Underbara kläder i härliga material. Är så nöjd med mina kläder från Hängmatta. Min senast köpta klänning hade några missfärgningar i tyget. Har köpt massor med kläder från dem och detta var fö... Vis mer
Se hva andre synes
🍃🌸❤️ Helt fantastiska kläder ! Och ännu mer fantastiska människor som har detta. Jag är rätt sjuk just nu, men känner mig ändå himla glad över att Hängmatta är så omtänksamma och tillmötesgående.❤️... Vis mer
Inte sista gången jag handlar hos dem. Min order som skulle shippas till Danmark, försvann hos PostNord. Detta löste Hängmatta. Fin fin kundservice. Nya byxor skickade omedelbart till mig plus en li... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Köp unika Street- & Yogakläder online på Hangmatta.com ✓ Sköna & Snygga kläder som fungerar både i vardagen & på yogapasset ✓ 1-3 dagars lev. ☆ Feeling good looks good!
Kontaktopplysninger
Södermannagatan 49, 11640, Stockholm, Sverige
- 08222339
- info@hangmatta.com
- hangmatta.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jättebra butik, bra service, fina kläder
Jättefina kläder! Supersnabba leveranser, och löser ev problem snabbt. Mycket trevligt bemötande. Rekommenderas varmt 😊
Order not received and no replies on my…
Order not received and no replies on my e-mails regarding my not received shoes.
Gillar!
Fina och hållbara kläder med bra passform. Jeansklänningen kändes först styv och otymplig men efter en tvätt blev den mjukare och är nu en av mina favoriter.
Alltid bra och snabb återkoppling vid…
Alltid bra och snabb återkoppling vid kontakt och order, och alltid med trevligt bemötande. Mysiga kläder.
Underbara kläder i härliga material
Underbara kläder i härliga material.
Är så nöjd med mina kläder från Hängmatta.
Min senast köpta klänning hade några missfärgningar i tyget. Har köpt massor med kläder från dem och detta var första gången som det var fel på produkten.
Inga problem, fick en ny klänning inom några dagar. Suverän service.
Fantastisk service! Sköna kläder och bra kvalitet!
Jag fick mina härliga yogabyxor och det var ett litet hål, fick svar direkt och nya byxor på väg redan. Vilken service!
Väldigt nöjd med alla kläder därifrån.
Har byxor som är närmare 10 år och de är fina fortfarande.
Superservice
Superservice, snabba, tillmötesgående, löser problem :)
Kundens bästa i fokus
Jag beställde ett par byxor där dragkedjan gick sönder när jag provade dem, jag skrev ett meddelande till kundservice och förklarade vad som hade hänt. De beklagade så mycket och gav mig två alternativ till lösning, jag frågade om en tredje lösning skulle vara möjlig, nämligen att de skickade ett par byxor som kostade exakt lika mycket och liknade produkten som hade gått sönder och det var inga problem😃 Idag kom de nya byxorna och jag kan inte vara nöjdare varken med varan eller kundservicen. Så proffsigt hanterat med kundens, alltså mitt bästa i fokus!
Köpte i februari ett par jeans
Köpte i februari ett par jeans. Nu gick dragkedjan sönder i gylfen. Har ringt och ringt inget svar. Fick svar efter 4 dagar och allt återbetatalades. Bra gjort.
Börjar tröttnar på deras dåliga…
Börjar tröttnar på deras dåliga storleksbeskrivningar. Ville köpa ett par byxor som jag redan köpte ngr år sen, då stämde alla mått. Nu saknas det 3-4 cm både här och där, vilket inte ens motsvara en mindre storlek.
Samma sak m en wrapkjol, ville sååå gärna ha den, dock var den 5 cm mindre i midjan än vad de skrev…
Tycker inte heller kundtjänsten är trevliga, känns precis som det kan kvitta ringa dit. Tråkigt….
Två veckors väntan på kundtjänst
Fick ingen returadresslapp. Ville returnera ett av plaggen. Mailade kundtjänst. 2 ggr. Inget svar förrän efter nästan 2 veckor.
”Ge oss ditt ordernummer så fixar vi det direkt” Jag svarade omedelbart. Nu har det gått 12 timmar och de har fortfarande inte återkommit med ett mail med adresslapp. Undermåligt! Aldrig mer beställa därifrån! Edit: skrev igen till företaget och efter en vecka till skickade jag retur på annat sätt. Ingen respons alls från företaget.
Går ej o få tag på dem för retursedel…
Går ej o få tag på dem för retursedel el info.
Millan dress black sand
Jag beställde en Millan dress, black sand, one size. Mycket fin och skön kvalite. Men.... Varför så tight i midjan. Resåret insydd så hårt. Vad är de tänkt för strl? Sitter så bra på mig, men jag är inte "trådsmal" i midjan och resåret som är insydd trycker så hårt att jag knappt kan andas. Måste tyvärr returnera den.
Grymt bra priser och kvalité!
Supernöjd med min köpupplevelse, min sambo älskade klänningarna jag köpte och tycker det är några av de skönaste plaggen hon har. Bara positivt att säga om bemötandet i kundjänst, pris och kvalitén på kläderna. Rekommenderar starkt!
Dyrt och dålig kvalite
Köpte några byxor härifrån, och vilken besvikelse! Dyra priser också för denna urusla kvaliten!
Efter några tvättar var byxorna helt urtvättade och färgen missfärgad.
Fick också hål i ena efter 2 användningar.
Designen var fin på byxorna, men de var väldigt dåligt sytt, såg ut som en 12 åring skulle sytt byxorna på sylektion. Rekommenderas ej!

Bästa kläderna ever!!
Bästa kläderna ever!!! Otroligt sköna material och jag känner mig alltid så snygg i Hämgmattas kläder.😍😍 favoritbutiken och dom är alltid så hjälpsamma och trevliga i kundtjänst!
Väldigt besviken på shoppingupplevelsen
Jag brukar älska Hängmattas klänningar, men denna gång blev jag så besviken. Köpte en klänning på rea som kom slarvigt nedslängd i en papperspåse. Klänningen var skrynklig och saknade lappar. Den var mycket mindre än förväntat (one size brukar vara väldigt generösa och rymliga), och jag skickade tillbaka den med en gång. Den mottogs av företaget den 11 augusti, men jag har inte hört något kring min retur, trots att jag har mejlat kundtjänst. Jag har en faktura som ska vara betald senast den 4 september, och jag hoppas verkligen att allt blir utrett innan dess!
Vad har hänt?
Har tidigare varit nöjd med både produkter och service, men något har hänt.
Fick en felleverans och har kontaktat kundservice för över en vecka sedan första gången
via mail, men ingen återkoppling. Har sedan försökt att ringa och maila igen men får bara telefonsvarare och autosvar.
Mycket besviken då jag gillar deras produkter och bara haft positiva erfarenheter förut.

Byxor trasiga efter 5 gånger
Är SÅ besviken på Hängmatta! Köpte ett par snygga loose fit/harem byxor i bomull som jag var så glad och nöjd för. Men efter 1 st tvätt i 30 grader och endast 5 gånger använda är det fullt med hål längst med hela sömmen i bak som sträcker sig längst med benen. Jag kontaktar kundtjänst och får vänta i veckor på återkoppling, sämsta kundservicen jag vart med om! Hängmatta tar stolthet i deras kläder är av hög kvalité, Bull**!! Nej dra mig baklänges vilken besvikelse detta var, detta blir första och definitivt den sista gången jag handlade av Hängmatta!!! 🤬

Toppenbutik
Varorna kom inom några dagar och passade perfekt. Mycket sköna och snygga kläder. Rekommenderas.
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.