet te bereiken… puntje bij paaltje zadelt heliumhardware mij met alle problemen en kosten op en reageren al weken niet meer

NOOIT HIER BESTELLINGEN PLAATSEN OPLICHTERS ZIJN HET

2. mai 2023

Slechte Klantenservice/bedrijf

Je wordt onzettend slecht geholpen door de klantenservice van dit bedrijf. Ik raad dan ook zeker aan om je Playstation 5 ergens anders te halen en niet hier. Bij een bol.com of een media markt wordt je sneller beter en met meer respect behandeld dan bij dit bedrijf. Dus ik raad iedereen ten zeerste af hier te bestellen!

3. april 2023

PS5 besteld bij dit bedrijf.

PS5 besteld bij dit bedrijf.
Woensdag besteld, zaterdag in huis. Ik had voor klarna gekozen, achterafbetalen. Meer uit veiligheid omdat ik dit bedrijf nog niet kende.
Alles in goede orde ontvangen en vanavond al in gebruik genomen door mij zoon. Top!!

18. mars 2023

Bestelling top geregeld

Bestelling top geregeld. Via Whatsapp uitstekend bereikbaar gebleken bij vragen. Bestelling snel en netjes verzorgd! Kan iedereen dit bedrijf aanraden.

3. mars 2023

Top!

Ordered a PS5, which arrived very quickly. Joep went the extra mile for this order, which is something I appreciate. Thanks!

9. februar 2023

Snel geleverd

Ik heb de playstation 5 als cadeau gekocht en het was echt binnen enkele dagen binnen zoals op de website staat! Super fijn!

10. februar 2023