Super gave ervaring
Super gave ervaring! De kapitein heeft verstand van zaken en geeft je daarom een vertrouwd gevoel.
Zeker een aanrader voor vrienden uitjes of familie uitjes.
RIB tochten Sneekermeer, boek NU op hardvaren.nl #varen #sneek #friesland #sneekermeer #zomer #zomervakantie #dagjeuit
Nederland
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeker een aanrader voor vrienden uitjes of familie uitjes.
Met zowel de muziek als de motor op standje burenruzie hebben we een vette tocht gevaren, we scheurde alle andere bootjes eruit.
Fantastische beleving om samen met een stel vrienden aan boord te stappen bij ervaren en gezellige schipper Floris. Echt een kick om met 100km per uur over het water te vliegen! Aanrader voor iedereen!
Fantastische ervaring voor jong en oud! De locatie is goed bereikbaar, professioneel materiaal en de veiligheid staat hoog in het vaandel. De schipper gaf duidelijke instructies en was erg vriendelijk. Kortom dè ultieme ervaring op het Sneekermeer!
Het was geweldig! Echt zo een aanrader!! Puur genieten 🤩
Een prachtige ervaring om met 300pk over het water te racen! Niet geheel overbodig, met een gezellige kapitein die zorgt voor een veilige en unieke ervaring.
Heel gaaf!! Dit moet iedereen een keertje gedaan hebben, hele vette ervaring!
Wat een geweldige ervaring. 100 km per uur over het water voelt als 250 over de snelweg
Geweldig om te ervaren!!! Heel hard over het Hegemeer. Behulpzaam en sociaal personeel. Zeker een aanrader!!!!!!
Geweldige ervaring gehad op het Sneekermeer. Je verbaast je over de snelheid die je haalt met zo’n boot. Zou het iedereen aanraden!
Extreem leuk! Echt super snel over het water. het is echt iets wat je op je bucketlist moet hebben!
Super vette ervaring! Je scheurt 100km/u over het Sneekermeer wat echt een machtig mooi gevoel is!! De eigenaar, Floris, is echt een toffe gast, zeker een x het proberen waard als je in de omgeving bent
Fantastische ervaring! Lekker geragd op het Sneekermeer. Vette boot en gezellige heren die er voor zorgen dat het veilig is, maar wel ontzettend hard gaat. Aan iedereen aan te raden!!
Was een zeer leuke en unieke ervaring!
Met goeie kapitein die weet wat ie doet.
Onlangs een 30 minuten durende trip geboekt voor vier personen tijdens de Sneekweek, en het was voor iedereen de eerste keer. Floris heeft ons geweldig begeleid en ervoor gezorgd dat we een onvergetelijke tijd op het water hadden. Zijn expertise en enthousiasme maakten het echt speciaal. Hardvaren.nl is een absolute aanrader, bedankt voor deze geweldige ervaring!
Laatst een trip geboekt voor 4 personen, was voor ons allemaal de eerste keer. En wat zijn we goed begeleid door Floris, hij heeft er echt voor gezorgd dat we een onvergetelijke ervaring hebben gehad. Bedankt en zeker een aanrader!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.