Hardloop Anmeldelser 1 435

4. Sportsbutikk
  5. Vintersportsbutikk

Om Hardloop

Logo

Vi pa Hardloop anser att livet är bäst när vi är utomhus.

Vi gillar att upptäcka nya platser, nya personer och vi motstar aldrig frestelsen att dela var smak för rätt material och var passion för branta stigar.

Det är därför som vi sedan 2015 hjälper dig hitta det rätta materialet för dina äventyr, oavsett om du är nybörjare eller idrottsproffs, och vi har ambitionen att vara bäst pa denna uppgift!

4,0

Bra

1k anmeldelser

Ingen tracking informasjon, kundeservice svarer ikke

Jeg bestilte produktet fra hardloop.se for 12 dager siden. Jeg har ikke fått informasjon om at pakken er sendt, og jeg har skrevet e-poster til kundeservice uten svar. Dere sier dere er tilgjengelig 24/7, og sender pakken raskt, men det stemmer ikke. Jeg håper jeg får pakken min snart! (Bestillingsnummeret mitt er DNWYMBLBK)

17. oktober 2025

Hej Sara,

Vi beklagar verkligen förseningen av din beställning. Vi ser att den slutligen skickades igår. Du kommer alltså att få ditt paket inom de närmaste dagarna. Vi hoppas kunna förbättra våra leveranstider i framtiden.

Med vänliga hälsningar,

Camille - Hardguide

Dålig kommunikation i samband med att…

Dålig kommunikation i samband med att varan blev försenad. Den anlände efter att vi hade behov av varan.

24. juli 2025

Hej Karin,
Tack för din feedback! 🌲 Vi är verkligen ledsna över den dåliga kommunikationen kring förseningen och att produkten anlände för sent för dina behov. Detta är inte den service vi strävar efter. Vi tar till oss din kritik och arbetar för att förbättra våra kommunikationsrutiner. 🏔️
Arnaud - HardGuide

Det vore bra om ni kunde hålla de…

Det vore bra om ni kunde hålla de utlovade leveranstiden.
Mycket missnöjd.

//Niklas

2. desember 2024

Hej Niklas,

Vi beklagar verkligen den här situationen och att leveransen inte levde upp till förväntningarna 😔. Tyvärr har transportören tappat bort ditt paket, vilket vi är mycket ledsna över. Vi har redan återbetalat din beställning, och vi gör vårt bästa för att undvika liknande problem i framtiden.

Romain - HardGuide

Veldig fornøyd med Moon Boots og rask…

Veldig fornøyd med Moon Boots og rask levering 👍🏼

27. mars 2024

Hej Kathrine,

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du är mycket nöjd med dina Moon Boots och att leveransen var snabb. Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Romain - HardGuide

Går ej att få fram returlapp om man ej…

Går ej att få fram returlapp om man ej blir ”medlem”. Skojare!

19. februar 2023

Hej,

Tack för att du tog dig tid att dela din erfarenhet med oss.

Jag kan bekräfta att vi har skickat dig en förbetald returetikett via e-post måndagen den 27 februari.

Vi hoppas att vi ses snart för ett bättre äventyr med oss.

Jag önskar dig en fantastisk dag.

Med vänliga hälsningar,

Guillaume - HardGuide

Superduper.

8. januar 2023

Hej Toomas,
Tack för din åsikt som träffar oss rakt i hjärtat. 🙂
Hoppas vi får chansen att ses snart igen under ett vindskydd! ⛰
Sportiga hälsningar,
Elise - HardGuide

Vis anmeldelser på alle språk. (1 435 anmeldelser)