Alt forløb som det skulle og varerne kom hele og fint frem, god og solid indpakning.

Jeg var utrolig heldig at få de sidste 2 havelygter på spyd. De blev leveret utroligt hurtigt, og er langt over mine forventninger. Specielt var også den søde tone i mailsene. Desværre kan man ikk... Vis mer

Har købt en foderskål med krone og en anden skål ved Hevenly Homes. Begge dele levede op til forventningen. Og begge dele var så fint og forsvarligt pakket ind . Tak for det . Vh inge fra Fyn

1. Interiørbutikk
  2. Husholdningsbutikk
  3. Silkeblomstbutikk

🌸🌸 De skønneste ting til dit hjem 🌸🌸 Heavenly Homes er en spritny internetbutik (2021)🌟. Vi forhandler smukke og lækre sager fra kendte mærkevarehuse som bl.a. 👉 Chic Antique, La Vida, Lauvring og Esschert Design. Lejlighedsvist kan du også finde nøje udvalgte loppefund eller håndlavede ting på shoppen. 🚗🚗 Vi tilbyder levering på 1-3 hverdage. Gratis forsendelse ved køb over 399 kr. Fragt fra 39 kr.

4,6

Enestående

Fantastisk butik

Specielt var også den søde tone i mailsene.
Desværre kan man ikke afhente det selv, når jeg nu alligevel var i nærheden. Det ville også Skåne miljøet.
Og så håber jeg hjemmesiden bliver forbedret til brugen på IPad.
Alligevel vil jeg gerne give de 5 stjerner.

18. desember 2024

Hej Lone 🌸
Mange tak for din anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os (de små virksomheder) :-) Glædelig jul 🎄

Lige den vare

Lige den vare, jeg havde brug for. Flot emballeret og hurtigt fremsendt. Helt tilfreds.

9. februar 2024

Tusind tak, Svend – det kan vi lide at høre 🌸 🌸 🌸

Har købt en foderskål med krone og en…

24. november 2023

Svar fra Heavenly Homes

Ih, mange tak, Inge. Håber, dit kæledyr er vild med det nye, fornemme foderarrangement :-)

God service

God service, hurtig levering, fine produkter!

5. oktober 2022

Ihh, tusind tak, Maja 🌸

Svar fra Heavenly Homes

Hej Camilla :-) Tak for anmeldelsen – det var superfedt, at det lykkedes at finde de helt rigtige stager til dig, og jeg håber, du er glad og tilfreds med dem 🌸 Mvh HH/Henriette

Hurtig levering

Hurtig levering, meget hjælpsom og skønne varer!
Jeg handler helt sikkert igen.

18. mai 2022

Kære Katrine!