Super service af Henrik hele vejen igennem, fra vejledning til køb og montering. Kun ros herfra 👍🏼
Se hva andre synes
I 2017 fik vi nye vinduer til hele huset. Allerede i foråret 2019 kom 3 mænd og reparere dem alle. Maling skallede af og sprosserne var løse men de lavede et fint arbejde. En anden mand gik hos os i... Vis mer
Udskiftning af PVC døre/vinduer i hele huset 12 stk. Dertil blev der lavet nye bundstykker og inddækning af ovennævnte. Perfekt samarbejde omkring dette fra start til slut. Henrik er med under hel... Vis mer
Hos Harmoni Vinduer og Døre har vi fået professionel rådgivning, super kvalitet og skarp pris. De bedste anbefalinger herfra. Vi skulle bruge dannebrogsvinduer i specialmål til overetagen i vores g... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Vi rådgiver, hjælper og leverer de helt rigtige løsninger af vinduer og døre til både private og tømrerfirmaer. Vi er særdeles stærke på renoveringsmarkedet og kan levere vinduer og yderdøre i træ/alu, malet kerne fyr, mahogni eller PVC (plastik). Vi kan levere med 2-lags energiglas og 3-lags, alt efter dit ønske, og både standardmål og specialmål. Desuden leverer vi indvendige døre, også både standard og specialmål. Standardmål kan normalt leveres på 2-4 hverdage.
Kontaktopplysninger
Skivevej 177, 7500, Holstebro, Danmark
- 41196523
- henrik@harmonivinduer.dk
- harmonivinduer.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Også herfra næste gang
Har haft fornøjelsen af år handle med Henrik et par gange og hver gang aftalt produkt til aftalt tid.
Første gang kom Henrik for at sikre vi var enige om opmålingen. Efterfølgende blev det bare bestilt pr mail.
Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra

Svar fra Harmonivinduer.dk/
Fik udskiftet alle døre i hele huset
Fik udskiftet alle døre i hele huset. Gode materialer og meget veludført arbejde. Enkelte døre skulle justeres kort efter, men dette blev hurtig lavet og firmaet fulgte selv op på denne del senere, så gode priser, veludført arbejde og god service.

SUPER SERVICE...
SUPER SERVICE...
fik købt en ny plastdør til udendør brug hos HArmoniVinduer.
Desværre gik låsen i stykker efter ret kort tid...
MEN Henrik stod for udskiftning og rep af lås unden beregning, så nu spiller det hele bare 100! DET er hvad jeg kalder service

Svar fra Harmonivinduer.dk/
Super service og hjælp-5 stjerner med kryds og bolle!
Super service og hjælp omkring tilbagelevering/ombytning af en vare jeg havde bestilt forkert...... De lever til fulde op til navnet "HARMONI"

Kan varmt anbefales
God, professionel og engageret sælger, hvor kunden er i højsædet. Han havde en god forståelse for vores ønske og gav en god vejledning inden man tog den endelige beslutning. Sælger medbragte desuden et lille prøve-vindue, så man kunne se den vare man bestilte, hvilket var meget rart.
Levering til tiden og et rigtig flot produkt.

Svar fra Harmonivinduer.dk/
Kan absolut ikke anbefales!
Umulig at få i tale ved reklamationssag over vinduer og døre hvor glaslister er monteret forkert, så de suger vand og kan derfor ikke åbnes mere. Desuden mangler der not for tilsætning.
Henrik fortalte i uge 7 at der ville være nyt i løbet af 2 dage, nu er der gået 2 uger, og manden er som sunket i jorden!

Faglig kompetent
Henrik er ikke bare sælger, men også faglig kompetent rådgiver - både hvad angår kvalitet og æstetik!
Og så er der super god service!

Svar fra Harmonivinduer.dk/
Jeg har oplevet en solid og faglig …
Jeg har oplevet en solid og faglig service med jysk lune når det er bedst.

Flotte døre og vinduer
Flotte døre og vinduer, er fuldt ud tilfreds med dem. God og tilfredsstillende vejledning fra Henrik. Handler gerne med Harmoni vinduer igen. Venlig hilsen Clara Hansen

Svar fra Harmonivinduer.dk/
Jeg har bestilt både indvendige og udvendige døre og vinduer - inkl et specielt buet vindue og samarbejdet med Henrik har været helt i top. God vejledning og meget fair priser.
Jeg kan klart anbefale Harmoni Vinduer & Døre til andre.

Dannebrogsvinduer i specialmål
Vi skulle bruge dannebrogsvinduer i specialmål til overetagen i vores gamle villa fra 1923. Vinduerne skulle passe til de øvrige i husets underetage. Vi sendte mål og tegninger til Henrik som kunne lave præcis det vi havde brug for. Vi modtog vinduerne som aftalt 6 uger efter ordre. Vinduerne overgik vores forventninger og sidder nu solidt i vores hus og pynter. Hvis dagen kommer hvor de gamle vinduer i underetagen skal skiftes bliver de nye bestilt hos Henrik.

Svar fra Harmonivinduer.dk/
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.