3,5

Middels

Al sinds 2016 mijn favoriet!

Ik ken Heisa al sinds 2016 en ben altijd tevreden over de kwaliteit en creativiteit van hun producten. Topkwaliteit en unieke designs die je echt laten opvallen. Ik kwam ze vaak tegen op festivals en heb nooit een slechte ervaring gehad. Altijd een aanrader!

17. desember 2024

Goede kwaliteit

Super aardig! Mooie producten. Goede kwaliteit.
2 truien en shirt besteld!

11. desember 2024

Svar fra heisa.eu

Super Bibi, dankjewel voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze kleding.

Topkwaliteit en uniek design!

Onlangs een hoodie besteld bij Heisa.eu en super tevreden! De stof is heerlijk dik en comfortabel, en het design is echt uniek. Snelle levering en goed verpakt. Let wel op de maten; ik bestelde een maatje groter, en dat zat perfect. Zeker een aanrader!

27. november 2024

Svar fra heisa.eu

Dankjewel voor je review, Sander! We zijn blij dat we je gelukkig mochten maken met één van onze items!

Al jaren ongewenste mails

Vreselijk bedrijf dat me al jaren mails stuurt, zonder dat ik er ooit iets heb gekocht. Ze negeren me ook als ik zeg dat ik niet wil dat ze me mailen.

19. oktober 2024

Beste M.,

Vervelend om te horen dat je een dergelijke ervaring met ons hebt meegemaakt.

We zouden graag met je in contact willen komen via de mail om dit met je op te lossen. Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Slechte communicatie en geen levering

Slechte communicatie en geen levering
Levering zou medio juni zijn. Door zelf contact te zoeken meerdere malen eindelijk in september mijn geld terug gekregen. Daar ook meermaals al om gevraagd. Helaas.

3. september 2024

Beste M.,

Vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten op onze producten.

HEISA

Tried to unsubscribe from their spam…

Tried to unsubscribe from their spam emails about a hundred times, but no luck.

26. mai 2024

Beste Evelien,

Wij vinden het jammer voor je dat je deze ervaring hebt. Zou je ons via de mail een bericht kunnen sturen zodat wij kunnen kijken hoe we je verder kunnen helpen?

Alvast bedankt voor je reactie.

Koop hier NIET!

In september ‘22 heb ik hier een pet besteld. Deze zou na vier weken geleverd worden. Na 4 maanden had ik nog niets binnen. Op mailtjes wordt niet geantwoord en het telefoonnummer werkt niet. Als je contact zoekt met dit bedrijf kan je nog in het telefoonboek zoeken maar MJJ Folkers uit Dongen.
Na vier maanden en veel gezeur eindelijk m’n geld terug gehad.
Maar koop hier vooral NIET!

4. september 2022

Beste Claudio,

Vervelend dat je deze ervaring met ons hebt opgedaan. Het kan kloppen dat wij in die periode geen voorraad hadden. Echter waren wij wel bereikbaar via mail en telefoonnummer. Zou je ons via de mail nog eens een bericht willen sturen? Dan gaan wij kijken of we dit met je kunnen oplossen.

HEISA

Do not order from heisa.eu

Took forever to deliver (1month), never answered emails or any messages, packaging quality very poor, product has no information on it (labels, logo..).
Probably poor dropshipping scheme.
Avoid.

25. januar 2022

Dear Gaëlle,

We are sorry to hear that you have had this experience with us. We would like to get in touch with you if that is possible with you. Could we reach out to you via e-mail? Please send us a message!

Best regards,

Niet kopen hier

Niet kopen hier, leveren niet.

21. desember 2021

Beste Bakker,

Vervelend om te horen dat je deze ervaring bij ons hebt opgedaan.

Zou je ons een mail willen sturen naar info@heisa.eu zodat wij kunnen kijken of we je alsnog kunnen helpen?

Stijn Folkers

Hier vooral niet kopen

Hier vooral niet kopen. Ze leveren vreselijk laat (lag niet aan de drukte bij de koeriersdiensten) zonder enige informatie te verschaffen. Reageren vervolgens niet op email, contactformulier website of messenger berichten. En wanneer je uiteindelijk het artikel ontvangt en retour wil sturen, hoor je HELEMAAL niks meer van ze. Geen retoursbevestiging en al helemaal je geld niet terug. En vervolgens reageren ze natuurlijk ook niet op email, contactformulier of messenger.

28. desember 2020

Beste Bakker,

Vervelend om te horen dat je deze ervaring bij ons hebt opgedaan.
Het feit dat we niet leveren klopt niet, maar er is in deze periode wel vertraging geweest op leveringen. Als het goed is heb je inmiddels ook het geld terug ontvangen.

Stijn Folkers