Mijn indruk was: een bedrijf met vakmanschap. Goed advies gekregen, prettige mensen. Hekwerk is mooi. Geen enkele hobbel in het hele proces van informatie tot plaatsing.

Se hva andre synes
Selskapet har svart
Uitstekend meedenken over de oplossing voor ons hekwerk waarderen wij enorm. Ook een foto van een detail van de poortsluiting gaf ons een goed beeld hoe de ooort bediend moest worden.
Selskapet har svart
Beste Hekwerken bv Soest , Wij willen u hierbij bedanken voor het correct plaatsen van het hekwerk. Het hekwerk is door u medewerkers keurig netjes geplaatst en natuurlijk de service die door u m... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Hekwerk Soest B.V.
Skrevet av virksomheten
Hekwerk Soest is al meer dan 30 jaar dé hekwerkspecialist voor de particuliere en zakelijke markt. Met ons uitgebreide en brede assortiment bieden wij producten aan die voor een brede klantenkring geschikt is. Geen werk is te groot of te klein en iedereen is bij ons dan ook welkom!
Als hekwerkspecialist leveren wij aan overheidsinstellingen, bedrijven, scholen, instellingen, kinderdagverblijven, (sport)verenigingen en particulieren. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres om vrijwel ieder type hekwerk of poort te kopen èn te combineren!
Wij bieden een compleet en zeer uitgebreid assortiment aan hekwerken. Denk aan dubbelstaafmathekwerk, spijlenhekwerk, gaashekwerk, sierhekwerk, balkonhekwerk en plantsoenhekwerk.
Naast de hekwerken hebben wij ook een compleet en zeer uitgebreid assortiment poorten met bijbehorende poortautomatisering. Bekijk ons uitgebreide assortiment binnen onze drie hoofdgroepen draaipoorten, sierpoorten en schuifpoorten.
Ook kunt u kiezen voor andere vormen van toegangscontrole, denk bijvoorbeeld aan slagbomen.
Naast hekwerken voor in de tuin of om uw bedrijfsterrein zijn wij ook gespecialiseerd in diverse hekwerken voor sport & recreatie. Ballenvangers, voetbalkooien, speelveldafscheiding zijn voorbeelden van hekwerken waardoor sport veilig beoefend kan worden.
Verder leveren en monteren wij op maat gemaakte fietsoverkappingen, welke geheel of gedeeltelijk gesloten kunnen worden gemaakt. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Als laatste bieden wij de mogelijkheid om hekwerk onderdelen af te halen, waardoor montage of reparatie zelf kan worden gedaan.
U bent altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showtuin bij ons als hekwerkspecialist! In onze showtuin hebben we geprobeerd een mooie variatie neer te zetten van ons assortiment hekwerken en poorten. Wij geven u dan graag persoonlijk advies en denken met u mee. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.
Ook interesse? Kom dan gezellig langs op de Nieuwegracht 2 in Soest, tot ziens!
Team Hekwerk Soest B.V.
Skrevet av virksomheten

- Persoonlijk Advies
- "Wij geven onze klanten graag eerlijk en goed advies!"
- Offerte op maat
- Wij luisteren goed naar uw wensen. Eventueel kunnen we op locatie komen kijken om uw persoonlijke situatie nog beter te kijken. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat van ons.
- Kwaliteit van onze producten
- Al onze producten worden met zorg ingekocht of gemaakt in onze eigen werkplaats. Onze ervaren hekwerk- en elektromonteurs ontzorgen u, door uw hekwerk of poort te plaatsen en te voorzien van de door u gekozen automatisering. Heerlijk toch?
Kontaktopplysninger
Nieuwegracht 2, 3763 LB, Soest, Nederland
- 035-6033920
- info@hekwerksoest.nl
- hekwerksoest.nl

30 Jaar Hekwerkspecialist
Vakmanschap
Mijn indruk was: een bedrijf met vakmanschap.
Goed advies gekregen, prettige mensen.
Ons probleem is keurig opgelost alleen…
Ons probleem is keurig opgelost alleen duurde het wat langer dan verwacht.
Fijne communicatie duidelijk en de…
Fijne communicatie duidelijk en de plaatsing is mooi gedaan en snel en alles prima volgens afspraak
Blije klant!
De service was uitstekend en het hekwerk is kwalitatief van hoog niveau. Ik kan Hekwerk Soest zeker aanbevelen.

Svar fra Hekwerk Soest B.V.
Prima dienstverlening maar veel te duur
Prima dienstverlening. Maar bijzonder duur. Hoge voorrijkosten en dan nog eens meer dan €100 per uur ex BTW. prijst zichzelf uit de markt.

Svar fra Hekwerk Soest B.V.
Wat ik vervelend vind is dat de…
Wat ik vervelend vind is dat de facturatie al plaats vind voordat er geleverd wordt. Wat ik ook mis is een gereedmelding van het werk met een foto ervoor en erna. Ik wordt geconfronteerd met een tweede factuur zonder enig bericht. Verder is alles keurig uitgevoerd

Klantgericht en snel
Goed meegedacht op basis van onze wensen, eerder opgeleverd dan verwacht en fijne werklui.

Svar fra Hekwerk Soest B.V.
Denken graag en goed mee
Denken graag en goed mee, zijn flexibel en werken alles goed af. Staan voor je klaar als er iets is.

Top service
Altijd snelle reactie, en een goed voorstel in de mail.
Denken mee en het werk is super snel en erg netjes gedaan. Heel blij!!

Svar fra Hekwerk Soest B.V.
Meedenken over de oplossing…

Svar fra Hekwerk Soest B.V.
Fijn bedrijf met goede communicatie en…
Fijn bedrijf met goede communicatie en topwerk geleverd wat betreft de plaatsing van ons hekwerk snel en vakkundig

Fijne en eerlijke partij
Heldere en duidelijke communicatie, goede installaties, eerlijke prijs maar bovenal: een mooi hek!

Svar fra Hekwerk Soest B.V.
Super blij met ons dakterras hekwerk!
Echt een aanrader voor wie een mooi hekwerk zoekt! Hekwerk Soest dacht goed met ons mee voor de oplossing op ons dakterras. De afwerking is perfect en de prijs-kwaliteitverhouding is top. Wij kunnen nu met veel plezier genieten van ons dakterras.

Svar fra Hekwerk Soest B.V.
Alles is volgens afspraak gedaan
Alles is volgens afspraak gedaan. ik ben zeer tevreden met het hek.

Svar fra Hekwerk Soest B.V.
Complimenten aan Hekwerk Soest!
Hekwerk Soest heeft wederom een uitstekend en stevig hek geplaatst. De plaatsing ging erg prettig en professioneel. Het is duidelijk dat hekken al vele jaren lang de core business van Hekwerk Soest zijn...complimenten!

Svar fra Hekwerk Soest B.V.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.