Personlig kontakt! Även om det blev tokigt vid leverans, fick jag kompensation o ett gott bemötande! Kommer köpa igen, men inte bara för bemötandet utan oxå för bra varor som jag uppskattar, tack! 🤩... Vis mer

Jag älskar verkligen den här butiken! Så otroligt fina kläder och underbara inredningssaker – allt känns noga utvalt och speciellt. Anna som äger butiken är helt fantastisk. Hon är så omtänksam,... Vis mer

En liten oas i Åkersberga men som också med lätthet nås via webbshopen. Känner alltid att jag som kund är i fokus och får alltid den bästa och ärligaste servicen. Är det något man saknar så gör Anna... Vis mer

Mysig butik Varmt bemötande Mycket bra sortiment Ofta generösa erbjudanden ALLTID trevligt att gå dit och så gott som alltid någonting med mig hem Tack Anna med medarbetare🤗

1. Dameklesbutikk
  2. Forhandler av rustikke møbler

Härliga Rum – Din livsstilsbutik i Åkersberga Välkommen till Härliga Rum! Vi är en personlig livsstilsbutik i hjärtat av Åkersberga, där vi erbjuder ett unikt och handplockat sortiment av damkläder, inredning, presenter och rustika möbler. Vår ambition är att skapa en inspirerande miljö där du hittar noggrant utvalda produkter som speglar både stil och kvalitet. Mer än en butik – Vi erbjuder homestyling Utöver vårt butikssortiment arbetar vi även med homestyling. Oavsett om du vill ge ditt hem en uppfräschning, förbereda en bostad för försäljning eller skapa en harmonisk inredning, hjälper vi dig att lyfta fram ditt hems fulla potential. Besök oss Kom in och låt dig inspireras! Vi ser fram emot att guida dig genom vårt sortiment och hjälpa dig att hitta det lilla extra – både till hemmet och garderoben

4,8

Enestående

Personlig kontakt

8. april 2026

Trevlig bemötande

Trevlig bemötande, personligt, kul och varierande utbud. Perfekt att handla gå-bort-present om du inte ska köpa kläder❤️

26. mars 2026

Mysig butik

Mysig butik
Varmt bemötande
Mycket bra sortiment
Ofta generösa erbjudanden
ALLTID trevligt att gå dit och så gott som alltid någonting med mig hem
Tack Anna med medarbetare🤗

26. mars 2026

Jag älskar verkligen den här butiken

Anna som äger butiken är helt fantastisk. Hon är så omtänksam, möter alltid en med värme och har en fantastisk känsla för vad man passar i och vad man tycker om. Man märker verkligen hur mycket hon älskar sin butik och hur engagerad hon är, både i det hon gör och i sina kunder.

Jag handlar ofta här och kommer fortsätta göra det med glädje. Kan varmt rekommendera! ❣️

8. februar 2026

Svar fra Härliga Rum

Åh vilka fina ord ❤️tack Jessica !

Nu är det dags för ennu ett besök hos…

Nu är det dags för ennu ett besök hos fina Anna, så mycket nytt och fint som kommit in.❤️
Måste kolla.
Gör det du med, du kommer inte bli besviken.

9. januar 2026

Bästa du 🙏alltid lika trevligt när du kommer förbi ❤️

Jag handlar gärna på Härliga Rum och…

Jag handlar gärna på Härliga Rum och kommer ofta tillbaka. Kläderna jag köpt använder jag mycket i mitt jobb som konsult – de funkar perfekt i möten med kunder, är bekväma, snygga och känns personliga.

Men det som verkligen gör Härliga Rum speciellt är Anna. Hennes stil, värme och känsla sitter i hela butiken, i varje plagg och detalj. Det märks att allt är valt med omsorg och hjärta. En sådan där butik man gärna tipsar andra om.

2. januar 2026

Åhh vilka fina ord , TACK❤️

En liten oas i Åkersberga men som också…

En liten oas i Åkersberga men som också med lätthet nås via webbshopen.
Känner alltid att jag som kund är i fokus och får alltid den bästa och ärligaste servicen. Är det något man saknar så gör Anna alltid allt för att beställa hem det man söker allt från kläder till möbler

3. januar 2026

Tack snälla Carina ❤️