Hausholmliving Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilte den fineste taske til min datter i fødselsdagsgave - den lever i øvrigt fuldt ud op til beskrivelsen, og den betjening jeg fik var fantastisk! Den nåede nemlig kun frem i tide fordi Line fra... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Smukt marokkansk fad. Alt fungerede fint. Bestilling, lynhurtig levering og en vare af god kvalitet. Vender gerne tilbage.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelt... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Måske ikke den hurtigste aflevering, men trygt sted at handle, produktet pakket forsvarligt ind , og gjorde kæmpe lykke hos modtageren (gave)

Informasjon om virksomheten

1. Interiørbutikk

Skrevet av virksomheten

hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

42 anmeldelser i de siste 12 månedene

Fin levering

Fin levering

3. oktober 2024

Kære Irene

Tusinde tak for din super fine bedømmelse - den er meget værdsat. TAK🫶🏼

God og sød service.

God og sød service.

27. september 2024

Kære Nikoline

Mange mange tak, fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse, dejligt at høre at du er tilfreds med servicen - det betyder meget🫶🏼✨

TAK!

Genialt!
Jeg kan efterhånden heldigvis prale med at eje en ting eller to fra Hausholmliving.
Line har det meste som hjertet kunne begære.
Hyggelige Tæpper? Tjek.
Overdådige Kopper? Tjek.
Rønsbøl? Tjek.
Lynhurtig levering? Tjek.

Så, vores alle kære Line; endnu en gang kæmpe tak for dit altid høje serviceniveau, gode priser og at du er hudærlig når du påtager dig kundeservice rollen. En rigtig powerwoman! Som sørger for varerne (næsten) aldrig er udsolgt. 😌
Vi håber der snart kommer åbent hus igen.
TAK 👍🏻

9. september 2024

Kære Thomas

Tusinde tak for din enormt fine bedømmelse, sikken en fornøjelse at læse den💫✨ Og hvor er jeg glad for at alt lever op til forventningerne og at du samtidig har lyst til at vende tilbage til shoppen 🥹😀🤝🏼 TAK!

Hold endelig øje på IG hvor nye datoer for åbningsdage vil bliv delt.

Tak fordi du lige gjorde min dag endnu bedre ✨☀️🌻

Meget tilfreds:)

Har handlet der et par gange med stor tilfredshed. Bredt udvalg af en masse forskellige produkter, som alle er unikke på sin vis. 😍

11. september 2024

Kære Annelouise

Af hjertet TAK for din super fine bedømmelse - den blev jeg enormt glad for at læse! Tak fordi du støtter shoppen igen igen, det betyder mere end du aner🫶🏼✔️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtigt svar og gennemførelse af…

Hurtigt svar og gennemførelse af ordren.
Lå som aftalt til afhentning.
Produktet svarer til det forventede og lidt mere! Vigtigt at billeder på varen svarer til det man får i hænderne!!

26. august 2024

Kære Tina

Tusinde tak for din super fine bedømmelse og for din støtte, det er yderst værdsat💫🫶🏼

SÅ dejligt at alt var som det skulle være, det glæder mig virkelig ♥️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Som altid rigtig fine varer

Som altid rigtig fine varer, og hurtig levering!

26. august 2024

Kære Anette

TAK for din støtte og tak fordi du igen igen vender tilbage til shoppen, det er enormt værdsat kan du tro💫🤝🏼🫶🏼

Tak for din super fine bedømmelse og fordi at du tog dig tid til at skrive en.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid god service og superhurtig…

Altid god service og superhurtig ekspedition - Hausholmliving kan varmt anbefales.

26. juli 2024

Kære Kirstine

Mange tak for din super fine bedømmelse, den er yderst værdsat🤝🏼😊

let nemt og godt

7. juli 2024

Kære Charlotte

Tusinde mange tak fordi du tog dig tid til at bedømme os, det betyder mere end du aner♥️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig god kundeservice oplevelse og…

Virkelig god kundeservice oplevelse og super tilfreds med mit køb! Vil klart købe derfra igen☺️

15. juli 2024

Kære Nina

Tusinde mange tak for din enormt fine bedømmelse, det betyder utrolig meget at du tog dig tiden til at bedømme - TAK♥️

Sejeste biks

Sejeste biks! Lynhurtig håndtering og levering! Tusind tak☺️

17. juni 2024

Kære Amalie

For filan altså! Du har lige gjort min dag endnu bedre - tak tak tak for din fine bedømmelse ♥️🙏🏻🙌🏼

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid hurtig og god service med…

Altid hurtig og god service med afhentning ved bopæl. Fine produkter

13. juni 2024

Kære Lotte
Tusinde tak for din fine bedømmelse, det betyder mere end du aner, at du tager dig tid til at bedømme os her.

Tak for både din bestilling og bedømmelse, det er meget værdsat😀🥰

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hausholmliving er et af mine absolut…

Hausholmliving er et af mine absolut favorit steder at handle interiør til bolig. Servicen er ALTID i top, kvaliteterne er ultralækre og så har Line har et skarpt øje for at finde unikke produkter og sammensætninger. Jeg har været kunde i RIGTIG mange år og jeg oplever stadig, at webshoppen og instagramprofilen bliver ved med at inspirere til nye, lækre fund. En kæmpe anbefaling herfra.

12. juni 2024

Kære Anne-Louise

Ej men altså🥹🥹 TAK TAK TAK - så fin en bedømmelse og tusinde TAK fordi at du følger med her og støtter shoppen, det er jo alt afgørende 🥰😊♥️

Tak fordi du lige formåede at gøre dagen endnu bedre!

Altid super god service.

Altid super god service.

1. april 2024

Kære Sine

Tusinde tak for din fine bedømmelse - den blev jeg super glad for at modtage kan du tro!

TAK fordi du tog dig tiden til at skrive, det betyder meget mere end du aner💕

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service. Pakket og sendt samme dag

9. mai 2024

Kære Jacob

Tusinde tak for din super fine bedømmelse og dejligt at høre at du er tilfreds, det er alt afgørende. Sig endelig til, hvis jeg kan hjælpe en anden god gang✨😊

Vh Line
//hausholmliving

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv