Hatitude Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb hantering, snyggt packat och otroligt läcker keps som känns rejäl och i bra kvalitét! Tonårssonen som har börjat använda träskor, fick såklart kepsen med texten ”Träskor, swedish sneakers” och... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sambon blev överlycklig för presenterna. Det som uppskattades lite extra var kvaliteten på kepsarna samt att det skickades med klistermärken som förr i tiden. Texterna är klockrena utöver detta 😊👌

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Otroligt trevlig och snabb kundservice, inga problem är för små och allt går att lösas snabbt! Snabb leverans och riktigt sköna kepsar med härlig attityd!

Informasjon om virksomheten

1. Streetwearbutikk

Om Hatitude

Skrevet av virksomheten

Hatitude – We crown personalities, not logos.

Hatitude är ett svenskt kepsmärke för dig som vägrar se ut som en reklampenna. Vi gör snapbacks, truckers och dad caps med brodyr som faktiskt betyder något – inte bara en logga du glömmer dagen efter löning.

Vad vi gör

Alla kepsar ritas, testas och broderas i liten skala innan de släpps. Vi jagar rätt känsla först – storyn, attityden, “vem bär den här?” – och sen får den bli produkt. Det betyder korta serier, tydlig design och kepsar som känns mer som en krona än ett plagg.

Varför folk handlar av oss

• Ärlig kvalitet: Vi bygger allt på äkta premium-blanks från Yupoong och Mitchell & Ness – inga sladdriga giveaway-kepsar, bara stabil grund och brodyr som håller.
  • Ingen bullshit-prissättning: Tydliga priser, inga överraskningar i kassan.
  • Snabb och rak support: Svensk support, raka svar, noll robotspråk.
  • Små drops: När en design är slut kan den vara borta för alltid – du slipper se halva stan i samma keps.

Hur vi tänker kring kunder

Vi ser varje order som en röst på vårt sätt att göra saker: mindre massproduktion, mer personlighet. Om något strular tar vi tag i det – hellre en kund som känner sig extremt väl omhändertagen än “det löser sig säkert”.

Kort sagt: Hatitude finns för dig som vill att kepsen ska säga något om vem du är, inte bara var du jobbar. Sätt den på huvudet – resten är attityd.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

27 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Märken som inte sitter fast och spydig personal

Beställde kepsar och det tog lång tid innan de kom, när man skrev och frågade fick man ett halvspydigt svar! När kepsarna väl kom satt ”märkerna” på kepsarna löst i hörnen, vi tog då kontakt med företaget som skickade en retursedel så vi kunde skicka tillbaka dem. Sen fick vi en summa tillbaka på kontot, inte det vi hade betalat. De tar tydligen en retur på ca 80:-, våra kepsar var i dåligt skick när de kom och ändå får vi betala. Sen trodde vi att de bara skulle skicka tillbaka samma kepsar till oss med ett märke som satt bättre. Men fick bara ett spydigt mail tillbaka. Personalen som jobbar med kundmail borde gå på charmkurs.

11. juli 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Beställde kepsar nu har det gått 14…

Beställde kepsar nu har det gått 14 dagar å fortfarande inte fått något leverans besked. Skrev å frågade å fick ett halv spydigt svar att det var 10 dagars väntetid på deras kepsar pga tillverknings tid. ok men det stod att dom fans i lager.
Hade nog varit bättre att dom hade skrivit 30 dagar tror jag.

3. juli 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Bra kvalité

Bra kvalité, bra passform och snygga!

10. desember 2025

Tack Joakim!
Bra kvalitet, bra passform och snygga är exakt tre saker vi vägrar tumma på.
Grymt att du känner samma. Kepsen gör jobbet – du bär den.” 🧢🔥

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sambon blev överlycklig för…

17. desember 2025

Stort tack! 🖤
Grymt kul att höra – extra glad blir vi över att kvaliteten och detaljerna (yes, klistermärkena lever 😄) uppskattades.
Hälsa sambon så gott och tack för att ni tog er tid att skriva. Det betyder mer än ni tror. ✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra sortiment med schyssta uttryck

Bra sortiment med schyssta uttryck, snygga kepsar! Bästa servicen och trevliga. Köpt 3 st i kollektionen och är så nöjd! Rekommenderas.

19. desember 2025

Svar fra Hatitude

Stort tack! ✨ Blir tokigt glada av att höra att både kepsar och service levererade. Tre köp = riktig Hatitude-energi. Välkommen tillbaka när brodyrsuget slår till igen 🧢🔥

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk fin service från personalen

Fantastisk fin service från personalen! Rekommenderas varmt!!

15. desember 2025

Stort tack Linda! 🙌
Vi blir lika glada varje gång någon märker att vi faktiskt bryr oss på riktigt.
Varm rekommendation tillbaka – kunder som du gör jobbet ännu roligare. ❤️

/Niklas

Alla tummar upp!

Tonårssonen som har börjat använda träskor, fick såklart kepsen med texten ”Träskor, swedish sneakers” och han tyckte det var klockrent och blev riktigt nöjd! Succé!✨😎

24. november 2025

Svar fra Hatitude

Haha, älskar allt med det här 🙌
Stort tack för de fina orden – och extra applåd till tonåringen som nailade träskor + Träskor-viben direkt. Klockrent är exakt vad vi siktar på 😎

Hoppas kepsen får hänga med på många äventyr framöver. Tack för att du tog dig tid att skriva – det betyder mer än du tror. 💚

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv