Product ´Complete Support´ is uitstekend, had vorig jaar niet gedacht dat mijn greyhound deze jaarwisseling zou halen gezien haar afnemende kracht in haar achterhand. Ze krijgt dit inmiddels al vele v... Vis mer
Se hva andre synes
Complete support hond werkt geweldig goed al jaren voor onze Berner sennen . Ik bestel en heb het zo weer in huis. Echter de afgelopen keer duurde het aanzienlijk langer en kreeg ik een uiterst vrien... Vis mer
Selskapet har svart
Onze 11 jarige doodle kreeg moeite met bewegen. Wij merkten dat vooral aan het feit dat hij zich nooit meer helemaal uitstrekte. Terwijl hij dat altijd zeer uitgebreid deed na een dutje! Na een week H... Vis mer
Selskapet har svart
Bewust even gewacht met een review te schrijven omdat ik het effect op een wat langere termijn wilde beoordelen. Maar de Complete Support werkt serieus goed! Al na één week merkten we verschil en kon... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Healthy Heads gaan we alleen voor het beste. Voor de gezondheid en het geluk van jouw hond of kat. Alles om jouw huisdier in gouden conditie te houden! Onze 100% natuurlijke supplementen zijn een aanvulling op de reguliere voeding en bieden ondersteuning voor de algehele gezondheid of voor specifieke klachten. Zo bieden wij onder andere een oplossing voor vervelende huidongemakken, een slechte vacht, honden met artrose, maag- en darmklachten of voor het verbeteren van de weerstand. Met Healthy Heads lukt het!
Kontaktopplysninger
Blomsingel, 3755SN, Eemnes, Nederland
- info@healthyheads.nl
- healthyheads.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer tevreden
Ik had healthy complete besteld. Onze hond van 14 doet het hier heel goed op.
De bestelling was keurig de volgende dag binnen. Bedankt daarvoor
Mvg
Els Bultsma
Snelle verzending keurig op tijd
Snelle verzending keurig op tijd
en mijn chihuahua gaat er goed op de brokken
Vlotte bezorging maar helaas is de perfect mouth geleverd met tht datum van 08-2025.
Vlotte bezorging. Golden Resistance en de fish treats al eerder besteld.
Dit keer ook Perfect Mouth besteld, helaas is daarvan de houdbaarheidsdatum net verstreken terwijl ik er nu pas aan begin.
Dit zou in overleg moeten zijn en/of met korting naar mijn idee.
Sinds we Golden Resistance gebruiken…
Sinds we Golden Resistance gebruiken merk ik echt verschil bij onze labrador. Zijn ontlasting is veel beter, hij heeft meer energie en ziet er gezonder uit. Fijn dat het helemaal natuurlijk is, wij willen niet meer zonder!

Svar fra Healthy Heads Animal Care
Snel ontvangen nadat wij het besteld…
Snel ontvangen nadat wij het besteld hebben.
Echt super
Ik heb driemaal geprobeerd om een…
Ik heb driemaal geprobeerd om een bestelling te plaatsen en driemaal heb ik eerst een bevestiging gekregen en onmiddellijk daarna het bericht van annulatie, met als de reden dat gekozen betalingswijze niet werd geaccepteerd in mijn account.. Pas daarna verscheen een bericht dat gekozen product niet in voorraad was- te laat want ik heb al ergens besteld wat ik zocht. Jammer. Misschien lukt het de volgende keer...

Svar fra Healthy Heads Animal Care
Snelle reactie op mail met passende oplossing..top!
Bestelling geplaats en ik bleek iets vergeten gemaild en bijna direct antwoord met een oplossing!! Blij mee

Goede kwaliteit
De producten zijn van goede kwalitiet en ze hebben een snelle levertijd

Geweldig
Werd snel geleverd en mijn hond, die mankte, krijgt het nu enkele weken en is veel beter gaan lopen.
Na veel anderen supplementen te hebben gebruikt is dit de eerste die echt goed werkt !
Dus ik blijf het zeker geven.

Svar fra Healthy Heads Animal Care
Complete support hond werkt geweldig…
Echter de afgelopen keer duurde het aanzienlijk langer en kreeg ik een uiterst vriendelijke mail met uitleg vertraging en bij mijn bestelling een pot met fish treats hond erbij … hoe aardig is dat 👍🏼

Het wordt snel geleverd
Het wordt snel geleverd, vriendelijke mails en je wordt geïnformeerd over alles. Heel fijn kadootje erbij.

Svar fra Healthy Heads Animal Care
Slechte service en geen contact mogelijk
Over de producten zelf ben ik tevreden. Echter mijn laatste bestelling is incompleet verstuurd en vervolgens is er geen contact met het bedrijf. Ze reageren niet op mail, niet op het contactformulier en het telefoonnummer is niet in gebruik. Kortom slechte service en voor mij reden om hier nooit meer te bestellen.

Svar fra Healthy Heads Animal Care
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.