Informasjon om virksomheten

2,3

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg vil intet fremhæve ved min…

Jeg vil intet fremhæve ved min anmeldelse. Sjældent, ja tror faktisk aldrig, har jeg oplevet noget så ringe, beskidt og usselt. Hvordan et sådan sted kan overleve er mig en gåde. Gå IKKE ind. Hold dig væk..

9. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

ho ho ho hold jer væk ;) Julefrokosten…

ho ho ho hold jer væk ;) Julefrokosten er helt håbløs. Natklub bliver det aldrig. Stedet er en snavset, rodet (check garderoben, hvor man har smidt sofaer og andet møblement i en kæmpe bunke) ... ren provinsbodega hvor man spiser på et klamt dansegulv ved plastikborde med voksdug og får lov at sidde på lave elendige stole.
Snaps og øl er varm fordi det står serveret på bordet når man kommer. Og da der ikke er nogen der tager i mod dig ved ankomsten, får du lov til at vente 20-30 minutter inden nogen kan fortælle hvor du skal sidde. Fejlede totalt ved at bestille 'all-inklusive' da stedets 'natklub-kvalitet' er ikke eksisterende, drinks er … underlige blendede frugt-noget. Maden var en blandet fornøjelse med den værste risalamande ever. Du spilder dine penge. Og tro ikke de gider tale med dig om det når du er der, de siger der er ikke nogen chef tilstede og de ungarbejdere du møder har aldrig serveret et stykke rugbrød med smør for nogen før.
Nu forstår jeg de undvigende svar jeg fik på mine spørgsmål før jeg bestilte.

13. desember 2025

Bondefangeri !

Skrev mail til dem 7/12. stadig intet svar !

Jeg kan slet ikke forstå at i kan være bekendt at sætte et så dårligt julefrokost arrangement op.
1250 kr !
Vi havde forventet en hyggelig aften.
Koldt lokale, intet hygge, dårlige borde og ubrugelige stole, og maden var af så ringe en kvalitet, at jeg ikke vil kalde det mad !
For ikke at tale om øllet, den manglede kulsyre.
Dårlige toilet forhold 😡
8 mand var vi. Det ville klæ jer at refunderer mindst halvdelen af beløbet.
Hold jer væk, spild af penge !

6. desember 2025

Sølle

Sølle. Det begreb dækker det nok bedst. Sindsygt dårlig siddekomfort og akustik. Netto lavprisvin på bordene og seriøst dårlig mad serveret kærlighedsløst og produktionsbånd-agtig. Hovedretten med tør og forkullet kød smækket på bordet i alu-bakker. Hurtig, hurtig med det hele så firmafrokosten kan kaldes overstået og dakke-dak danseklubben kan åbne. Vi fik ved 21-tiden taget stolene væk under bagdelene for at få ryddet stedet til de egentlige gæster (dakke-dak folket) og blev mildest talt mast op i et hjørne ved udgangsdøren for at få sagen, læs: “julefrokosten” overstået. Så forstod vi også budskabet om at nu skulle man altså overveje at daffe af… Virkelig sølle. Vedrørende alle aspekter en julefrokost indebærer. Og miiiiiilevidt fra alle de fine ord og billeder i annonceringen.

14. november 2025

Det værste sted

Lad være med at holde jeres julefrokost hos dem. Læs på Google og trustpilot før I overhovedet overvejer det. Vi var der i fredags og vi havde givet 1250kr for all inklusive. Det var på ingen måde all inklusive. Man sad som sild i en tønde, ja nærmest oven i bordet bagved og foran. Der var ikke nok mad, flere der ikke fik det der var bestilt og risalamanden var uspiselig., nærmest helt størknet. Kl. 20.30 var de fleste smuttet fordi det var dårligt. Der var ikke engang vand på toiletterne til at trække ud eller vaske hænder, sæben var ligegyldig for den kunne ikke bruge og sprit var der intet af. Det værste event jeg har oplevet til en julefrokost.

28. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Virkelig ringe hele vejen igennem

Virkelig ringe hele vejen igennem, maden var simpelthen under al kritik, service ingen, man fik desuden slet ikke hvad man betalte for.
Stortset alle gik lige efter maden, fordi det var så dårligt.
Dj spillet dårlig musik, generelt intet pænt at sige om det sted.

28. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

hvis der kunne 0 stjerner skulle de…

hvis der kunne 0 stjerner skulle de have den!
eneste positive er beliggenheden
140 mennesker stuet sammen ved 8 persons borde - hvor det ikke var muligt at rykke stolene tilbage for så væltede det næste bords stole !
ikke alle fik mad, og hvis man skulle var man nødsaget til at spørge efter det.
baren, da vi kom var der velkomst drinks - problemet var at garderoben, var bemannet med en person, og der er 140 mennesker der stod i kø, ned forbi baren, var der ikke plads..
baren "løb" tør for de forskellige drinks, årsagen var den at der var blevet drukket meget dagen før !

30. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv