16/3/2018: Drie weken geleden een Chord Mojo besteld die kapot uit de doos kwam (#1100019790). Product gelijk retour gestuurd met begeleidende brief (PostNL 3SKABA219086898). HDPHNS reageert niet op... Vis mer
Se hva andre synes
FiiO X7 II Toestel voldoet beter dan mijn stoutste verwachtingen. Ook de DAC functie (externe geluidskaart) is schitterend zodat U via een PC kunt genieten van streaming in 24 bits. Met de ingebou... Vis mer
Voor een speciale oor-verwennerij op personal audiogebied kom ik hier graag. Altijd vlotte verzending en een eerlijk oordeel over hun producten. Geef een keer wat extra uit aan je koptelefoon of o... Vis mer
Keurige webshop met scherpe prijzen en snelle levering. Het is zelfs mogelijk om een luisterafspraak te maken. Na goed advies besloten een crossfade wireless aan te schaffen, waar ik nog steeds blij m... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Hooiweg 11, 5165NL, Waspik, Nederland
- service@hdphns.com
- hdphns.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
FIIO I1 besteld, snel en goed bezorgd
FIIO I1 inline DAC gekocht. Snelle levering, keurig verpakt en zonder problemen bezorgd. Aanrader..!
Extreem snelle afwikkeling en online …
Extreem snelle afwikkeling en online status hiervan. Top!
Perfecte service
Perfecte service, niets op aan te merken
Snelle levering
Snelle levering, zondagavond besteld, ik kreeg zondagavond al een foto van mijn bestelling in de pickbox, maandag in huis! Ik zeg Super!👍
Desktop hoofdtelefoon versterker
Mijn bestelde desktop hoofdtelefoon versterker van Fiio was snel geleverd en ik ben er erg tevreden mee.
wordt niet op de hoohte gebracht
levering nog steeds niet gekregen na bijna 1 maand
Aanrader
Duidelijke voorraad status, goede afhandeling bestelling, laat bestellen en volgende dag al in huis!😁
Super snelle afhandeling na kapotte …
Super snelle afhandeling na kapotte drivers van mn koptelefoon. In twee dagen werd een nieuwe bezorgd.
Goed en snel
Goed en snel, precies zoals het hoort
Leuk cadeau bij bestelling
Krijg net mijn bestelling binnen, met daarbij een cadeautje. Erg leuk.
Goede en snelle levering
Super Service
Tot nu toe alleen maar meer dan uitstekende ervaring met HDPHNS.
Prima service, zowel telefonisch als via e-mail.
Het bedrijf heeft klanttevredenheid en vriendelijkheid heel hoog in het vaandel staan.
Op de website zelf staan soms wat kleine foutjes maar deze zijn snel opgelost na dit te hebben aangegeven.
Levering was goed
Levering was goed (ma-za), snel, heldere communicatie
Snel en correcte prijs (en voor zover …
Snel en correcte prijs (en voor zover ik kan beoordelen: met liefde voor de audio-wereld)!
Zeer goed product en snel geleverd!
Top Top Top
zeer goed!!! top product and top service!
Perfecte service
Interessante prijs voor een …
Interessante prijs voor een muziekspeler.
De bestelling verliep vlekkeloos.
Snelle levering goede prijs
Snelle levering goede prijs, maar op een e-mail met een vraag heb ik nooit een antwoord gehad (en ik heb inmijn spam gekeken)..
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.