Skygg unna, det mest useriøse firmaet jeg har vært borti!! Elendig produkt , stemte overhode ikke med bildene. Sendte tilbake men ingen penger. Helt sikker på at de har en fiktiv retur adr. ! Svarer i... Vis mer
Billige piratkopier fra Kina Skulle kjøpe en genser jeg trodde var original, men den var en billig kopi fra Kina. Da jeg skulle returnere den ville de først gi meg rabatter også måtte jeg stå for fra... Vis mer
SVINDEL! Nettsiden ser ut til å være fra Norsk… Nettsiden ser ut til å være fra Norsk firma. Dette er helt villedende. Varene er av meget dårlig kvalitet (virker ikke)levert fra Kina. Retur b... Vis mer
STYR UNNA DENNE NETTBUTIKKEN! Varene er ikke som på bildet - langermet vinterjakke kom og var tynnere enn en serviett…. Mailet med en Sofie Larsen : fiktiv ferdig prosessert svar i mail. Ville i... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
4tb "Portable ssd" jeg kjøpte her var…
4tb "Portable ssd" jeg kjøpte her var egentlig en 64gb micro sd kort. Utifra den opplevelsen er denne online butikken ikke anbefalt på det sterkeste. Styr unna.
Svindel
Elendig. Sønnen min bestilte en jakke. Elendig kvalitet som kom i feil størrelse. Kundeservice som sier de skal ta kontakt for retur, me det skjedde aldri. Selv etter mange mail. Styr unna!
Bestilte veggklokke
Bestilte veggklokke, mottok aldri varen. Elendig kundeservice som ikke rydder opp. STYR UNNA!!
Styr unna
Styr unna. 600kr for en vare de garantert har kjøpt via alibaba eller lignende. Har fått bedre varer fra Temu.. Sikkelig skuffende, håper de refunderer penger og gir oss retur lapp
Ren svindel.
Ren svindel.
Leverer piratkopierte varer med elendig kvalitet.
Opererer med falske før priser, så en blir lurt til å tro at det er god rabatt.
Forholder seg ikke til norsk lov når det gjelder retur og angrerett.
Kommunikasjon ved klage går bare i ring. Trolig KI som håndterer kommunikasjon.
Styr unna.
Kjøpte 2 stk ekstern…
Kjøpte 2 stk ekstern harddisker"Portable SSD mobile storage 1 TB samlet pris ca 700 kr. Jeg fikk feilmelding da jeg brukte den ene(ikke prøvd den andre) Det var feil. Med program. Tidvis kunne man rette opp feil. Men siden denne harddisken skal brukes som sikkerhetskopi av bilder, så må jeg stole på den. Jeg formaterte harddisken. Den er svært ustabilt. Noen ganger virker den andre ganger virker den ikke. Jeg reklamerte,og fikk beskjed om å sende film med problemet. Det ble gjort. Da fikk jeg beskjed om å formatere harddisken. Jeg forklarte at dette er gjort. Ny mail hvor jeg får beskjed om å filme. God fagmann økseskaft. Først tilbød de meg 15 prosent rabatt på en leveranse hvor minst 59 prosent ikke virker. Jeg har forlangt minst 50prosent rabatt. I etterkant ser jeg av Trustpilot at bedriften har mange dårlige anmeldelser. Jeg fraråder på det meste å handle med Hansen Oslo. Firmaet er lokalisert i Nederland og handler med kinesiske ***tt produkter. Klart råd er å ligge unna dem
Min erfaring
Hvis det fantes 0 stjerner, ville jeg gitt det.
Dette nettstedet er ekstremt dårlig og et av de verste jeg noen gang har handlet fra.
Alt de skriver er løgn.
Jeg bestilte en jakke, og bildet på nettsiden samsvarte overhodet ikke med jakken jeg fikk.
I tillegg tok leveringen nesten én måned, selv om de skrev maks 14 dager.
Kvaliteten på jakken var veldig dårlig, ubehagelig og stygt sydd.
Fargen og modellen var helt annerledes enn det som ble vist på bildet.
Da jeg sendte e-post for å klage og spørre om retur (som de påstår er mulig), ba de meg betale returfrakten selv – og den var dyrere enn selve jakken.
Jeg forklarte at varen kom sent og at den ikke var som bestilt, men de fortsatte å unnskylde seg og foreslo å tilbakebetale 86 kr av en pris på nesten 600 kr.
Jeg ble veldig skuffet.
Og til tross for dette har de fortsatt ikke refundert de 86 kronene – nå har det gått to måneder.
Da jeg purret, svarte de at de “trenger tid for å behandle dette store beløpet”.
Dette er et uærlig og svært dårlig nettsted, og jeg anbefaler ingen å handle der.
Fortjener ingen stjerner
Fortjener ingen stjerner. Kinaprodukt. Styr unna
Styr unna! SVINDEL
Styr unna – dette fremstår som ren svindel.
Firmaet gir inntrykk av å være norsk, men viser seg å være registrert i utlandet. Ved kjøp via “Hansen Oslo” havnet betalingen hos Kano BV, et helt annet firma som ifølge nettinfo selger kanoer. E-postene fra “Sofie Hansen” kom fra Nederland, og pakken ble sendt fra HUANYUJLA, Professor Birkelands vei 26, 1081 Oslo – et avsendernavn som går igjen i flere lignende saker.
Bootsene jeg bestilte var i amerikanske størrelser, ble altfor store, og kvaliteten var elendig. Skinnet var så dårlig imitert at skoene ikke ville tålt én dag i snøvær.
