1. Programvareselskap

Hearify is an AI platform that improves learner engagement and retention through customized, interactive quizzes and detailed AI feedback Imagine having all your learning tools in one place, powered by AI to make studying a breeze. That’s what our e-learning platform is all about. We offer smart tools like the AI Quiz Generator, AI Flashcards Generator, AI Lesson Plan Generator, and AI Study Guides, all of which can turn your files, YouTube videos, and text into interactive learning experiences. It’s like having your own personal tutor available 24/7. But we’re not just for students. Whether you’re a self-learner, a student in school, or a business with a corporate training program, our platform is designed to help you organize, manage, and track all your learning materials. We’ve got nearly all the features of a Learning Management System (LMS), so you can see how your team or class is progressing and what areas need more attention.

3,0

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Niet bestellen!!

Zeer slechte ervaring met hearify. Oortjes werden redelijk snel geleverd echter als je een probleem wil melden krijg je geen contact. 100 dagen retour garantie is bs.. Via mail krijg je niemand te pakken of reactie. Telefoonnummer is alleen een bandje met info. Zoethoudertje als ze toevallig een keer reageren maar voor de rest bagger!!!

28. mai 2025

Product retourneren onmogelijk

Als je je product wil retourneren krijg je keer op keer te horen dat ze het druk hebben en je later reactie krijgt.
Inmiddels een maand verder en ik heb nog steeds geen retour informatie.
Ze reageren ongeveer 1 keer per week om je warm te houden.
Verschillende keren aangegeven dat mijn Klarna betaling verloopt. Ben bang dat ik de dopjes zal moeten betalen terwijl ik ze niet wil houden.
Website promoot hun retour beleid van 100 dagen, maar als je het nodig hebt dan gebeurd het niet.

Erg jammer want de levering ging vlot zonder klachten.

11. juni 2025

The tool is user-friendly

The tool is very user-friendly and understandable. It was easy for me to create a quiz and to modify it. We've used quizes after training as a proof of successful material learning. We like the function that it's possible to see the detailed results and to export them.

23. august 2024