Gisteren bij de Hamshop onze 3 Yaesu transceivers laten modificeren. Wij konden er op wachten, Marcus komt zeer kundig over en was super vriendelijk, de modificatie is naar tevredenheid verlopen.... Vis mer

Nieuwe klant. Foutje in de verzending kost jullie een punt. Mensen maken nu eenmaal fouten ..... Verder niets dan lof. FT710 dubbel verpakt geleverd. Zo hoort het. Snelle en correcte communicati... Vis mer

Zender plus een antenne tuner besteld. Keurig de volgende dag goed ingepakt ontvangen. Een tweede bestelling geplaatst, waarvan het pakketje maar niet binnenkwam. Gemaild naar HAMSHOP en gevraagd de o... Vis mer

Zeer onbetrouwbare leverancier. Door Hamshop aan mij antennetuner verkocht op 19 december. Deze antennetuner geven ze aan een ander mee. Ik wil deze tuner nog steeds hebben, maar ze weigeren dit re... Vis mer

1. Leverandør av telekommunikasjonsutstyr

Hamshop is de webshop voor radiotelecommunicatie. Van radio zendamateur tot advies en installatie voor de professionele markt. Zo gingen o.a. Rijkswaterstaat en Schiphol u voor. Praktisch alles wat wij in de webshop aanbieden is op voorraad. Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

4,2

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

4,2

Alle anmeldelser

13 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Zeer onbetrouwbare leverancier.

Zeer onbetrouwbare leverancier.
Door Hamshop aan mij antennetuner verkocht op 19 december. Deze antennetuner geven ze aan een ander mee. Ik wil deze tuner nog steeds hebben, maar ze weigeren dit recht te zetten.

Mijn advies: hier niets kopen.

18. desember 2022
Logoen til Hamshop

Svar fra Hamshop

Beste puckpleuntje,
Zoals wij destijds aan jou hebben medegedeeld betrof dit een gebruikte handgemaakte tuner die afkomstig was uit een nalatenschap. Deze was per ongeluk door een andere klant meegenomen en wil hem niet meer terug geven. Je had destijds niet betaald, je bent niet voor niets langs geweest omdat alles per email ging. Wij hebben jou zelfs €100.- schadevergoeding gegeven met als tegeneis dat de slechte beoordeling weg gehaald zouden worden. Jammer dit!
Marcus Sehlhoff
HAMSHOP

Artikel niet geleverd

Aparte gang van zaken bij het bestellen van een nieuwe Yaesu FT-65 radio. Het artikel wordt niet geleverd. Klantenservice geeft geen support bij het aangeven van de klacht.

9. juni 2022
Logoen til Hamshop

Svar fra Hamshop

Beste meneer Eenhoorn,
Op jouw naam konden we geen email of bestelling vinden.
Als je ons een ordernummer of je echte naam geeft dan kunnen wij je verder helpen. Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk en daar kan je een klacht indienen. Lossen wij het dan niet op, dan worden wij geroyeerd en verliezen wij zelfs onze zakelijke bankrekening. Dan gaan wij failliet! Zie: https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/webwinkel/?key=8992
Van de andere kant kunnen wij bij een valse beoordeling aangifte doen wegens smaad en laster. Dus bij deze vragen wij je om ons het ordernummer en of echte naam te geven of de beoordeling te verwijderen.
Met vriendelijke groet
Marcus Sehlhoff