Heldigvis brukte jeg Klarna, og etter at jeg dokumenterte forholdene stoppet de betalingen.
Dette er ikke en seriøs aktør. Jeg anbefaler å holde seg langt unna.
Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet, lureri hele nettbutikken. Skal aldri handle mer der. Ville gi meg ny jakke mot ett frakt gebyr på 175 kr . Hvis jeg ville returnere varen ville det koste meg 650 kr. Stor skam . Ikke en norsk nettbutikk ,all retur må sendes tilbake til kina
Dette er bare svindel
Dette er bare svindel. Fikk klær jeg betalte 1500kr for som ikke har no merkelapp annet enn made in china. Billig serviett klær som ser ut som man kan bestille fra temu.
Styr unna!!!
Helt ubrukelig
Helt ubrukelig. Styr langt unna. Du får ikke det du bestiller
STYR UNNA BUTIKKEN
STYR UNNA DENNE NETTBUTIKKEN!
Mailet med en Sofie Larsen : fiktiv ferdig prosessert svar i mail.
Ville ikke høre på at det var reklamasjon og at firmaet da skal betale retur.
Takket være hjelp fra KLARNA ble saken løst og jeg slapp å levere tilbake en jakke til 469kr med en retur på 600kr……
Unngå!! Ikke norsk nettbutikk, elendig kvalitet
Dette er ikke en norsk nettbutikk, unngå Hansen Oslo for enhver pris!! Varene sendes fra Kina, og det tar ukesvis. Det går ikke å spore pakken. Jeg fikk én av to varer. Varen stinket av petroleum og er ubrukelig. Ved kontakt med kundeservice svarer de kun på de spørsmålene de ønsker selv, de ignorerer f.eks min forespørsel om å heve kjøpet. Totalt ubrukelig. Jeg har sendt de omtrent 20 mail, men får aldri et svar. De vil at jeg skal sende varen tilbake til Kina, for egen kostnad! Det er jo latterlig, vil koste en formue. Og for å ikke snakke om hvor miljøfiendtlig det er. Kjøp aldri noe fra Hansen Oslo!!
Hold deg unna!
Varen svarte ikke til forventningene. På nettsiden stod det at varen kunne prøves i 14 dager, men det kunne den visst ikke allikevel.
Ren svindel!
Styr unna
Har lært. Trudde og sjekket om nettsiden er ordentlig. Det er den ikke. Den kommer i pakket ting som er fra kina. Leste bare Nederland, men det sendes fra kina. Produktet samsvarer absolutt ikke med bildet. Glidelåsen på produkte jeg kjøpte sa takk og forvell på dag nr 2. ikke kjøp herifra. Ut i fra hvordan returen foregår så må jeg nok se bort i fra det. Navnet på nettstedet er helt villedende. Sporingen foregår heller ikke fra norske leverandører fordi produktet sendes fra kina
Hanson-Oslo ser ut til å være…villedende og uærlige ettersom nettsiden deres tilsynelatende ikke er i Norge.
Hanson-Oslo ser ut til å være villedende og uærlige ettersom nettsiden deres tilsynelatende ikke er i Norge. Fortell Klarna om dem hvis du har bedt Klarna om å betale – bruker alltid Klarna hvis du kan.
Jeg bestilte SSD-stasjonen - testet den og den fungerte ikke. Henson-Oslo ba meg returnere den til Kina til samme pris som varen. Dette er feil. I henhold til norsk forbrukerlov – mottar du et defekt produkt, må selger erstatte det eller heve salget og ta varen tilbake. De har tilbudt meg dumme tilbud om å beholde det defekte produktet til en rabattert pris. Det gir ingen mening siden produktet ikke fungerer.
Forbrukerkjøpsloven §§ 29–30.
• I henhold til Forbrukerkjøpsloven § 30 skal avhjelp (reparasjon eller omlevering) skje uten kostnad for forbrukeren. Paragrafer.no+1
• Et juridisk eksempel sier at: «kunden … ikke skal ha noen kostnader forbundet med transport» dersom det er mangelen som gir grunnlag for reklamasjon. elektronikkbransjen.no
Dette betyr at dersom du har mottatt en defekt vare, så skal selgeren normalt dekke returfrakt eller hente varen uten at du må betale ekstra. Hvis selskapet sier at du må sende den til egen kostnad, kan det være i strid med dine rettigheter etter loven.
En uke nå og vare på lager står…
En uke nå og vare på lager står fortsatt som ikke sendt!
Vare var langt fra så fin som bilde viser.
Når jeg ber om retur kommer de med tilbud om rabatter truer med dyr retur pris på min bekostning.
Når jeg enedelig nå får retur info kommer de med en adresse i kina som de mener jeg må sende til.
Det gir mening da leveringstid fort passer med varen ikke ble sendt som lagervare i norke men fra kina.
Har nå krevd de følger norsk lov og sender retur info til norsk bedrift.
De nekter desværre.
Useriøsts firma som selger noe helt…
Useriøst firma som selger noe helt annet en det som er på bildene. Kina varer delux. Styr unna!!!
Fikk vare som ikke ligner annonsen
Det ser ut som firmaet er norsk men det er villedende. Varene (teppene) jeg fikk lignet ikke på bildet i annonsen. Umulig å returnere og umulig å oppheve kjøpet. Ble lovt 40% refusjon (siden jeg ikke får refundert) for å ha fått varer som ikke ligner bildene i annonsen. Det har gått 1 mnd. Jeg har ikke fått penger refundert og nå svarer de heller ikke på henvendelser. Anbefaler å IKKE kjøpe varer på denne nettsiden.