Ik bestel al een aantal jaar bij Hardy's keuze. Shampoo, conditioner, haarmasker, haarlak.... hele fijne website en regelmatig leuke aanbiedingen. De klantenservice is ook echt top. 1x een verkeerd pr... Vis mer
Selskapet har svart
Op zaterdag besteld, op zondag geleverd met PostNL. Bestelling zat in een bijzondere kleurrijke doos met handgeschreven kaartje en bijhorende tas. Ik was verrast over de presentatie en de snelheid va... Vis mer
Selskapet har svart
Hardy's Keuze is dé Keune webshop. We verkopen Keune haarproducten voor alle haartypes. Verzorg, style en verwen jouw haar met Keune. Altijd alles op voorraad en voor de beste prijs!
Havendijk 28, 5017 AM, Tilburg, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snel bezorgd tegen een goede prijs. Ik ben blij deze site ooit te hebben gevonden. Ik kan het iedereen aanraden.

Svar fra Hardy's Keuze
Snelle levering met een leuke kado erin hartelijk dank

Svar fra Hardy's Keuze
Online mijn favoriete Keune producten besteld.
Goed mailcontact, snelle afhandeling, levering iets langer door PostNL.
Pakketje in goede orde ontvangen met een handgeschreven kaartje en een leuke verrassing!Super attent, met dank!

Svar fra Hardy's Keuze
Een shampoo en conditioner besteld, helaas bleek het niet geschikt voor mijn haar. Ondanks het achteraf niet de schuld was van de webshop namen ze mijn klacht serieus. Ik mocht de shampoo retour sturen en kreeg een nieuwe shampoo toegestuurd. Enorm vriendelijk en goede klantenservice! Webshop is aan te raden! Enorm tevreden :-)

Svar fra Hardy's Keuze
Ik had per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst en daarom een mail gestuurd. Er werd meteen telefonisch contact opgenomen en eea rechtgezet. De dag erna had ik de juiste bestelling in huis, dus top geregeld.

Svar fra Hardy's Keuze
2 flessen shampoo besteld, werden snel en netjes verpakt verzonden. Zat zelfs een handgeschreven bedankkaartje en een cadeautje bij, super lief!

Svar fra Hardy's Keuze
Snelle levering en het gewenste product, super!

Svar fra Hardy's Keuze
Top! Goede informatie en zeer vriendelijk personeel! Ga zeker weer bestellen daar

Svar fra Hardy's Keuze
Snelle levering, goed product en nog een borsteltje erbij gekregen en een persoonlijk kaartje!

Svar fra Hardy's Keuze
Correcte en snelle levering tegen goede prijs.

Svar fra Hardy's Keuze
Alles was naar tevredenheid net als altijd snel en correct geleverd en goede en vriendelijke communicatie. Keune van Hardy's Keuze altijd aan te bevelen

Svar fra Hardy's Keuze
Keune shampoo gekocht, de groene lijn voor vettig haar. Waardeloos product en jammer van mn aankoop. Mijn haar is nog steeds super vettig. Ik heb 4/5 pompjes nodig wil het een beetje schuimen. Dan voelt mn haar nog steeds niet schoon aan. Ik raad het niet aan.

Svar fra Hardy's Keuze
Geweldige service in Antwerpen! Geholpen door verkoopster Diana, vriendelijk, behulpzaam en heel sympathiek.

Svar fra Hardy's Keuze
Fijne omschrijving en snelle levering. Goed verpakt

Svar fra Hardy's Keuze
Fijne korting + snelle levering in de pakketautomaat

Svar fra Hardy's Keuze
Ik bestel al een aantal jaar mijn shampoos bij Hardy's keuze. Snel en goed geleverd. En als extraatje: altijd een persoonlijk kaartje en een kleine verrassing. Aanrader dit bedrijf!

Svar fra Hardy's Keuze
Ik kwam bij Hardy’s terecht voor de Keune spray wax.Zij hebben beste prijs,snelle verzending(zelfde dag besteld,dag erna al in huis👌).Ben zeer tevreden over Hardy’s!!!Volgende keer bestel ik hier weer!!!

Svar fra Hardy's Keuze
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.