Ekstremt mye feil med levering
Ekstremt mye feil med levering - hele tiden nye datoer. Varene kom først 12 uker etter bestilling. Vi har ønsket å heve kjøpet men Hageidyll har nektet. Saken er nå hos advokater og VISA sin klageavdeling
Hageidyll er leverandør av kvalitetsdrivhus fra anerkjente norske og europeiske produsenter.
Torvgaten 7, 4836, Arendal, Norge
Vi er veldig fornøyd med vårt sanus hybrid drivhus. Det ble sendt opp til oss i Finnmark med en gang og gubben monterte det på en dag (alene) :)

Svar fra Hageidyll AS
Jeg fikk drivhuset montert av Hageidyll og er svært fornøyd med det, solid drivhus og pålitelig personale.
Leverandøren svarte alltid på meldinger og dem sendte jeg mange av i prosessen da jeg skulle velge farge etc (jeg maste mye, ang farge, tidspunkt for levering og montering da jeg har drivhuset på hytta) Under montering knuste en rute ved et uhell. Leverandøren bestilte ny og monterte denne så fort det lot seg gjøre i etterkant av uhellet. Jeg fikk til og med selvvanningsspotter gratis som en kompensasjon for uhellet. Anbefaler Hageidyll 👌🏻🌱🪴

Svar fra Hageidyll AS
I en tid hvor alle norske bedrifter har problemer med å få levert produkter til Norge, har vi fått støtte og meget god service hele veien. Da et glass var uheldigvis knust av befrakter, fikk vi et nytt levert. Vi kan bare anbefale Hageidyll på det varmeste.
Harald Bratberg
Gjøvik

Veldig fornøyd med sanus Xl 14 hybrid.😄
Super service om det er hverdag eller helg👍 anbefales

Svar fra Hageidyll AS
Fint drivhus, lit vanskelig at få sammen. God kvalitet.

Svar fra Hageidyll AS
Solid og flott drivhus. Lengre leveringstid enn forventet, men slik er det dessverre hos mange andre leverandører også. Kjempeflott med jevnlig oppdatering, oppfølging og kundesupport. Fornøyd.

Svar fra Hageidyll AS
Det var noe forsinkelser på leveransen, men da drivhuset kom, stilte importøren opp og hjalp oss med starten på oppbyggingen. Veldig hyggelig og pålitelig mann. Vi har nå satt opp veggene og tar taket i morgen. Veldig fornøyd med hybridløsningen med takplater av polykarbonat og vegger av sikkerhetsglass.
Vi har satt opp drivhuset sanus hybrid 10 m2. Veldig fornøyd med størrelsen og selve drivhuset. Er veldig fint.
Kjempe fornøyd med service. trengte litt hjelp av og til når vi skulle sette det opp, da var selger behjelpelig på telefon både dag og kveld. Er virkelig en butikk jeg vil anbefale med en strålende service.
Vi har satt opp drivhuset Sanus hybrid XL på 18 m2. Veldig fornøyd med det, og hyggelig og behjelpelig betjening.
Anbefales

Svar fra Hageidyll AS
Veldig god service. To plater var skade på, og desse fekk me nye etter ca ei veke. Raske og hyggelige tilbakemeldingar ved spørsmål. Drivhuset ser fint ut, og alt ser ut til å fungere som det skal. 😊

Svar fra Hageidyll AS
Jeg bestilte drivhuset i slutten av april og når jeg mottok drivhuset i juli, var det for liten størrelse. Nå går jeg og venter på resten av delene og tviler vel på at jeg får satt opp drivhuset denne sesongen.
Jeg syns bruksanvisning er altfor dårlig.
Jeg syns at det skulle vært en bruksanvisning med deler som var merket slik at det var lettere å forstå delene som skal være sammen.