Kundtjänsten var väldigt trevliga och snabba med feedback! Men tyvärr är tofflorna inte lika sköna! jag beställde för ett år sen de använder jag hemma o på jobbet! Nu när jag gjorde 3 beställningar... Vis mer

Första gången jag beställde så fick jag önskad vara (den beige flopsen) Men andra gången då jag beställde till en vän med så fick vi 2 par önskade (de beiga) men 4 par (svarta) som inte alls var som... Vis mer

Allt bra och jättesköna att gå i. Fastnar lätt små stenar i hålen under sulorna vilket är lite irriterande. Största nackdelen är dock att de tappar form och krymper mycket om de står i gassande sol, e... Vis mer

Mina flopps som jag beställt är INTE så mjuka att gå i som de min dotter och en bekant köpt. Mina tre par jag köpt är i olika färger och de som är "mjukast" är de rosa. Hade lika gärna köpt andra mär... Vis mer

1. Butikk

Smärtlindrande tofflor med 100% EVA-material designad för att motverka fot- och ledvärk.

2,0

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Fick fake skor

Fick fake skor. Stenhårda och ingen återkoppling på kundtjänst. SÅ BESTÄLL INTE!!! Beställde 4 par alla 4 va sk!t samt att storlekarna inte alls stämde överens

3. august 2023

VARNING!

VARNING!
Är så besviken och less, fick tofflorna efter en månad, bad om att få returnera då dom inte passade i storleken, jag trodde jag beställde originalskon.
Jag fick svar snabbt och fick en retursedel. Skickade tillbaka direkt, nu en månad senare har jag inte hört något trots att jag har mailat så många gånger och jag kan se i postnordsappen att skorna har kommit fram.
Väntar på mina pengar som jag tyvärr inte verkar få tillbaka.
Så tråkigt! Så beställ inte från denna sida.

29. september 2023

VARNING

VARNING. De är helt inkompetenta... har mailat ett antal ggr då jag inte ÄR nöjd med de skitkopior som är skickade..
Jag har uttryckt att jag vill skicka tillbaka..inga svar överhuvudtaget. Inga mail om ordrar... Här har man slängt ut 500.- till ingen nytta alls. Inga originalflops alltså...

9. september 2023

Är inte vad jag förväntat mig

Är inte vad jag förväntat mig, skulle få nedsatt pris men fick i alla fall betala fullt pris.
Känner mig lurad på både pris och skorna. Förstår inte hur man har mage att påstå att de här skorna hjälper er med fot o ledproblem snarare tvärtom.
Bluff rakt igenom. Happy bluff skor borde de heta istället.

11. september 2023

Jag beställde Happy Flops på sidan…

Jag beställde Happy Flops på sidan happyflopsoriginal men helt plötsligt byter de namn och hemsida och kallar sig Original Flops. Det är FAKE! Riktiga Happy Flops beställs på en annan sida som inte innehåller ordet original! Det tog 20 dagar men idag kom leveransen dock skickade dem fel storlek. Jag beställde 38-39 men det kom 36-37 (står även så på påsen) och de passar inte. Dessutom STINKER de plast och kemiska ämnen, är stenhårda, saknar märkningen HAPPY FLOPS. Försökte få kontakt med företaget redan innan men ingen svarar på deras support mejl. Har nu anmält till Klarna och tänker inte betala. Eftersom de skickade felaktig vara så kommer jag returnera de och väntar på svar och retursedel. Beställ inget därifrån!!

1. september 2023

Dåliga kopior

Tog en månad att få skorna, vilket jag var beredd på. Men det visade sig vara dåliga kopior som jag nu självklart vill returnera men får ingen kontakt med företaget. Någon som har lyckats med det?

18. august 2023

Tog över 2 veckors leverans

Tog över 2 veckors leverans. Dock får jag väl förvänta mig det då det kommer ifrån Asien. Beställde storlek enligt tabell, men endast 1 par passade, medans de andra var lite för små.

21. juni 2023

Krympte i solen

Väldigt sköna till en sköna till en början, sedan när vi var i Grekland stod de i solen någon timma och efter det upplevde jag att de krympt en storlek🥴 krympte både på bredd och längd😢

25. juni 2023

Jag va inne och kolla på ett par skor

Jag va inne och kolla på ett par skor.
La de i varukorgen men sen stängde jag ner sidan då jag inte ville köpa. Flera timmar senare kom ett Mail.. en bekräftelse på köp!!!! Jag gick aldrig vidare. Hur är det ens möjligt??

Logoen til Floppers

Svar fra Floppers

Hej Sandra!

Det låter ju väldigt konstigt. Hör gärna av dig ifall det nu är så att du inte vill ha tofflorna!

Så sköna

Så sköna att gå i. De sitter bra på foten. Jag brukar undvika hällösa sandaler eftersom jag får ont i skenbenen. Men inte av dessa. De är så underbara.