Heemzaethe Anmeldelser

4,2

Ik heb ivm een schademelding contact gehad met Max Vroom. Tijdens het eerste gesprek heeft hij mij uitermate vriendelijk en deskundig te woord gestaan en geholpen mbt de afhandeling van mijn meldin... Vis mer

Very dubious practices. Under false pretenses they try to make you switch to a company that is much more expensive. They keep calling and sending letters. Never do business with them!!! Zeer dubieu... Vis mer

Alle medewerkers, echt geen één uitgezonderd, waarmee ik bij Heemzaethe contact heb gehad, stonden mij netjes te woord en kwamen zeer servicebereid op mij over. Geweldig, bijna niet meer van deze tijd... Vis mer

Op donderdag j.l. heb ik de schade aan dhr. Mike van Oort doorgegeven. Die stuurde direct een schadeformulier, die ik dezelfde dag ingevuld heb geretourneerd. Op vrijdag kreeg ik bericht van hem, dat... Vis mer

1. Forsikringsmegler
  2. Bilforsikringsselskap
  3. Boligforsikringsselskap

Altijd precies goed verzekerd! Persoonlijk advies op maat van dé experts op het gebied van particuliere verzekeringen bij Heemzaethe, onderdeel van You Sure.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Klantgerichtheid ten voeten uit

Klantgerichtheid ten voeten uit. Mij geattendeerd dat ik mijn verzekeringen met betere voorwaarden tegen een lager tarief kon gaan overzetten.
Absoluut geduld met de vragen die ik had om die zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.
Een top ervaring met Heemzaethe !!

21. desember 2023

Omdat ik goed geïnformeerd ben door Bart nanninga

Omdat ik goed geïnformeerd ben door Bart Nanninga

4. desember 2023

Svar fra Heemzaethe

Hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn blij dat we u goed hebben kunnen informeren. Als u nog meer vragen heeft staan we voor u klaar.

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk, beleefd, snel en adequaat geholpen. Ik zou Heemzaethe zeker aanbevelen.

11. november 2023

Svar fra Heemzaethe

Dank voor uw mooie woorden. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Als u in de toekomst hulp nodig heeft, dan staan we voor u klaar. Bedankt voor de aanbeveling!

Trustful

I have the feeling, this company do a responsible and seriously job.

10. november 2023

Svar fra Heemzaethe

Thank you for recognizing our commitment to our work. We appreciate your feedback and trust.

vraag

Onze vragen snel en vriendelijk opgelost

31. mai 2023

Ik heb een heel pakket van verzekeringen

Ik heb een heel pakket van verzekeringen via Heemzathe. Op mijn vraag of ik nog het meest gunstige heb kreeg ik binnen een paar dagen (ik neem uiterlijk vrijdag contact met u op, en dat was ook zo) een antwoord. Casper was vriendelijk, snel en duidelijk in de uitleg. Tussendoor had ik met een collega contact, die moeiteloos de stand van zaken overnam. Kortom, zeer tevreden over snelheid, persoonlijke benadering en helderheid. Enige minpuntje: ik moest zelf vragen om een herijking van mijn pakket, eigenlijk ging ik er vanuit dat dat automatisch gebeurt.

15. mai 2023

Zeer vriendelijk te woord gestaan door Esther

Zeer vriendelijk te woord gestaan door Esther en vakkundig geholpen met alle vragen rondom mijn gehele verzekeringspakket. Wat begon als een kleine vraag als oud-klant van Blokweg werd een fijn gesprek over al mijn verzekeringen en heeft mij doen besluiten om al mijn verzekeringen om te zetten.

12. mai 2023

Uitstekend

We zijn zeer goed geholpen.
We hadden een verzekering die we om wilde zetten. En mijnheer heeft dat heel goed geregeld voor ons.we kregen dezelfde dag nog de bevestiging hiervan!

11. mai 2023

Er werd goed meegedacht met de situatie…

Er werd goed meegedacht met de situatie van mijn bejaarde vader. We werden zelfs nog gebeld, nadat we al geholpen waren met een schade, met een optie zodat mijn vader zelf niets hoefde te regelen.
Heel erg meelevend en meedenkend.
De 5 sterren ruimschoots waard.

24. april 2023

Op 5 mei had ik telefonisch contact met Casper

Op 5 mei had ik telefonisch contact met Casper omdat er voor mij wat onduidelijkheid was over het beëindigen van mijn autoverzekering.

Ik werd fijn geholpen, Casper heeft mij even in de wacht moeten zetten om het een en ander na te vragen zodat hij mij een duidelijk antwoord kon geven.

5. mai 2023