Handyhand Anmeldelser

3. Renovering og gjenbruk
  4. Husrengjøring
  5. Onlinemarked
  6. Avfallshåndtering

Bij Handyhand brengen we mensen die hulp nodig hebben in contact met mensen die kunnen helpen – snel, veilig en bij jou in de buurt. Van kleine klussen in huis tot schoonmaak en praktische hulp in het dagelijks leven. Wij geloven dat iedereen iets te bieden heeft. Via Handyhand kun je jouw vaardigheden inzetten als Handyhander of eenvoudig iemand vinden die jouw klus kan uitvoeren. Ons gebruiksvriendelijke platform en onze betrokken klantenservice zorgen ervoor dat je makkelijk aan de slag kunt en je tijdens het hele proces ondersteund voelt. Je kunt bij Handyhand terecht voor onder andere het ophangen van lampen, de montage van meubels, tuinonderhoud en schoonmaak, maar ook voor verhuishulp, kinderopvang, computerhulp en nog veel meer. Of je nu eenmalig hulp nodig hebt of regelmatig een extra paar handen kunt gebruiken: via Handyhand vind je een passende Handyhander bij jou in de buurt. Zowel particuliere als professionele Handyhanders bieden hun diensten aan tegen eerlijke prijzen. Je bepaalt zelf met wie je samenwerkt op basis van beoordelingen, prijs en ervaring. Lees onze beoordelingen en ontdek hoe Handyhand het makkelijker maakt om hulp te vinden voor jouw klus.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Erg blij met Handyhand!

Ik heb via Handyhand een klus laten uitvoeren en dat verliep erg soepel. Het ging om het laten installeren van een airco. Binnen twee dagen nadat ik de klus had geplaatst, had ik al meerdere biedingen binnen. Ik heb de beste optie gekozen en deze persoon kwam de airco meteen bij mij installeren. Erg blij dat er nu een platform is waar ik mijn klusjes eenvoudig kan laten uitvoeren

11. august 2026