God opfølgning til mig, da han var forsinket. Behagelig og hjælpsom, samt utrolig flotte flser efter behandling.
Der gik længe imellem svar på korrespondancen. Svarede ikke på alle spørgsmål. Måtte selv ringe og bede om svar på min henvendelse. Måtte også selv ringe og rykke for start på udførsel af opgaven. Der... Vis mer
Den stabile havemand yder et sublimt stykke arbejde. Jeg har fået renset flise belægninger. Der er ikke noget at komme efter alle alger og flisepest er væk nu. Vi fik ovenikøbet lavet fast årlig servi... Vis mer
De var hurtige til at svare på mine mails , og kom til tiden på det aftalte tidspunkt. Super flot og gennemført arbejde med at rense vores havefliser både i for og baghaven . Ligeledes super ser... Vis mer
Vi kan effektivt og miljøvenligt fjerne mos, alger, flisepest, snavs og ukrudt fra din flisebelægning og efterlade dem som nye.
Danmark
- havemand.nu
Rigtigt flot arbejde med rens…
Rigtigt flot arbejde med rens algebehandling og imprægnering - til rimelig pris
En rigtig god oplevelse
hurtig og flot arbejde
hurtig og flot arbejde.
Holder hvad der bliver lovet fuldt ud.
Meget let og fin kommunikation
Rigtig flot arbejde med hækklipning og…
Rigtig flot arbejde med hækklipning og beskæring af buske. Så det var godt og vil bruge dem igen
Det der gør det til en god oplevelse…
Det der gør det til en god oplevelse er, at det er det hver gang. vores hække står som altid fint og skarpt efter klipningen,
Proffesionel
Proffesionel, effektiv og vejledende tilgang til havearbejdet - stor tilfredshed herfra
Brugt ham en del år nu
Brugt ham en del år nu, fuldt ud tilfreds, flot arbejde og god pris
Havemand.nu en god oplevelse
Jeg kan kun anbefale Kennet og hans team
Vi havde dem til at passe min afdøde mors have ind til huset var solgt, det blev det så tre uger efter
Endnu en gang tak til Kennet og hans team
Altid et godt arbejde.
Super udført arbejde ! .
Super flot og gennemført arbejde med at rense vores havefliser både i for og baghaven . Ligeledes super service at man kan købe og få bragt flisesand til fugerne efter rens .
Jeg / vi er ovenud tilfredse med det færdige resultat og ikke sidste gang vi bruger firmaet . Og vil KLART anbefale den stabile havemand til andre !! .
Super godt og professionelt arbejde på…
Super godt og professionelt arbejde på rensning af fliser, det ser ud som nyt, ned til mindste detalje.
Det kan varmt anbefales.

Svar fra Den Stabile Havemand
Måtte skrive
Måtte skrive. Mange gange,kom ikke til de aftalte dag og tid
Ellers ok arbejde

Svar fra Den Stabile Havemand
Hurtigt klaret på aftalt tid