Min barn blev fördömmd! Råd er inte hit!
Mitt barn, Guastav-Fredrik ''Diamant'' von bjarkar sade till mig att en ny elegant barberar salong som sannerligen skulle harmonizera med min dyra smak för service hade klippt det röda bandet i närheten. Han var ypperligt extatisk att få en ny royal frisyr.
Vi red när gryningen beföll denna värld och anlände vid adressen runt 8 tiden. När vi klev in i affären så slogs jag nästan medvetslös av stanken som rådde, det var befängt!
Min son Guastav-Fredrik ''Diamant'' von bjarkar satte sig i stolen, den var svetting av en undervärdelig fattigs bakdels svett, sådant skall vi adlar ej behöva stå upp med. Sedan tog Haga-mannen, som jag först trodde var djävulen själv i första hand, tog fram sin förfalskning till mobiltelefon och började FILMA MIN SON!!! hur vågar den? Vi har skyddad indentitet! Vi kan ju bli rånade eller kidnappade!
Han vällde ut att min sons limited edition, sammets keps värd 49 000 000 riksdaler skulle termineras! Han sprang sedan tvärs över affärens peremesiss och körde en full ''body slam'' på min son så att nyckelbenet på honom förblev ett minne blått. Sedan så började han klippa med sin sax, trubbigare än trubbigast föremål.
Min son bad om en royal tillklippning, sådant man bär på Kampus manilla. Gubbjäveln sa citat ''Njaaa, en 67/41 taper fade skibidi kotestrol skulle bassa dig bättre bre'' Jag såg sedan på i fördarv medans jag såg min sons hår och hans royala figur dö. Han kommer ju bli RELIGERAD!?
Frisyren såg ut som om en napalm tågat in!!!!
Efteråt sa han att det skulle bekosta oss 500 000 tusen riksdaler, det är ju småpengar det men fortfarande. Jag tog genast min diamant klack och krossa nötterna på Haga saken.
Nu måste min son Guastav-Fredrik ''Diamant'' von bjarkar avrättas innan jag förlorar min Adel-aura. Hur underklassigt är inte det? Han skulle ju bli CEO av google chrome.
Rid ej hit, från adel till adel, om du är en ''vanlig'' människa, åk.
Med kunga lydnad fred och arv //Lustmilla rosa krysmynta eld von skardt.